Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Добро утро и от мен,момичета Hug Hug Hug
Днес ви пожелавам  много усмивки, добро настроение и приятни мигове!
Бъдете щастливи и се отдайте пълноценно на днешния почивен ден!

Ани Hugи твоят ден да е прекрасен Heart Eyes  Peace
Мерси за кафето Hug

# 301
Добро утро!

Ани Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug

Боби Hug,за новите снимки! Hug

Вчера успях да изгледам Парампарча на почивки!Много дълъг епизод! Peace

Боби Hug ми е изпратила сутринта рано озета на лични! Heart EyesДнес ще се лекува! Hug

Цитат
ВДРЕБЕЗГИ / PARAMPARCA 89 СЕРИЯ ОПИСАНИЕ

Я замужем за Джиханом!
Диляра вышла из комы, но ближайшее прошлое стерлось из ее памяти. В жизни Диляры отныне нет ни Харуна, ни Хазал, ни Алаза, она считает, что все еще замужем за Джиханом. А Асуман, пытаясь провернуть эту ситуацию в свою пользу, попадется Харуну.
Хазал привязывается к Дамиру
Хазал очень расстроится, когда Диляра вспомнит Джансу, а ее не узнает. Ее утешает Дамир, но она не в курсе того, что за ними следят. Митхат пытается предостеречь Хазал насчет Дамира. А Дамир давным-давно в курсе того, кем является Митхат.
Малыш Эмре в опасности
Джансу считала, что ее болезнь отступила, но неожиданно наступивший приступ заставляет ее упустить из рук коляску и малыш Эмре падает в бассейн. Джансу в отчаянии, она не может сдвинуться с места. Дениз принимает радикальное решение после этого случая. Озан, переживающий сложный период очень зол и на Джихана, он решает и его убрать из своей жизни.
Снощи започна новия сериал по Стар ТВ-YILDIZLAR SAHIDIM(Звездите са мои свидетели)!Днес проверих рейтинга е нисък-18 място!Другите два(с Енгин и Фахрие;и на Керем Б. и Лейла Л.Т.) са малко по-добре! Peace

Дано ИБ имат хубав СЦ и режисьор за да се преборят със старите сериали!Започна и Сървайвър! Peace

Желая ви приятен ден! Hug Hug Hug

ПП Докато пиша поста и Боби Hug вече е наминала! Hug

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 10:00 от Zlatina3

# 302
Боби  Hug Злати  Hug хубав почивен ден  Hug

Боби как върви лечението - по-добре ли си, макар, че е още много скоро....

Злати мерси за преведения озет на Парченцата. Очаквах, че Хазал ще реагира така. За Озан - ако е разбрал, че Джихан е знаел, че бащата на Озан е Харун от самото начало, реакцията му е нормална, имайки предвид бунтарския характер на младежа....Изобщо не виждам сериала да върви към финал, нищо не се подрежда. Напротив - всичко става на парчета....

Относно ниския рейтинг на новите сериали - може би трябва да им дадат време. Нормално е първите епизоди да са с нисък рейтинг...

# 303
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани,Боби,Злати Hug
днес моите мъже закриват сезона на лова и аз ще се отдам релакс  Laughing ще гледам  превода на филма на Хатидже...Злати благодаря за линка bouquet  имам да наваксвам с ДК Peace

# 304
        Здравейте мили момичета, приятна събота. Желая ви крепко здраве и  много, ама  много усмивки.

За нашето  Бризче и  другите момичета, които не ме  познават.

Бризче, в  моя  речник  няма  глаголи като: сърдя се, обидена съм,  инатя се,  гордея се, отмъщавам  - всичките  са  глупава работа.
          Няма човек в моя  живот,  който да не харесвам или да съм му обидена.

Аз  обичам  да  обичам.

За  темата  -  За мен темата  ни е покана  за  танц. Все едно съм  на  Виенски бал. 
          Тук  влизам, за да си  правя  купон със  сетивата си - развлечения,.....да науча  нещо, което споделяте а аз не го  знам, а  също така и да се подмладявам с вас.

Така, че  Споко. Пишете каквото си искате - никакви проблеми, стига да не се дразнят момичетата. Тук е  сайт  за  развлечения и радостни  хабери.
           Обичам ви.

За  88-ми  епизод - преведох го благодарение на нашата  Ани и на нашата  Злати - покорно ви благодаря, моите момичета.

Ще започна да пиша в  темата около 13  часа.
        Приятен обед и приятна  почивка. Да обядваме, ще правя салата и ала бала.

# 305
Гости  Hug Сиси  Hug

Гости - приятен релакс
Не знам дали харесваш комедии, но на мен филмчето ми беше много забавно....Няма да издавам конкретни неща, само ще кажа колко са страхливи мъжете, колко са загрижени за здравето си и живота си....

