Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 447
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 150
четете заедно урока, обясняваш и така  Simple Smile
не е невъзможно  Peace

# 151
  • София
Тонка, 1000лв за 5дни само спането ли? Защото каза че се храните навън.
О, не. Толкова горе-долу ни излиза целият масраф.
Интересното е, че за 5 нощувки в Гърция, 5 звезди хотел, ултра ол, ни излезе същата сума. Но там басейнът не беше достатъчно топъл.

# 152
Ооо, я метни, моля те, хотелът в Гърция  Praynig, звучи повече от добре, мен басейнът не ме вълнува.

# 153
  • София
Рали, уточнявам, че тази сума ни беше за началото на май, не в активен сезон .
http://platamon.cronwell.com/

# 154
  • В Космоса
Имаме ли в темата HR - подбор на персонал?

# 155
Тони, благодаря  bouquet Предполагам, че и след септември ще можем да се класираме с някаква по-поносима сума, ще му видя разценките.

# 156
Тонка, и аз забелязах че в Гърция цените са по-ниски.

# 157
  • София
Зависи къде.Има и ниски има и високи. Laughing

# 158
Хм, разцъках го набързо, за майски дати няма наличност вече, от средата на юни си е скъпичко, а за септември да не говорим  Thinking Тони, да не сте ползвали някакъв last minute  newsm78

# 159
И аз още не съм избрала хотел в Гърция за това лято, а в този който е показала Тоня съм била. Хубав е, имам и снимки от там, вероятно съм показвала.
Искам да е близо до София, 4 или 5 звезден, инклузив и на  максималнаа близост до плажа.

# 160
  • София
Леле, Ралииии, колко малко ти е останало, сега погледнах лентичката Simple Smile Успех Hug

# 161
Можете ли да ми препоръчате читав автоключар. Имаме сериозен проблем. Колата се е заключила, не можем да я отключим, а в ключалката има нещо и с ключа не може. Имаме една единствена ключалка. Поне на багажника да имаше Sad

# 162
На пазарът на "Красно село" има ключар. Аз ползвам него, каквото ми е правил го е изпипвал, а и е много в час. Да спомена, че единият от кях е треньор на националният отбор по кърлинг.

# 163
На пазарът на "Красно село" има ключар. Аз ползвам него, каквото ми е правил го е изпипвал, а и е много в час. Да спомена, че единият от кях е треньор на националният отбор по кърлинг.
Мерси bouquet, но ми трябва посещение. Не мога да закарам колата до там, заключена е, просто ми трябва да е спец по ключалки на автомобили.

# 164
  • Ямбол
Да не е замръзнала?

Общи условия

Активация на акаунт