Плевенски мами и дечица:

Miriel - Ралица, 27г.,
Merian - Марияна, 35г.,
Снежка -
daisy_g - Десислава, 27г.,
mama bobi - Боряна, 32г.
цветеслава - 23г.,
Tess - Диана,
aterg - Грета,
милка ленкова - 28г.,
Miria - Мирена, 32г.,
Diviana - Дияна, 35г.,
denny koleva -
sidi - Рая (2г), Карин (2м)
Таня-Плевен - 28г.,
plamsi -
Eminka - Емилия, 23г,
ifka - 22г
adi02 -
diksi -
elica s - Ели,
doritt - Зоя, 26г,
Z E - Зиная,
belinda
Iskrica_Nadejda -
6nolka - Бургас/Плевен
furor - Петя, 27г.,
mimeto80 - Мария, 26г.,
gele73 - Валя, 27г.,
suadkopufence - Мария,
ani dani - Ани,
VIBORA_ - 20г.,
Des-Qna_Pleven - Деси, 27г.,
Нашият календар:
Рождени дни на децата
Рождени дни на родителите
08.02. - daisy_g
11.04. - Таня-Плевен
03.05. - Miria
02.06. - Des-Qna_Pleven
16.12. - Iskrica_Nadejda
Срещи:
понеделник - 10,00ч - на фонтана в началото на градската градина
четвъртък - 17,30ч - на фонтана в началото на градската градина
линк към старата ни темичка:
Плевен
Плевен 2
Нашите снимки:
http://www.bgphoto.net/Default.aspx
Потребителско име: плевенски_мами
Парола: kaskada
. Мисля си да не са зъби, защото като стана да я взема понякога не е будна, т.е. все едно проплаква на сън и като я взема се разревава докато не отвори окончателно очи - тогава се усмихва и край - заглежда се, или се кърмим или я оставям в леглото и тя след време сама заспива без да хапне
Днес ще й прегледам венците и се надявам да са те, защото иначе не мога да й определя поведението. Макар от друга страна тези осем зъба да са й достатъчни засега. 

Говоря за яслата,която е зад магазина на Глобул /бившето пиле/.Аз искам там да го запиша,защото много са ми я похвалили,пък и чесно казано изобщо си нямам идея къде има ясли
А пък и нямали изискване детето да е проходило,взимали даже деца от 3 месеца нагоре и т.н.И аз мисля другата седмица с бебо да отидем и да му направят малко гимнастика и така няколко пъти.Някой знае ли нещо за тази ясла или за други в града да ми даде съвет
.И аз не зная какво ще правим-мъжа ми ще отиде на 1 юни,ще спи няколко дни при някакъв колега от военното у-ще,ще си вземе отпуска и ще търси квартира.Но май е по-добре да дойде в Плевен през май и да търси квартира