LA REDOUTE.FR - 231

• 77 345
  • 563
  •   1
Отговори
# 465
  • София
вчера получих якето, поръчано е на 17,10 -  изпратено в петък... Имам 1 анулирана поръчка, от 5 артикула 3 бяха изчерпани докато я фактурират...и са преценили, че за толкова малка сума, няма да я пращят явно...

# 466
Питам ,защото и аз имам анулирана поръчка . Но чакам и друга  , направена на 16 и я няма още .

# 467
  • Варна
Някой получил ли е пратка в последните 5-6 дни ?

Поръчах на 20.10 Вчера имам смс от дчл че ще получа поръчката утре.

# 468
  • Варна
А някакво развитие по двойно платените суми при някой?

# 469
  • София
аз мисля, че тази БД до тук си е бъг и скоро ще го оправят...

# 470
  • на терасата
И втора поръчка с БД до България е анулирана. Тази с БД, която пратих до превозвач в Германия пристигна там навреме и вече пътува за България.
Тези, които успяха да се възползват успешно от бъга в сайта, могат да се чувстват големи късметлии Simple Smile

# 471
  • София
И втора поръчка с БД до България е анулирана. Тази с БД, която пратих до превозвач в Германия пристигна там навреме и вече пътува за България.
Тези, които успяха да се възползват успешно от бъга в сайта, могат да се чувстват големи късметлии Simple Smile
Изобщо не се чувствам късметлийка след като изтеглиха втори път сумата през paypal. Диспутът там ми е отказан и съм вътре с 17 евро  #Cussing out

# 472
  • Варна
E-mail: clients@redoute.fr
Telephone: 0892 350 350

brayan__, опита ли да пишеш директно на ларедут?
Във фейсбук ме съветват така и дават горните координати за връзка.

Аз пуснах един диспут за не оторизирано плащане и естествено веднага бе затворен.
Пуснах още един на друго основание, на 17ти... още е отворен и чакам до 27.10 десетте дена ответната страна да се изкаже:-)
Ако отново не се получи, ще им пиша директно на ларедут. Дано не се наложи, ама ще ги тормозя ...

# 473
  • here and now
Аз писах директно, отговориха ми, че до 3 работни дни ще ми кажат за какво става въпрос. Това е било на 16.10., от тогава насам ни вест ни кост. Сега им писах пак, да видим. Мисля още седмица да им дам и след това да пускам диспут в Пейпал. Аз не съм получила нищо. Една поръчка имах и тя не дойде, а са си дръпнали парите 2 пъти.

# 474
Аз писах директно, отговориха ми, че до 3 работни дни ще ми кажат за какво става въпрос. Това е било на 16.10., от тогава насам ни вест ни кост. Сега им писах пак, да видим. Мисля още седмица да им дам и след това да пускам диспут в Пейпал. Аз не съм получила нищо. Една поръчка имах и тя не дойде, а са си дръпнали парите 2 пъти.

На каква стойност ти беше поръчката ?
Аз платих с виртуална карта на ДСК. За анулираните ми поръчки парите са само блокирани ,все още . Но имам и получена поръчка, за която сумата е  блокирана и не е взета още .

# 475
Пуснах 4 поръчки, двете уж минаха, двете са анулирани вчера. Днес вече изписва това :
We do not ship to your country, please provide a delivery address in one of the countries offered.

# 476
  • Бургас
Flash*, как успя да пуснеш диспут на друго основание? При мен не се получава. Трябваше до вчера да ми отговорят но месинджъла, естествено нищо такова не се случи.

# 477
  • София
Пуснах 4 поръчки, двете уж минаха, двете са анулирани вчера. Днес вече изписва това :
We do not ship to your country, please provide a delivery address in one of the countries offered.
да не си в английския ларедут?

# 478
  • Бургас
Някой чете ли френски, защото аз съм с гугъл преводача и май не разбрах всичко.
Току що ми отговориха това:
Bonjour est un excellent choix pour les excursions. You are rassure that all now a relancer notre service financier et vous aurez un retour dès le traitement de notre demande. .Just reste disponible en cas de besoin. Awadia / La Redoute

# 479
  • Варна
Ами как...
Нали транзакциите са две. На едната пуснах за неоторизирано плащане и го отхвърлиха на другия ден.

Реших, че няма какво да губя и пуснах диспут към другата транзакция за Wrong amount or date. И понеже не може да се иска цялата сума, искат да въведеш правилната сума и няма как да е нула, за това там написах един цент. Описах подробно ситуацията, с номера на поръчка, номера на двете транзакции и т.н. Получих стандартен мейл, че има 10 дневен срок продавача да отговори. Засега не го е направи, моя срок изтича на 27ми, така, че в понеделник ще има яснота какво се случва.
А, сканирах им поръчката от имейла, да покажа, че сумата е такава, каквато съм описала и потвърдила при плащането.

Общи условия

Активация на акаунт