Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 571
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 105
  • Euskal Herria
Съгласна съм с Бърдс.
То си зависи и какво иска човек от почивката. Бях писала по-рано - като сме на почивка, идва ни тип "пенсионерска" - спокойна, мързелива, лежерна. Ако мога, дори извън сезона предпочитам да почивам. На спокойно, без много народ и шумотевица. Така беше и в Равда - малък семеен хотел, така беше и във Велинград - също семеен хотел. Много добро обслужване, разбрани собственици, чисто, приемливи цени; починахме си идеално 3-4 дни.
Дааа, май си личи ЕГН-то  Joy Joy Joy.

# 106
Шумотевицата в ежедневието ми е достатъчно. Ако искам да почивам - искам да не ми е шумно и шарено, ако искам да отида на екскурзия и да разглеждам, тогава искам да ми е различно, цветно и т.н.

# 107
Аз най- мразя хотели, чиито стени са такива, че чувам съседите как си говорят.А като излизат крещят и  пищят деца, направо полудявам.Особено като ми мечат и говорят високо.
В Спас сме били, имам забележки да, но става, поне не се чува така.

# 108
Да, хотелите с ужасно тънки стени са ужас!! И да чуваш как половин час се опитва комшията да тикне зарядното в контакта...

# 109
И аз не обичам шумотевици и сергии, но Трявна има само един красив център, жп линии и баири. Красиви паркове с уютни заведения не видях. Седнахме да пием кафе и ни предупредиха до 12 да станем, че било пицария всъщност

# 110
  • Sofia
Аз пък не обичам забутани и самотни хотели, още по-малко къщи за почивка/вили  Naughty. Достатъчно си живея в нашата къща, и в къщата на морето.Винаги отсядаме в големи хотели с всякакви атракциони  Whistling.
Във Велинград съм била в повечето баровски хотели, само в Макси не съм. Харесвам стаите в Гранд-а и кухнята в Олимп. Св.Спас няма да повторим  Naughty. Акватроник-има тенис корт, което е много важно за моите двама. СПА не ползвам,така че не ги избирам според това.
Изчекнах се от спорт,и от шетня   ooooh!.Искам компенсация  Crossing Arms.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 18:07 от GeNa

# 111
спа-, ма-  Laughing не харесваме и не ходим
това да вегетирам до някой басейн не ме привлича

# 112
Като цяло българският туристически бизнес има още много да учи. Чета, че скиорите се оплакват от високите цени на зимните ни курорти, ми така е като септември месец само три хотела на Пампорово работят, а другите чакат снега за да надуят цените и да избият разхода. Да направят курорта целогодишен не е чак толкоз трудно - планината и чистият въздух дават възможности за множество активности, даже и без много инвестиции.

# 113
Като цяло българският туристически бизнес има още много да учи. Чета, че скиорите се оплакват от високите цени на зимните ни курорти, ми така е като септември месец само три хотела на Пампорово работят, а другите чакат снега за да надуят цените и да избият разхода. Да направят курорта целогодишен не е чак толкоз трудно - планината и чистият въздух дават възможности за множество активности, даже и без много инвестиции.

Абсолютно е така  PeaceМного мои познати си обичат и си ходят там лятото, те са от морските градове, разбираемо. Последния път в хотела било пълно с ромчета, по някаква програма, европейска, за приобщаване...ами редно е било поне да ги предупредят ми се струва, най- малкото това си  детски лагер, ама не, как ще изпуснат бройка.

# 114
Банско се справя доста по-добре от останалите зимни курорти с това да бъде курорт 365 дни
и пак си е скъпо -  една от най-ниските оферти в момента е 260 евро за 6 дни спане, ски екипировка и лифт карта

# 115
Ооо, чудна тема сте заформили.
Ние пък Трявна за това я харесваме - защото е тиха и малка. Спим и ядем по 3-4 дни без проблем и можем и още, ама няма време. Даже мъжът ми от началото на месеца повтаря, че пак му се ходи (бяхме там септември). Ходим в работни дни, избягваме празници, точно, за да няма хора. Отсядаме в къщи за гости близо до центъра, за да можем да обиколим всички кръчмички, които с времето сме си отсели.
Ама на нас и морската ни почивка е такава - лежане и ядене. Пак в къща, пак не в пика на сезона. Дори не ходим по главната,  защото хората ме изнервят ужасно. Родена съм си за пенсионерка. Това за почивка.
Ако е екскурзия вече мога да обикалям и да ми се сменят картинките, но това за мен не е почивка. Друго ми е. Обаче понеже времето ни е ограничено най-често почивките са за сметка на екскурзиите.

# 116
Ако си без деца, всякак става  Peace
Но със...ситуацията става различна  Crazy Ние почиваме с децата, другото е бягство  Mr. Green, тогава и кръчмичките стигат  Wink

# 117
Еее, да аз говоря от положението ни на нямащи деца, 30 годишни пенсионери  Mr. Green

# 118
Ние с времето установихме, че си падаме по друг тип почивки.
Липсва ми шаренията, шума...душата ми жадува за такъв живот.
Най-ми харесва почивка тип ексурзионно летуване - 2 дни тук, 2 дни там...с местен водач, да ти покаже неща, места извън туристическия поток. Добре, че имаме приятели дето ни се връзват на акъла, но и само ние тримата сме ОК да ходим.
Не харесвам големите хотели, не харесвам ОЕ, предпочитам да си наема директно от собственика.

# 119
Еее, да аз говоря от положението ни на нямащи деца, 30 годишни пенсионери  Mr. Green

Наслаждавайте се на момента  Heart Eyes  И сега е хубаво, но липсват тия мързеливи почивки. След няколко години пак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт