Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 489
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Преди няколко години и детето мина през степчетата. Тя искаше да боядисаме уж връхчетата на косата. Натопихме опашката.
Ако косата е руса, цвета ще падне изцяло само с подстригване. В началото цапа, когато е мокра.

# 871
  • Ямбол
Тъмно руса е. Мрънка ми от лятото още.

# 872
Като за нея стават - да си ги носи сред прошлячките в мола.

Малката иска кичур със степче и аз се навих Shocked. След малко ще забъркам адската смес.
Чак се бях закахърил за теб, къде се изгуби #Crazy На дребната и прави моята омбре, с два кичура, но с боя, за Коледа. Още има цвят, от червен, през морков, сега розовее. Но със степ не пробвай, че не се знае. Да не стане зеленикакво - морковено.

# 873
  • Ямбол
Каквото стане. Горски плод ще пробвам.

# 874
  • София
Мега тъпотия.Ний в нашето село имаме други впечатления за животното мол. JoyПовечето прошлячки са с кичури нали знаеш. Peace

# 875
  • София
Ама то това със степчето трайно ли е Shocked Аз мислех, че се измива на следващото къпане...

# 876
  • Ямбол
Май е трайно. Имам девойки клиентки, често си купуват и не им пада дълго време. Като го направя ще докладвам. Може и снимка да приложа.

# 877
Май е трайно. Имам девойки клиентки, често си купуват и не им пада дълго време. Като го направя ще докладвам. Може и снимка да приложа.
Ей я мойта прошла http://prikachi.com/images/669/9023669B.jpg

# 878
  • Бургас
как се прави това със степчето? За мен си питам Simple Smile

# 879
  • София
Ша, обувките с цветята, които показа ми харесаха много, но тези зелените...изобщо, трябва ли да ги носиш задължително?
Сандо, изглежда добре на снимката, ако й отива.

# 880
Добре де, аз четох че се топи косата в топла вода, даже вряла. Как се слага отгоре да започва, по краищата е ясно, че е лесно. Аз на себе си ще направя  Simple Smile

И да кажа, че пирога на Янтра е вече в историята, а рецептата е прибрана в тефтера с рецепти. Много е добро тестото, вкусно е, лесно и бързо става Hug
Лаленцето ли събираше рецептите, ако може да качи и тази, че е хубава. Благодаря  bouquet

# 881
  • Ямбол
как се прави това със степчето? За мен си питам Simple Smile

Не съм правила досега - сложих едно степче с чаша вода да заври. Сега стои с натопен кичур в топлата отвара, която вече не е на котлона. След малко ще я подсуша и изсуша. Някои увиват във фолио, но това сега ще го пропусна. Ще стои 5-6 минути. Боядисах си пръстите. Забравих да сложа оцет. Отивам.

# 882
Моята е с тъмна коса и със степче нищо няма да стане. Иначе ми мрънка и тя.

То прошляци...навсякъде има. Но да не се доизказвам...

# 883
Това с боята, цял месец няма изтриване. Със степчето, колко трае, че сега е на мода небесно зеленоууу Mr. Green

# 884
  • Ямбол
Стана. Сега ще видя колко ще трае.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт