ужасен рев. Дадох отново Камилия.
Аз си предпочитам месата, но агнешкото е по-нездравословно. Почитател съм и на разните нашумели суперхрани, въпреки че и те са трудно смилаеми. Колкото до спанака, с подходящи прибавки с витамин C, а не самостоятелно приеман, се усвоява още повече. Аз обичам бейби спанака в комбинации с други салати, чери домати и зехтин, прибавям и ядки някой път. Тук е мястото да пиша, че спанак, броколи и въобще тъмните зеленолистни зеленчуци са прекалено богати на нитрати и освен ако не са домашни е хубаво да се ограничат, особено в менюто на бебето. Много исках да й приготвя броколи, т.к. са класика в ЗВБ менюто заради формата си, но взех да се разубеждавам 
Помня как след кърменето излязох с нея на ръце и си я занесох в стаята
Бих родила с удоволствие още няколко пъти. Между другото, във въпросната болница идваха много бременни от столицата, за да родят нормално (и спокойно) след секцио.
, но ще съм на ЗВБ и чета суши рецепти
Мисля да внимавам с кашите, много калорични са. Бих наблегнала повече на зеленчуци и едва седми месец на домашна елдена кашичка. Според мен индустриалните са бъкани с какво ли не и бебето само тлъстее от тях.
Не се включвам, но нищо не пропускам 

От столчето за кола се повдига и се надвесва напред, движение като коремна преса. Понякога и като е легнал повдига крака и глава и стои само на дупе.
От корем по гръб - абсурд засега.
След един момент, в който дерматита се обостри - имаше обрив, който го сърбеше и болки в стомахчето, започнахме да го вземаме да спи при нас, отделно си го гушкаме много, храня на поискване и т.н В резултат имаме едно вечно усмихнато и доволно детенце. 
Препоръчани теми