Сиси - пускам пост, за да се редуваме...Че след това влизам в раздела за работа и няма да мога да помагам....

Истинска красавица: В сериала нейните майки са Дилара и Гюлсерен, но ето как изглежда истинската майка на Хазал!

http://trafiknews.info/?p=101057&bt=1

Алина Боз с истинската си майка...

# 306
                                       Започвам да пиша  88-ми   оригинален епизод на  сериала "Разкъсан на парчета"

Преди да започна същността си позволявам да изразя  моите   огромни  адмирации  за  таланта  на  Баръш  Фалай .  И  друг  път съм  писала колко голям  актьор е  Баръш  Фалай,  но    този 88-ми оригинален  епизод направо си извоюва името : "Блестящата игра на Баръш  Фалай".  Заслужава дълбок поклон, както и  Мине  Тугай.  Въобще с  тези двама актьори  трети  сезон  се  "събуди",  изникна  като  птицата Феникс  от  пепелта. Ако не бяха  те  двамата, трети сезон  щеше да заприлича на всички  сапунки с  третите сезони.  А и  Мине е толкова  красива - романтичка, с почти  никакъв  грим - това й е естествената
красота, чаровница - направо е истински  ангел -  вестоносец.  В този ред на мисли да добавя, че Ебру също отсъстваше  тези  два епизода,  въобще я нямаше - не казаха дали  е  болна, ама тя е млада  булка и нищо  чудно да е бременна. Дано.  Снимките, които ни ги дадоха  направо  са стари и нищо ново не са ни  снимали, с изключение на финала на  епизода.  Еркан  също  беше в  частната клиника, така, че за него  знаем  вече каква е работата.  Баръш  Фалай ги изнесе и  двамата на гърба си. Да е жив и здрави  още много образи да пресъздаде.
                       Простете ми за лиричното отклонение.

Озан взе  Алаз  да го  разходи.

Джихан, Рахми и Хазал пред вратата на стаята в болницата на Дилара. Хазал пита къде е Озан ?? Рахми й каза, че той  пътува   към  тях.
 Идват  Джансу, Дениз, Кериман  и Йозкан.

Свалят  трупът  на  Селма  от  кооперацията. Рафик е там, казва на момичето от полицията, че убиецът  на  Селма е  Харун  Ергуван.
Той е  убил  Селма - направо си го  казва.

Дамир, влюбен в  Хазал. Подарява й картина  за  250 000 $.
                         Харун е при  Дилара. Моли я да си отвори очите  вече. И Хазал е  там.

Озан се разхожда с  детето  на  пристанището.  Озан даде телефона си на  Алаз, за да направи  снимка  на рибите в  морето. Детето  неволно изпусна  телефона  на Озан в  морето. Така Озан остана без  телефон.

Рахми и  Джихан в  коридора.  Джихан му казва да си отива. Каза му: "Ние с Дилара 20  години  главите  ни  лежаха на една  възглавница, аз ще остана тук, а ти си върви.

От стаята  на  Дилара излезе  Харун. По телефона пита  Емине за  Алаз. Тя му каза, че Озан го е взел да го  разходи и да го  заведе при  майка му.
Харун крещи  на  Емине:  - Защо си дала  детето на  Озан ??

Джихан и  Рахми  слушат.
                        Джихан казва на  Харун, че  Озан няма да навреди  нищо  на  Алаз.

Джансу  видимо е  психично  болна.  Все крещи на  Дениз, гони го от  къщата.

Харун  нервничи, че Озан го няма. Телефона му е изключен.  Харун  тръгва  към  полицията. Джихан му казва да не ходи там.
                       Харун му каза да не се меси  в  работата му.
                      Джихан тръгна след  Харун. Джихан му казва, че ако се обърне  към  полицията  ще  сбърка.  Озан  нищо  няма да направи  на  Алаз.
                      Казва му, че  Алаз  му е  брат.  Казва му, че  познава  Озан и  нищо  няма да му направи  лошо.
                      Джихан му каза: - Аз познавам  своя  син,  Харун.  Той  няма да направи нищо  лошо на Алаз.
                      Джихан - Аз ти гарантирам, че с твоя  син  няма нищо  лошо да се  случи.
Харун  -  Джихан, ако  нещо се случи с  Алаз, то ти ще отговаряш  с   главата си.
Джихан  -  Добре.

Тръгнаха си от  полицията.

Озан и  Алаз  се настаниха в  един  хотел..  Озан е без  телефон.

Хазал е при  Дилара.  Сърцето на Дилара спря.  Хазал извика  веднага  доктора.  Сърцето на Дилара започна отново да тупти.

Кериман и  Джансу  занесоха  Емре в  новата къща на  Фейза, защото тя има проверка от Социалните  грижи.

