Пазаруване от Fashion Days. Тема 2

• 128 554
  • 808
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Имам едни маратонки Найк купувани от сайта, които на третия месец се разпаднаха. Някой връщал ли е обувки след 30 дневния срок и какво точно се прави?

# 571
Аз имах такъв случай с адидас, нямаше и 6 месеца неинтензивно носене и се разпраха и двете обувки. Снимах и пратих, дадоха ми ваучер 20 лева за пазаруване от сайта им...Просто си изтрих профила и повече нищо не купувам. Същия тип обувки адидас ( имаме 10на чифта еднакъв модел в различни вариации) сме ги  носили ежедневно с години и си бяха ок
Ок, шанс да се скъса обувката, ама ме разочарова отношението и просто спрях да купувам от тях.

# 572
Имма подобен случай с обувки Пума закупени от сайта. Даже не бяха минали 30-те дни и просто ми дадоха ваучер за 15 лева. От тогава не поръчвам обувки от там!

# 573
Някой да има свободен промо код?
И мнение за чантите Pia Sassi.

# 574
Nike и Adidas  са се разпорят😳 .Пет години носих едни,що пране са видяли ..накрая мрежата не издържа и се появи една дупка.
Портмоне на Фосил си купих за 30 евро в сайта им беше 140 лв,абсолютно същото.

# 575
И аз ги гледам Пиа Саси и ми харесват на външен вид, та ще чакам някой поръчал да се изкаже.

# 576
Поръчах чантата Писах Саси миналия понеделник и дойде в сряда. Харесва ми, чанта естествена кожа за 120 лв.  трудно се намира.
Но и аз имам съмнение за автентичността на стоките, особено след като са започнали партньорство с емаг и 'международният' им склад, от който дойде чантата, е в България.

# 577
  • Враца
Всички маратонки, които съм купувала последните години са от сайта (предимно Nike). Качеството е отлично и не знам как така може да се разпаднат 🤔

# 578
Здравейте, някой има ли код за отстапка на всякакви артикули? Харесала съм си кецове, но не ги намалят, пък и не са малко пари и искам да се възползвам ако мога от някаква отстъпка.
Ще съм ви много благодарна.

# 579
Някой купувал ли е часовник от Fashion Days? До сега не съм купувала нищо от този сайт и се чудя дали не са ментета? Wink

Редактирам се, видях поста на предната страница.

# 580
  • Бургас
Някой купувал ли е часовник от Fashion Days? До сега не съм купувала нищо от този сайт и се чудя дали не са ментета? Wink

Редактирам се, видях поста на предната страница.
Поръчах часовник за мъжа ми, който беше развален (стрелката на секундите засичаше ва 15 и не тръгваше).

# 581
Моите часовници,на мъжа ми ,племенницата и още два на приятели които поръчахме нямат проблем.Имам един ,който е на 8 г и го подарих на сестра ми,ами още си го носи и работи.Явно се случва да има някой дефектен брой.

# 582
При мен от 3 купени часовника, 1 беше с дефект и ми върнаха парите направо, май не ползват сервизи.

# 583
Аз съм купувала за подарък дамски Fossil. Няма оплакване, дойде си в оригиналната метална кутия.

# 584
Здравейте,на guess спортните обувки дали си отговарят на номерата?
Питам за дете  със краче 21см ,за номер 34 със стелка 21см .

Общи условия

Активация на акаунт