Дискова херния - 15

• 166 015
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
До посещавалите БХ Стряма в Баня Карловско да попитам - единичните стаи стават ли за нощувка на двама човека за една нощ, не за повече? Съпругът ми евентуално ще ме кара до там и не искам да се връща същия ден, а да пренощува, но ако стаята не го позволява ще е проблем. И въобще стаята има ли елементарни удобства като телевизор например, че нещо не мога да се ориентирам в сайта на СБР-то.

# 556
  • София
До посещавалите БХ Стряма в Баня Карловско да попитам - единичните стаи стават ли за нощувка на двама човека за една нощ, не за повече? Съпругът ми евентуално ще ме кара до там и не искам да се връща същия ден, а да пренощува, но ако стаята не го позволява ще е проблем. И въобще стаята има ли елементарни удобства като телевизор например, че нещо не мога да се ориентирам в сайта на СБР-то.
https://www.booking.com/hotel/bg/stryama-balneohotel.bg.html?aid … t_room=#hotelTmpl
Влез тук и разгледай, има галерия.

# 557
Благодаря, аз разгледах снимките и ми допадна, но на някои има телевизор, на някои няма, а и големината на леглата и стаите не личи от снимка, та исках от първа ръка впечатления. Иначе гледах за Поморие санаториума - няма възможност за самостоятелно настаняване, във Велинград същата работа. та с. Баня ми се стори добра алтернатива, защото всякакъв компромис мога да направя в името на здравето, но да спя с непознати хора в стая - не. Както и да е, ако няма отзиви, ще звъня на рецепция, евентуално друго настаняване за мъжа ми за 1 нощ да търсим, не е такъв проблем. Реших да правя балнеото всяка година, че и аз съм от хората по цял ден на бюро и компютър, което след доста години години работа е определено съсипващо. Ще проверя и това "банче", макар че не зная дали ще се престраша.

# 558
  • Няма такава държава!
Дайте отзиви за Поморие. Не за условията в санаториума, не планирам да спя там, а за това дали помага при болките, какви процедури: луга, кал, бани с водата и въобще каквото се сетите. Благодаря!

# 559
  • София
.......................... Реших да правя балнеото всяка година, че и аз съм от хората по цял ден на бюро и компютър, което след доста години години работа е определено съсипващо. Ще проверя и това "банче", макар че не зная дали ще се престраша.
Всяка година, но нали ги смяташ пролет и есен... по веднъж, де, поне казват. На това "банче" ходят всички, така че и ние ще трябва да се понесем нататък към банчето" То и друго няма освен него, аз така разбирам.
Това с някой друг в стая и за мен е  категорично невъзможно, това е абсурдно и затова избрах с Баня.  На Поморие такъв вариант от самостоятелна стая няма, как ходят другите, ми не знам, дали не ползват хотел  и да се влачат до калните бани и басейна, това се чудя  newsm78 ама много се чудя как да постъпя.

Дайте отзиви за Поморие. Не за условията в санаториума, не планирам да спя там, а за това дали помага при болките, какви процедури: луга, кал, бани с водата и въобще каквото се сетите. Благодаря!
Отзивите са добри. Но от веднъж не става, хората ходят там , а и на всички минерални бани по много пъти, най-малко два пъти годишно.

# 560
Когато ходих единичната стая всъщност беше спалня и нямаше проблем съпругът ми да спи една вечер. Ресторанта е приятен. Всички стаи имат телевизори, от там са ми най-добрите спомени и едно вече над 10 годишно приятелство Simple Smile

# 561
Преди  6 г. ходихме на Поморие  с някаква  платена  промоциална карта , която включваше  две процедури /нощувка , закуска и вечеря/ .Спането беше  в соц-сградата  с  калните вани  и разните други сгоди .
Ако имаш "късмета" да вземеш стая  до ІV етаж , означава ,че изобщо няма да мигнеш от ужасния шум на прибоя в бетоновите стени - ние си купихме тапи за уши , не можехме да отворим прозореца и пак беше ужасно . Организацията  с лекарския преглед беше под всякаква критика , освен  неделя , бяхме хванали и някакъв празник и три дни изгубихме без преглед и процедури .Чакахме цял ден на безумна опашка , но  нали си бяхме платили - нямаше връщане ... #2gunfire
Имахме процедури -кални вани /събличаш се , увиват те в едни парцали   и те поливат в коритото с кал , така лежиш като  мумия на течението  и не можеш да  изгониш мухите...  Whistling /. Другата процедура , т.нар. "луга"  беше - топят  парцали , извадени от гореща вода  в лугата и ти ги слагат на болното място , завиват те и пак лежиш , това поне е по-чисто . 
И на двамата не ни подейства  по никакъв начин , само дето аз  направих  пневномия от течението .
Мои познати твърдят ,че  са почувствали  велико подобрение  Peace
Ако не друго , можеш да си купиш  туба с луга и да си правиш разни  компреси у дома .