В  кабинета  на  Джихан - Илдъръм, Джихан, Йозкан,  Рахми - умуват къде  може да е  Озан ?? Телефона на Озан е изключен.
                      Влиза  Харун - много  ядосан.
Харун  -  Ако  Озан не е направил  нещо с Алаз  защо не се обажда?  И  телефона му е изключен.
                Джихан,  аз  отивам в  полицията.  Даденото  време на  Озан  вече  свърши......Тръгвам......
Джихан  -  Харун, за Бога,  не намествай  тук полицията.
Харун  - Ако Озан направи нещо  на  Алаз???
               Джихан,  Озан  ме  мрази.  Озан ме ненавижда.
Джихан  -  Колкото и да те ненавижда,  Озан  нищо  няма да направи  на детето,  Харун, разбери го.
                  Озан не е престъпник, да знаеш.
Харун  -  НЕ !!!.... Аз  отивам.....  Полицията ще ги открие.

Рахми  -  И аз  започвам да мисля  лошо.
Джихан - ядоса се на баща си - Какво говориш,  татко ???  Какво  лошо може  да направи  на  Алаз???
                Татко,  нима ти не познаваш  внука  си???  Нали живееш с   него  толкова  години.

Рахми  -  Прав си.  Просто....така си помислих???....

Дамир  звъни на  Хазал, тя не отговаря.  Дамир кара  Азра да намери  къде е  Хазал  по  телефона.
               Азра  ревнуна  Дамир  от  Хазал.

Алаз  спи.  Озан  му  говори:
Озан  -  Ти си още  съвсем  малък.  Ти си ангелче.  Нищо от живота не знаеш.  Но в  този  живот ти ще си  самотен, даже и ако имаш  семейство.
               Даже ако имаш  майка и  татко.  Ти ще бъдеш  самотен.
               Те ще  мислят за теб и в един  миг ще  сринат  твоя  живот  от  горе до долу.
               Ще вземат  всичко от  теб, което имаш.
              Аз теб ще те защитавам  от  всички.

Озан отиде до  рецепцията  на хотела.  В  хотела от  бурята нямат ток,  нямат  телефони,  компютрите не работят. Пътищата са затворени, защото има  много  паднали  дървета и  не са изчистени.   Озан не е регистриран  в  хотела,  защото  компютъра не работи.
              Озан взе  телефона от  момчето на рецепцията, за да се обади  на семейството си.  Отиде на  двора, за да има  обхват.
              Озан  звъни на  Емине - тя не вдига телефона.  Написа съобщение на телефона на Емине: - Ало, лельо  Емине, аз съм  Озан. Ние с  Алаз  останахме в  един  хотелите в   Аве.   /Това име" Аве "дали не е  "Ева"  на  български, защото в  Истанбул има хотел  Ева./  Бризче, моля те, помогни.
 Пътищата са  затворени, навсякъде са  паднали  дървета. Непроходими са.Нямам и телефон.  Алаз  хвърли  моя телефон в  морето
и за това аз  чак сега  успях  да ти се обадя. Не се притеснявайте за  Алаз, той е с  мен.  С него  всичко е  наред.

Харун  заведе полицайте в къщата на  Дилара, за да разпитат прислугата - Емине и  Сема.
            Полицаят пита  Харун  Озан  доведен  син ли му е??  Харун каза - Да....  Той е  моят  доведен  син.

В дома на  Рахми. Там са Рахми, Джихан и  Илдъръм...... И там има полиция.  Полицаите  правят  обиск  на  жилището  на  Озан. Търсят  да не би Джихан или Рахми да са   скрили там Озан или Алаз.  Провериха  всичките стаи и единият каза, че е чисто - тук няма нито  Озан, нито  Алаз.

Илдъръм  -  Комисар, вие какво търсехте из  всичките  стаи ???
                     Ако ние можем да ви  помогнем, кажете....ще ви помогнем.  Аз съм  адвокат.

Полицаят  -  Г-н  Адвокат,  Озан  е  заподзрян  в  кражба на дете.
Илдъръм  -  Комисарю  -  напомням ви, че детето, което както вие казахте  Озан е откраднал - това е неговият  по-малък  брат.
                     Вие имате  ли  доказателства, че  Озан е откраднал Алаз???

Полицая  -  Ние имаме писмените  показания  на  г-н  Харун   Ергуван.
                    Той ни разказа, че с  Озан  имат  недоразумения.
Илдъръм  -  Съгласен съм, че между  Озан  и  Харун  Ергуван имат  обтегнати отношения, за това, че  Харун  се ожени  за  майка му.
                     Но това  беше в  миналото.

