Дискова херния - 15

• 166 205
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте Simple Smile

Искам да попитам дали болката в ингвиналната гънка е типична ?

Нашето ходене при лекари продължава и сме все така без точна диагноза и абсолютно никакво лечение Sad
Да, може и да се получи. Мери, наистина не мога да повярвам, че още се мотате, не по ваша вина.  Peace

Извинявам се, че питам навсякъде, но нещо се шашнах  Blush Ходил ли е някой от вас с изтръпване на санаториум и дали е противопоказано? Сигурно ми е тъп въпроса. Но резервацията ми е за другата седмица, а аз днес цял ден съм с тръпнещи и студени стъпала. Уж лекувах ляв крак, той има подобрение, но тази вечер съм с изтръпнало дясно стъпало до глезена. Мога да ходя на пръсти и пети.
Днес правих доста упражнения. Сега си разсъждавам дали не разтегнах или претоварих нещо.
Можеш, можеш. Точно това ще се опиташ да оправиш с мин. вода. Не се претоварвай, от такова претоварване минах на лекарства, добре че ми помогнаха, иначе изпадах в тих ужас. Гимнастиките са нож с две остриета. Казвам го само от мой опит и наблюдение.  Peace

# 436
Аз уж все гледам да съм позитивна и спокойна, но на моменти ме обзема големия страх. Марчева, много ти благодаря bouquet

# 437
Да кажа за насипният желатин, в магазина седи в едни големи стъклени буркани, както и останалите продукти и подправки които продават. Магазина се намира малко преди да започне женския пазар, срещу трамвайната спирка, посока бул. Стамболийски. Лесно ще го познаете по многото стъклени буркани на витрината.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 15:54 от Lemy

# 438
Здравейте ! някой може ли да ми даде повече информация за инжекциите Discus Compositum ? И каква е разликата между Discus Compositum и Discus Compositum N mit Kalmia като действие ? Прочетох , че по-евтините са с 3 съставки , а по-скъпите с 30 и няколко . Някой може ли да сподели личен опит ?

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 17:46 от *Мери*

# 439
http://bradva.bg/bg/article/article-114160#.WP4oxfmLSM8

newsm78Дали има нещо вярно в това ?

# 440
# 441
 Wink Е това не бях опитвала  Whistling
След някой ден пак ще се наду-пя  да  направя  една серия Дискус . Този път  ми ги донесоха от Германия , кутийката изглежда  същата  като на онези , които си купих от сайта есента .

# 442
  • Димитровград
Здравейте, чета ви от малко повече от месец, когато неочаквано и без предизвестие се оказах скована с ужасна болка и схващане на десния крак. Личната лекарка ме изпрати в неврологичното отделение на провинциалната ни болница, направиха ми скенер и ме попитаха "Знаете ли, че имате ДХ?" Естествено, че не знаех...Не съм имала някакви сериозни болки нито в кръста, нито където и да било, но вече повече от месец съм в болнични и..все още ходя трудно и ме боли крака. Вече не пия нищо освен Милгама Н, как се чувствам всички знаете, но се обръщам към вас с молба да ме насочите какви мерки да взема за да подобря състоянието си. Искам да уточня че невролозите в града ни ги пообиколих и според тях трябва да чакам да мине острата фаза и ...да отида на баня. Иска ми се да направя консултация в София, но моля насочете ме кой от добрите доктори би ми я направил на база скенера направен ми тук, защото за момента няма шанс да получа направление за ЯМР. Извинявайте, че стана роман и моля, някой да ме насочи (може и на лични). Благодаря Ви за полезната информация във форума.

# 443
  • София
Здравейте, чета ви от малко повече от месец, когато неочаквано и без предизвестие се оказах скована с ужасна болка и схващане на десния крак. Личната лекарка ме изпрати в неврологичното отделение на провинциалната ни болница, .....................
В София има много болници, които можеш да посетиш. Специално аз ходя в Токуда, други правят консултации в "Ив.Рилски", трети на частен прием, въпрос е на лично предпочитание. В Токуда си има отделение" Неврология" записваш се на телефона на болницата , запазваш си час и си приета за преглед, може и по здр. каса , може и платен прием, съответно носиш и всякаква документация. Това е. Резонен въпрос е от твоя страна е, "кои са най-добрите"... ами, не мога да кажа, попадала съм и на пълни идиоти и на съвестни лекари. Май е въпрос на късмет вече.

# 444
  • тук, на мястото си
Не сте ме разбрали правилно.
Исках да кажа, че излиза човек на разходка уж, но минава покрай един магазин купува нещо, от другия друго и накрая се прибира с две торби и изплезен език.  Това не е разходка, макар аз да го практикувам редовно, да го отчитам като грешка и пак да го правя.  hahaha hahaha hahaha

# 445
  • София
Здравейте, реших да отида на Хисаря, един познат с нашите проблеми ходи през април и е мн доволен, до понеделни съм на Алмирал и Милгама инжекции, дано намаляват болките, имам и лек оток в бедрото, от вътрешната страна, дали може да е от хернията, търсих в нета, но не намирам,моля ви ако някой знае нещо повече за това да ми каже или да пусне нещо от нета, хубав ден Simple Smile

# 446
Здравейте!
Искам да попитам, предлагат само Дискус Композитум мит Калмия, някой знае ли дали се продава някъде чистият Дискус композитум, с многото съставки?
На мъжът ми му търся от чистия Дискус от 2 години вече, а само с Мит калмия предлагат, а той е Опасен за него - вдига кръвното и за хора и с без това повишено кръвно, повишава още и прави тежки сърдечни кризи - личен опит вече. С чистия Дискус композитум, като правихме редовно годишен курс се чувстваше много по-добре, а ето, 2 години търсим и не може да открием, само това недоразумение с Мит калмия предлагат в България и Гърция - Солун.

# 447
Обадете се на  0884 938 645 - на този номер си поръчех  миналата година Дискус , това е  фирма за хранителни добавки .
Може да  отговорят .
Аз пак си взех от този  с калмия , но този път ми го донесоха от Германия .
Есента не забелязах да вдигам кръвното , сега ще се наблюдавам .

# 448
Благодаря за отговора, но с тях говорих, няма, и било спряно по тяхна информация. А дали е така, не зная. Може и ако е спряно, все пак някой да знае някъде поизостанало нещо още в срок на годност да има.

Мъжът ми заради тази калмия, едва преживя от тежка сърдечна криза в рязко повишаване на кръвното.

# 449
  • София
Благодаря за отговора, но с тях говорих, няма, и било спряно по тяхна информация. А дали е така, не зная. Може и ако е спряно, все пак някой да знае някъде поизостанало нещо още в срок на годност да има.

Мъжът ми заради тази калмия, едва преживя от тежка сърдечна криза в рязко повишаване на кръвното.

Това е напълно вярно за усложненията които може да се получат. Има и други такива. Затова тези инжекции аз не ги ползвах. Не посмях да го споделя в темата, защото виждах как много от вас ги ползваха, пък можеше и да не ми е вярна информацията, а то си е вярна.

Общи условия

Активация на акаунт