Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
А, ха,  за  песента. Всички я знаем - Това е песента  "Камино Лили". Лили Иванова я пееше на времето.  Асен Гаргов, когато се скараха с Лили толкова грозно, даже отвратително  се изказваше със  злоба, че песента в  оригинал е била на испански,  а Лили я е пеела на  италиански или пък  обратното.
А  Лили толкова хубаво я  пее - този   на половина не  може като нея.
И сега  Гаргов  много е  болен от  рак и  пак  плюе  по  Лили, че не иска да му даде пари, за да се лекува в  чужбина.
Майката си  трака  - завистта и омразата е  голямо  нещо.  Вече ще мре  Гаргата и  пак я черни.

Скрит текст:
Говори се, че Лили Иванова е дала достатъчно пари на Агов чрез друг човек, необходими за лечението му!

# 196
  • Варна
Сиси този момент с убийството на Халил сигурно съм го пропуснала. Но съм останала с такова впечатление, че Асу го уби. Извинявам се, ако съм ви подвела....Сиси е нашия жив архив - гледа всеки епизод по 2-3 пъти. Вярвам на нея, а не на себе си.....

Бризче какви са тези кодови имена на сериали и герои  Grinning. Нищо не разбрах  Naughty

Според мен Харун тази вечер допусна огромна грешка с Озан. Правилно му каза Озан, ако не си се съмнявал в мен, че мога да направя нещо на Алаз, защо дойде с полиция.....
Това което рускините писаха - за Джандан излезе вярно. Сигурно ще бъде вярно и за Харун и Дилара....

Хубава вечер на всички  Hug
Ани, ДиК - Джесур и красавицата или дръзки и красиви/както ти харесва Джесур ве гюзел/ и ПБН първа брачна нощ. Joy Joy Joy Joy Joy

Да! И аз мисля, че в страха си, Харун допусна голяма грешка. Може би ако беше опитал първо сам да отиде и да говори с Озко, колкото и да се страхува за живота на Алаз, щеше да е в пъти по-добре, отколкото да нахлуе в хотела с полиция. Друг е въпроса, че полицаите също трябваше да го предупредят, че пътят е отворен едва от преди час, два- можеше и да му светне лампичката на Харун, че има обективна причина да не прибере детето навреме.
        Това разбира се за мен е грешката му, но що се отнася до притесненията и страховете си мисля, че беше прав да си мисли, че може и да му отмъщава Озко като отвлече Алаз. Все пак, той наистина не го познава достатъчно за да му има безрезервно доверие- това първо. Второ- Озан ясно му показа, че толкова много го мрази, та е готов по всякакъв начин да го накара да страда. И трето- изхождайки от факта, че Озан е негова кръв, а той не би се поколебал да направи нещо такова, може би си мисли, че и Озан е като него студенокръвен и безмилостен към тези, които не обича, а според него Озан няма как да обича Алаз. Та дори Рахми, който познава от бебе Озко и той реши, че може и да отмъщава и наистина да е отвлякъл детето, а какво остава за Харун, който го познава едва от скоро.

# 197
Добро утро прекрасни 

Достатъчна е само една глътка от сутрешното кафе и приятели с които да споделиш този момент, за да ни обземе приятно усещане и да сложи запомнящо се начало на деня.

Да си пожелаем хубав и приятен ден и да ни се случат приятни неща - например да имаме парно  Grinning

Лу  Hug Бризче  Hug благодаря за споделеното  Hug

Лу
Скрит текст:
И аз четох, че Лили И. се е погрижила за Гаргов въпреки всичко случило се в миналото.

Бризче хубав анализ си направила на ситуацията. Но Харун първото за което се хвана беше, че Озан е отвлякъл детето. Често съдим за другите спрямо собствените си постъпки.
В този сериал се набива в очи, че средата и възпитанието в която са израстнали децата е по-силно от наследственото.
Във фрагмана виждам, че в Хазал отново ще се появи неприязън към Джансу.

Премьера! "Осколки анонс 89 серии в переводе Вюсала Мамедова!

видео тук

# 198
  • Стара Загора
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Каквото и да решите за днешният Вторник, направете така, че да не съжалявате утре и да бъдете изпълнени с щастие днес!
Подарявайте усмивки, правете това, което обичате, вслушвайте се по-често в сърцето си, мислете красиво... и не забравяйте, че днешният ден е най-важното нещо, което имаме... Нека го направим незабравим!
Обич и прегръдка от мен за всички вас, от сърце!

