Токуда Болница София - тема 24

• 100 426
  • 773
  •   1
Отговори
# 750
Момичета, 45 дневния болничен преди термин също ли се плаща, както другите болнични при бременност с ЛКК?

# 751
Мама, д-р Димитров каза, че ще излиза отпуск най-вероятно началото на август. Сега няма да го има от 17 до 21 юни включително.

# 752
Момичета, препоръчайте ми добър коремен хирург в болницата.
И аз се интересувам дали някой знае кога е отпуската на Димитров.

# 753
Момичета, 45 дневния болничен преди термин също ли се плаща, както другите болнични при бременност с ЛКК?
Плаща се.

# 754
Аз не съм плащала, следя се в Токуда по здравна каса.

# 755
И аз не помня да съм плащала изобщо за болнични с ЛКК. Пак по каса се следих.

# 756
Аз се следя в Токуда, но не по здрава каса и не съм си плащала 45-дневния болничен.

# 757
Не съм по каса. За болничен с ЛКК е около 300лв, някъде напред беше коментирано. Никога не съм взимала такъв от тук. Интересно ми беше дали по същия начин седят нещата и за 45 дневния. Мерси!

# 758
Не съм по каса. За болничен с ЛКК е около 300лв, някъде напред беше коментирано. Никога не съм взимала такъв от тук. Интересно ми беше дали по същия начин седят нещата и за 45 дневния. Мерси!
То няма как, защото е задължителен по закон едва ли не и би било много грубо да си го плащаш хахахахаха

# 759
Утре съм на жк при Илиев и ще попитам на регистратурата. Ще върна информация.  Wink

# 760
Утре съм на жк при Илиев и ще попитам на регистратурата. Ще върна информация.  Wink
Clear аз се следя при Илиев. Може да се видим на живо. На мен ми издадоха болничния на 5-ти май. Нищо не съм плащала не се притеснявай.  В колко часа си ти на преглед ?

# 761
  • София
Според мен Кристи имаше предвид, че, докато си в този болничен, получаваш обезщетение. И аз бях разбрала въпроса като нея. А дали се заплаща нещо от пациента, за да получи болничния - аз не съм плащала нищо освен цената на прегледа, заради който бях отишла така или иначе.

# 762
 ooooh! ooooh! ooooh!
Извинявам, се ако така се тълкува. Щеше да е коректно да уточня "за издаването му".
Dessert, пиша ти на лични.

# 763
Според мен Кристи имаше предвид, че, докато си в този болничен, получаваш обезщетение. И аз бях разбрала въпроса като нея. А дали се заплаща нещо от пациента, за да получи болничния - аз не съм плащала нищо освен цената на прегледа, заради който бях отишла така или иначе.
Да, точно така го разбрах Embarassed Извинявайте, ама бях навън и чак сега виждам постовете.

# 764
За три дни е готова цитонамазката.

Имате ли мнения за доктор Гроздева детски гастроентеролог.

Димитров кога е отпуска някой знае ли ?
Не сме ходили скоро при д-р Гроздева, но имаше период в който държахме само при нея да преглеждаме децата(не само за гастро проблеми). Изключителен педиатър, много внимателна и отзивчива! С две ръце я препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт