Дискова херния - 15

• 166 174
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря за отговора, но с тях говорих, няма, и било спряно по тяхна информация. А дали е така, не зная.
Редактирам се, видях за кой говорите.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 19:09 от Lemy

# 451
Хубави - лоши  , днес започнах Дискус-а , есента  ми беше добре  , изкарах зимата  по-човешки .Сега съм  леко в натегнато  състояние ,  безколана  с ребрата не мога да седя и 1 час .
Ето тук едно "лафче"  за Дискус-а   http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=55&t=23760
А това е  някаква немска аптека , от която си доставят разни неща   http://www.apo24.de/ 

# 452
Ели-фен, успех с курса Дискус Калмия.

marchеva14, от сайта български Фитнес.бг, ми предложиха ветеринарния Дискус комп., който е с почти същите съставки, само 3 са различни от човешкия... Но... там са големи ампули, по 5мл, докато човешкия е по 2,2 мл. И когато питах, човекът, който ни каза за Дискуса с многото съставки, той каза, че не е за ползване, явно има предвид тези 3 различни съставки...

Все пак да попитам, някой ползвал ли е този ветеринарен Дискус, защото от сайта казаха, че някои хора го били поръчали, затова и го предлагали, но... нямат отзиви дали действа или не и как да се взима и как да се съхраняват, докато се използва останалата част от ампулата или дали го изхвърлят?

# 453
  • София
Здравейте,

Обръщам се към вас с надежда за съвет. Изписаха на баща ми лумбостат с висока степен на стабилизация и високо укрепване. Проблемът е, че той е едър и му трябва по-голям размер, стандартните са за към 120-130 талия, а ние търсим за 145 см.

Може ли да ме насочите някъде където да се правят по поръчка? Има ли изобщо такава опция?

Благодаря ви bouquet

# 454
  • София
Правят колани по поръчка в улицата до Пирогов, личната лекарка ми каза там да отида, и колега, който е опериран ми посочи същото място, не знам точния адрес, за съжаление, дано съм помогнала Simple Smile

# 455
  • София
Правят колани по поръчка в улицата до Пирогов, личната лекарка ми каза там да отида, и колега, който е опериран ми посочи същото място, не знам точния адрес, за съжаление, дано съм помогнала Simple Smile

Благодаря за отговора.

Да не би да са тези?

http://www.razlichnite.com/bg_contacts.html

# 456
Да ви попитам нещо, какво ви е мнението за екстензиите които правят в Павел баня?
Чела съм и добри и лоши отзиви.

# 457
Леми, как е кракът? Махнаха ли ти гипса?
Аз съм 4-ти ден на Баня Карловско. За резултати е рано да говоря. Много съм доволна от обстановката. Много по-спокойно е от Павел баня. Пеят птички, природата е хубава и това действа много релаксираща. От лекарката също съм много доволна. Подхожда внимателно за да ме предпази от кризи. Каза ми никакво залежаване. Много движение, ако боли на почивки, да си правя редовно и гимнастиката.

# 458
  • София
Супер, може би и аз ще отида на Баня, сега заминавам за Вършец, така се бях шашнала от болките , писала съм че отивам на Хисаря, при мен болките намаляха от инжекциите, и отока спадна, стягам багажа Simple Smile, хубав ден на всички Simple Smile

# 459
lucky duck, не са, сложиха ми друг гипс, тип ботуш, предишното се водеше шина. За сега общо месец ще седи, после на прегледа ще видим какво ще кажат. Докато пиех нспв-то, всичко беше ок, спрях го след две седмици и веднага ме заболя кръста, аз лежа по цял ден с крак върху две възглавници, че спусна ли го надолу, започва да се подува ooooh!
Много се радвам че си доволна, ще си включва в списъка Баня-та. Ти по каса, НОИ или на частно си? Пиши на лични ако искаш.
Моя близка беше наскоро в Павел баня по каса, било голяма мизерия, по 5 човека в стая, без тоалетна, с легла с увиснали пружини, които още повече ти скапват гърба, лоша храна и тн.  Confused

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 10:01 от Lemy

# 460
И аз искам да разбера за престоя в Баня така че може и тук да пише. Още не съм решила къде да ходя на балнеолечение тази година.

# 461
  • На планетата земя
Lemy,на мен не са ми правили екстензии,защото не дадох.Неврохирурга при който ходих на консултация в острия период също ги отричаше категорично.Проучих литературата по въпроса за дисковите хернии - никъде не се препоръчват екстензии! Всички руски школи, които се различават помежду си в редица аспекти, са единодушни, като препоръчват подходящи и внимателно подбрани упражнения, някои - специални инжекции, някои - специални тренажори и т.н. - и всички отричат екстензиите!
Доколкото разбрах в  Павел Баня, екстензиите са „патент“ на един местен лекар, с който павелбанчани страшно много се гордеят. Казват, че на някои хора помагали, но за мен това си е лотария, на която си залагаш здравето, пък може и да спечелиш... само дето може и да загубиш.Аз лично познавам доста хора,които са се влошили от тях,честно казано май като се замисля нищо добро не съм чувала.В редица американски книги (сравнително популярни)също не се препоръчват екстензии.
Lucky duck,оправен ли е вече женския минерален басейн,или все още се използва само мъжкия?Явно си имала късмета да попаднеш на добра докторка,имаш ли реакции?Какви процедури ти назначиха?

# 462
Аз съм по НОИ за 10 дни. Имам по 4 процедури на ден: ток диадинамик, кална апликация, подводна гимнастика и банче. От днес тръгнах и на масажи на частно. Калната апликация ми е "ботуши". Лекарката каза, че калта е много гореща и се притеснява от реакции, ако ми я сложат на кръста.
 Настанени сме в хубави къщички. Стаите са двойка с диванче и санитарен възел. Ако искате утре може да направя някоя снимка.
Храната не е нищо особено, но не е лоша. Имаме избор между две менюта.
Buba, банчето е след основен ремонт. Пуснали са го миналата седмица. Физиотерапията също е нова. Единствено помещенията за подводен масаж и калолечението са за реминт. За резултати май е още рано да коментирам. В деня преди да дойда имах доста болки. Може би се натоварих с приготвяне на багаж, знам ли вече от какво. Предишните два дни се чувствах добре, болки и изтръпване почти не чувствах. Снощи след разходката почувствах пак връщане на симптими. Но лекарката йаза да не се залежавам. Днес имам отново леко изтръпване. Но и времето се развали. Може да има връзка, може и реакция да правя. Не знам.
Друго не се сещам. Ако ви интересува нещо питайте.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 17:00 от lucky duck

# 463
Това в кой хотел или санаториум в Баня е? Гимнастиката във външен басейн ли я правиш или във вътрешен? И възможно ли е единично настаняване?

# 464
 lucky duck , Peace  Напиши още  за базата , ако имаш настроение !

Общи условия

Активация на акаунт