Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 483
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 885
Брях, па аз да дава 5 лева за боя, та няма измиване Mr. Green

# 886
  • До морето
Лиляна, защо не й натопихте само връхчетато, щеше да стане интересно. Сега с този кичур, дето почва от никъде ... Rolling Eyes

# 887
Лиляна, каква е идеята на това кичурче?

# 888
Стана. Сега ще видя колко ще трае.
Скрит текст:
Добре се е получило. Ще чакаме да ни осведомиш за трайността.

# 889
  • Ямбол
Лиляна, защо не й натопихте само връхчетато, щеше да стане интересно. Сега с този кичур, дето почва от никъде ... Rolling Eyes
Тя искаше кичур. Връхчетата другия път.  Те и без това са по-светли и наистина ще стане интересно. Иска сини връхчета, но няма такова степче, а за боя ще чака лятото евентуално.

Лиляна, каква е идеята на това кичурче?
Трябва ли да има идея? Иска си детето нещо различно и не смее да поиска цялостно боядисване, а така е леко незабележимо, но и интересно за нея, а и се надявам скоро да падне.

# 890
Стана. Сега ще видя колко ще трае.
Скрит текст:
Добре се е получило. Ще чакаме да ни осведомиш за трайността.

Васьо, ако буйдисам кучката червено - лилаво, с привкус на карммъза - мат, дубре ли шъй. С лилав лак по ноктята на Лореал, хаха, хох #Crazy

# 891
  • Телиш/Плевен
Лаленцето ли събираше рецептите, ако може да качи и тази, че е хубава. Благодаря  bouquet
Вписах я още като я обсъждахте, то беше ясно, че е хубава, все пак е на Янтра. Hug

# 892
  • Варна
Цветът е трепач!
И за мен смисълът е "защото детето поиска" , не е нещо страшно. Simple Smile
На руса коса червеното няма да падне. Ще се отмива по малко. Моята девойка имаше оттенъци 7-8 месеца по-късно. А аз издирвам степче, с което да се боядисам кестенява. Simple Smile

# 893
Цветът е трепач!
И за мен смисълът е "защото детето поиска" , не е нещо страшно. Simple Smile
На руса коса червеното няма да падне. Ще се отмива по малко. Моята девойка имаше оттенъци 7-8 месеца по-късно. А аз издирвам степче, с което да се боядисам кестенява. Simple Smile
Може би с кола степче? Виждала съм доста отдавна такива.
Имахме приятели, които не пият безалкохолно нищо у тях и винаги имаха в запас такива.
Аз пък почти не пия алкохолно, но заради тях минах на водичка.

# 894
  • София
Според моята фризьорка боядисаното от степче въобще не пада. Но може и да зависи колко е държано в степчето.

# 895
Лиляна, аз четох, че държи по 2-3 месеца и че боядисва дрехите, когато косата е мокра. На мен ми харесва наситеността на цвета Peace
Стейси, нямаше ли степче кола newsm78
Лаленце  bouquet

# 896
  • Mediterraneo
Аз преди 2-3 месеца направих на голямата връхчетата с моята боя. Тя взе че се изми много бързо от косата на детето  Thinking Малката и тя, да не остане назад, поиска, но на нея й направих само един много тънък кичур, че косата й е русолява, на места направо бяло руса, та щеше да е много голям контраста. Нейното още съвсем леко си личи, но само ако го знаеш къде е  Simple Smile

# 897
  • Варна
Честно казано не съм виждала степче отдавна. А имаме супермаркети!
Преди няколко години нямаше кафяво оцветяващо.

# 898
  • Mediterraneo
Значи, навремето си правехме цветни кичури. Със сигурност ползвахме Гранофурин за зелените, за червените Фуксин, но не съм сигурна за сините newsm78 Пиоктанин  newsm78

# 899
Боже Лили, с какво се занимавате. Доволна ли е девойката? Това със степчетата за първи път го чувам.

Ако искате да не ги боядисвате трайно, продават цветни балсами, които дават доста силен цвят, но се отмиват и ще могат та си ходят с различни цветове. Другия път като се завлека до магазина ще видя името.

Сандо е във всички теми, няма спирачка този човек, кога му остава време да пере и готви, направо не знам. Влязох в темата за имоти под наем, за да ми дадат информация за хорелски апартаменти и там също го открих, а от постът стана ясно, че пише и в Красива мама  Joy.

Заспахте ли? Преди час се събудих и започвам пак да се вихря. Страхотен номер за почистване на тесни места и фуги научих - посипвате сода и пръскате с оцет (за предпочитане бял, за да не боядиса, а е и в пъти по-евтин), изчаквате 10 минути и избърсвате. Лайсните на дограмата ми светнаха, а толкова съм ги бирила с разни спрейове.

Общи условия

Активация на акаунт