Ани Hugмерси за кафето и пожеланията Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Дано да ви пуснат парното Praynig
Много дни вече станаха... ooooh!Каква е тая авария Crossing Arms

Цитат
Эркан Петеккая в фильме "Айла"

# 199
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето и преведения фрагман! bouquet

Снощи като запита,дали Асу е убила Халил и в първия момент и аз блокирах дали е така! LaughingНо явно добре съм си помнела! Peace Сиси Hug,гледа малко сериали,а аз съм с много и понякога в бързината може да объркам нещо! Laughing За това което си питала в спойлера Бризчето Hug е обяснила!Понякога много съкращаваме,но по темите си знаем,кое какво е! Laughing

Бризче Hug
Скрит текст:
В анкетата и аз гласувах,че ще има сватба,но не предполагах за ПБН! Laughing В предишната бях за Бюлент,но все пак участва участва в акцията по издирването!Искаше да е герой пред Сю и да си  я върне! Laughing
Сиси HugЛу Hug

Направи ми впечатление,че епизодът беше дълъг и е така-2ч.40мин.! Peace
Paramparça Dizisi - Paramparça 88. Bölüm İzle

https://youtu.be/4oUYXzIgAG0

Рейтинга пада! Peace
TOTAL- 16 PARAMPARCA STAR TV 20:18 23:57 3,69 8,40
AB- 8 PARAMPARCA STAR TV 20:18 23:57 3,38 8,28
20+ABC1- 7 PARAMPARCA STAR TV 20:18 23:57 4,18 9,34

Желая ви приятен ден! bouquet

ПП Боби Hug,е наминала преди мен! Hug

# 200

Приятен обяд момичета

Боби  Hug Злати  Hug
Мерси за новите снимки и рейтинга за снощи. Епизода беше по-добър от предишния, но виждам, че рейтинга е паднал. Да свършват вече.....

Малко снимки зад кадър от Булката...

Моята екипировка и днес...

Хубав остатък от деня

# 201

Ааааа, че е хубав с военна униформа  newsm03 и цигарката newsm53

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 14:10 от MAMA-AN

# 202
 Мислих, мислих...какво ми се прави и измислих...

Поднасям ви го с много обич

Цитат
Диляра - Харун?
Харун - Любовь моя, единственная моя.
Диляра - Почему ты пришёл? Кто этот ребёнок?
Харун - Диляра? Ты в порядке, единственная? Алаз - наш сын.
Диляра - Харун, что ты говоришь? Джансу, где твой отец?
Джансу - Придёт.
Хазал - Мама! Мамочка, ты пришла в себя.
Диляра - Джансу, кто это? Джихан, что происходит?
Джихан - Не знаю, что случилось?
Диляра - Кто эта девочка?
Джихан - Что это значит? Наша дочь - Хазал.
Диляра - Джихан, что ты говоришь? У меня одна дочь и это Джансу!
Джихан - Диляра, Хазал - наша дочь. Ты попала в аварию, тебя сбила машина.
Харун - Диляра, единственная.
Хазал - Мама.. Мамочка.
Диляра - Пусть не прикасаются, пожалуйста! Джихан, пусть уйдут, прошу.
Хазал - Мама, не делай так..
Диляра - Не трогай! Пусть уйдут, говорю!
Джихан - Дочка, выйди.
Диляра - Джихан, что присходит, скажи?
Джихан - Ты попала в аварию. Хазал - наша дочь.
Диляра - Как наша дочь? У нас одна дочь, я тебе говорю!
Джихан - Озан есть, Алаз.. | 88 серия

# 203
Привет! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за чайчето! Hug Хубаво си го излислила! Wink

Цитат
Асуман - Родная моя сестрёнка. Не смей сдаваться. Ты - моё всё. У меня кроме тебя никого нет. Очнись! Диляра, умоляю. Хазал, оставишь нас наедине?
Хазал - Конечно.
Асуман - Какой невинной ты выглядишь. Если бы я тебя не знала, то расстроилась, правда. Под лицом ангела - дьявол. И только я знаю, да? Твоя жизнь в моих руках. Как странно, правда? Поверну и все закончится. Какое это чувство, Диляра? Когда твоя жизнь в чужих руках? Какое? Хочешь умереть сейчас? А? Сейчас! Хочешь умереть? Но, нет! Не сделаю. Не хочу чтоб умирала. Потому что хочу увидеть твоё лицо, когда всё заберу у тебя. Не хочу сейчас твоей смерти. Не смей! Не смей, умирать.
Харун - Что ты здесь делаешь?
Асуман - Пришла увидеть сестру, Харун. Есть возражения?
Харун - Да, есть! Ты не можешь прийти, не можешь увидеть сестру!
Асуман - У меня есть право увидеть сестру!
Харун - Убирайся отсюда! Проваливай!
Асуман - Я её сестра! Ты не можешь держать меня в дали!
Харун - Убирайся, Асу!
Асуман - Диляра, я ещё приду.