# 562
  • На планетата земя
В Поморие ходих пролетта на 2014г. на платен прием,тогава имах силни болки пак там в СОЦ санаториума.Стаята ми беше на 1 ет.много хубава, реновирана ,не е имало шум.Пред лекарския кабинет стана бързо,процедурите-кална апликация,ултразвук,някаква лампа и гуна-фореза.За 10 дена ефект 0,някой писа,че трябвало по 2-3 пъти да се отиде за да се усети ефекта,но аз не видя ли такъв още от първия път въобще не повтарям.На мен даже ми се усилиха болките от тази кал,а как мирише само отврат.Не ми харесва,че няма минерална вода.Казват,че на всеки му действат различни неща,тъй че трябва да се опита.
milittana,в Баня Карловско точно зад санаториума се намира хотел ''Строител'' ,нощувките са по 20 лв.там може да преспи мъжът ти,в санаториума едва ли ще му разрешат ,това е болница все пак.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 07:35 от BUBA_k

# 563
Много ви благодаря за отзивите, полезни ми бяха. Два пъти годишно абсурд да отделя време, то и затова ме понаболява кракът. Но през есента си струва да се понапъна малко в името на здравето. За Поморие чувам много добри отзиви от мои познати, но условията в санаториума за мен са неприемливи, защото аз ходя сама и с чужд човек в стаята абсурд да спя. Може би си струва човек да отседне в някой хотел с процедури там. За това, че в БХ Стряма няма да разрешат на нелекуващи се да преспят малко ме съмнява, хотелът се продава и чрез визит.бг, тоест не е болница, нито санаториум, а балнеохотел, но ще питам на рецепция за по-сигурно, инфото за съседна база също ми беше полезно. Решила съм да посъбера впечатления от няколко места за балненолечение, да реша къде да съм редовна. Но миналата година бях възхитена от Севтополис - ПБ, а пък Марчева разказа някакви ужасии за храната, та явно не държат ниво, а цената е доста солидна за лечение там. Но процедури не са ми претупвали, а това за мен е много важно. Марчева, за това банче...отсега се навивам и свиквам, доста....необичайно ще ми е меко казано. Иначе аз резервирах от средата на септември, та може да хвана външния басейн на хотелчето, много се надявам да е хубаво времето.

# 564
  • На планетата земя
Аз имах  предвид,че няма да разрешат спане в санаториума СБР ''Баня Крловско'' ,където е банчето,за х.''Стряма'' не знам как е положението.

# 565
А, аз за хотел Стряма питах. Не познавам Баня Карловско, та затова не съм ориентирана.

# 566
  • София
...................... Но миналата година бях възхитена от Севтополис - ПБ, а пък Марчева разказа някакви ужасии за храната, та явно не държат ниво, а цената е доста солидна за лечение там. Но процедури не са ми претупвали, а това за мен е много важно. Марчева, за това банче...отсега се навивам и свиквам, доста....необичайно ще ми е меко казано. Иначе аз резервирах от средата на септември, та може да хвана външния басейн на хотелчето, много се надявам да е хубаво времето.
milittana, храната, та това изобщо не е проблем, и го написах в силно хумористичен стил и си е самата истина,  защото все пак за тези пари около и повече от 1000 лв трябва да се държи ниво, все пак си е вид туризъм. Процедурите са повече от добри! Тук две мнения - няма.
Външния басейн ... ми нали е топла водата, защо да не работи по-дълго време... хм.. В "Диана Мар" работеше  и късната есен и виждах че си се палцикат хората. Кога бях аз там,.. ноември ли беше.. newsm78

# 567
Аз бях в Севтополис края на септември - началото на октомври и външният басейн беше супер студен и неизползваем. Да, Диана мар има топъл външен басейн, но да не забравяме, че там има топла връзка и няма нужда да излизаш от водата и си във вътрешния. А тук ако те забръска един вятър и си се разболял докато стигнеш до закрито помещение. Но в гр. Баня климатът е мек и се надявам да е все още топло времето.

# 568
Отивайте на банчето без притеснения. Много е хубаво, чисто и най-вече полезно. Само трябва да се абстрахирате от това, че сте голи. Но се свиква. Все едно бях на баня от соц времето   Mr. Green

# 569
Здравейте има ли някой с подобни симптоми парене в ануса и слабините

Общи условия

Активация на акаунт