# 204
Злати мерси за преведената част на Парченцата  Hug
На Мине Т. не й върви да играе ролята на кучка - поне на мен не ми харесва. Иначе се справя чудесно - успя да ме кара да намразя героинята й....

И да оплакнем очи...с Фарук и Сюрея  newsm68

И да отбележа - снимката е пусната от Ози  newsm10

# 205
Хей, здравейте милите ми момичета, приятна  вечер.

Златенце, започнах да  гледам   отново  снощната 88-ма серия на  "Разкъсан на парчета".
от твоя пост. Благодаря ти.  Много хубава картина, звук, глас - всичко. Благодаря и за   рейтинга.
И пак като стигнах до песента "Камино - Лили"  се сетих как Лили, с  каква  жар и патос я пееше.  Тя стана  СВЕТОВЕН ХИТ  в  изпълнението  на  Лили.
Тя казваше, че  пее за това, че  Луната  е   символ на верния, сигурния  приятел,  който неизменно е с  лирическата  любов - героинята и никога няма да я остави.
Между другото  Камино  значи  Пътник или  Пътниче.
Пее как  девойката е  видяла един  мъж и се е влюбила в  него,  как  двамата са имали  много  щастливи  мигове и как Луната им е била  свидетелка на неувяхващата им  любов,  на  това  неизмеримо  щастие.  За  това   след  раздялата им  на финалния  стих, който  само  Лили Иванова  единствена в  света изпълнява с  неистов  вик  от  болка,  от  самота  е   съвсем  различен от  мекото,  фриволно пеене на  същите  думи в началото.
Този певец да ме извини само  разваля  магията  на  песента.
Сега като  гледам серията спокойно и  бавно откривам  неща, които  снощи не  съм  забелязала.

Ани, Скъпа,
Скрит текст:
 какво става с  парното???  Пак ли студ ????

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 19:14 от sisi55

# 206

Големи актьори са.  Браво на тях. Пак да пиша - тук няма случайно попаднали актьори - всички за  елитът  на  Турция. Баръш  и  Мине.
И Баръш  внесе  много  разни видове емоции в  сериала.
Велик  актьор - въплъти се в  приказката  като  Харун  Ергуван и  отлично  играе.
Да е жив и здрав и  все   така - напред.
Благодаря на всички момичета за коментариите, постовете, хаберите и  пожеланията.
Като "видя" Боби  веднага се настройвам на  позитивна  вълна.
Боби, безкрайни  благодарности.  Целувки.

# 207
  • Стара Загора
Ани HugЗлати HugСиси Hug
Благодаря ви за всичко споделено;-нови снимки и новини Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Сиси waveyмерси за милите думи Heart Eyes Hug
И аз ти благодаря,за това,което споделяш с нас Hug
Много от нещата,които пишеш не съм ги знаела до сега... Naughty
Благодаря и на Ани  Kissing Heart, Злати  Kissing Heartи Бризчето Kissing Heart
И от вашите постове съм прочела любопитни и интересни неща(за нашите патрони)за,които не бях и чувала Naughty

ЗА ВАС,СЛАДУРЧЕТА  love001

Арабите пишат,че тази вечер по STAR TV ще излъчат първи тийзър на"Истанбулска Булка"

ДАНО  Praynig

# 208
Сиси - подбора на актьорите в турските сериали винаги е на ниво. Играта им е чудесна. Само сценаристите са слабички....

Излъчиха рекламния фрагман на Булката. Сюрея пее, а Фарук я наблюдава....Не успях да видя целия фрагман, сега ще го потърся....

Боби

Цитат
Арабите пишат,че тази вечер по STAR TV ще излъчат първи тийзър на"Истанбулска Булка"

Излъчиха го....

Можете да го гледате тук

http://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/fragmanlar/yakinda-starda

А тук е страницата на сериала

http://www.startv.com.tr/dizi/istanbullu-gelin/fragmanlar

# 209
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Ани  Hug благодаря за първия фрагман на Булката  Hug Heart Eyes Явно наближава старта на сериала  Peace
Пак ще гледаме хубав Ози и дано заинтригуващ сериал  Peace

Общи условия

Активация на акаунт