Полицая  -  към  Джихан  -  Г-н  Джихан, Вие  чувствате ли  вражда към  Харун  Ергуван за това, че той се е оженил зае  бившата  ваша  съпруга???
Илдъръм  -  Моля,  моля,  една  минута.   Това  какво отношение  има  към  Алаз ??
Полицаят  -  Ние  сме  длъжни да  разберем,  това отвличане на детето Озан сам ли го е направил  или зад  това стои  някой  друг  мъж ??
Илдъръм  -  Добре, комисар.....Ако ние получим каквато и да е информация, аз  незабавно ще ви съобщя. Аз съм  адвокат.

Полицайте си заминаха.
                       Джихан до този момент не се обади, но сега  звъни на  Харун.
Харун  -  Ало,  Джихан,  има ли новини ???

Джихан  -  Харун, ти какъв  безсъвестен, нечестен и коварен  глупак си ???

Харун  -  Внимавай какво говориш??.....Аз  за  Алаз  го  казах.....
Джихан -  Как си могъл ??......  Какво  каза на полицаите????.....  Защо  си насъскал  озверено  Озан на полицаите ???
                 Защо си им  казал, че отношенията  между  вас са обтегнати ???
Харун  -  Това не съм  говорил.  Каза им че имаме проблеми.

Джихан  -  Какви  проблеми  имаш,  Харун ???
                  Ти си казал, че  Озан е  твой  син, че ти го обичаш.....  Ти направи  моят  син  Озан  главен  заподозрян.
Харун  -  Джихан, аз  казах, че между  нас  има  малки  проблеми.  Аз се притеснявам за  Алаз.

Джиха  н  -  Харун, ти самият  каза, че това не е страшно и че  Озан  може и да не  знае, че ти си родният  му  баща???
                    Ти казваше, че просто искаш  Озан  да бъде  около теб.
                    Какво изведнъж  се  случи,   Харун ??
                    Може ти да си  биологичният  баща  на  Озан, но ти никога  няма  да   станеш  неговият  истински  баща.
                    Озан е  моят  син. Проумей си го в  главата.
                    А ти си безчестна, непочтена  утайка  и   кръвожаден  чакал.

Хазал се обади  на  Асу, че Дилара е в  болница. Тя беше при Дамир. Дойде в  болницата.
                  Мислеше да й спре кислородната маска, но нищо не й  направи. Говори с нея.
                  Пита я иска ли да умре и такива.......
                  Дойде  Харун и  я  изгони.

продължавам веднага.

# 307
  • Плевен / София
Сиси, Hugпродължавай...

# 308
                                                      Продължавам от пост № 306.

Илдъръм казва на  Джихан, че  Селма е умряла.
Джихан -  Аз съм  виновен..  Селма ми каза, че  Дамир е ходил в  нейния  дом.
                   Аз й предложих да отиде в  един от  нашите хотели, ама тя не  пожела.
                   Това не е нещастен  случай.

Илдъръм и  Джихан отидоха в  полицията.  Пак  при Рефик.  Всички все там  ходят  при този  глупав  полицай.
                 Джихан направо каза на  Рефик, че се съмнява в  Дамир  Янков.   Рефик се направи на  бутнат и каза, че ще  провери  Харун и  Дамир.
                 В  коридора на полицията са трима полицай.  Единият от  тях се казва  Серхат  Пак -  той е брат на  Селма  Пак.
                  Джихан чу  името и  се спряха при  полицая.  Серхят им  каза, че е брат на  Селма.
Серхат  -  Моята  сестра я  уби  мафията.
                 Селма  работеше в  полицията.

Джансу е   много  болна. Изпусна пудрата  върху  бебето,  защото ръцете й от  паркинсона  блокираха.
                Кериман е при нея.
                Двете  крият от  Дениз  колко  много е   болна  Джансу.

Джандан говори с адвоката на  Екрем  в  Австралия. Той й казва, че не може да се продаде къщата за  10 000 000 $.  Никой не дава повече от
                      9 000 000 $.   Авансово може да й изпрати  500 000 $.  Останалата  сума ще изплати по  банков  път.

Харун по  телефона  с  Чагатай.   Нареди  му да отиде в  полицията и да действа с  тях да открият  Озан и  Алаз.

Рахми и Екрем  вечерят в  ресторант.  Екрем му разказва за  Джандан, че е адвокатката му.
                    Рахми му обясни  ситуацията  каква е.  Каза му да се откаже от  Джандан и той ще му намери адвокат.

Рахми и  Джихан в  дома  на  Озан.

Рахми  -  Дилара, когато отвори очи как ще  гледа  хората в  очите.  Как не ти каза, че  Озан не е твой  син ??
Джихан  -  Озан е мой  син  и  твой  внук,  татко.
Рахми  -  Аз  говоря за това  Дилара какво е  направила ??
               Как е могла  през  всичките тези  години да не ти е разказала  всичко.

Джихан  -  Татко, тогава  Дилара  беше  на  19  години.  Тя  беше едно  момиче.  Дилара е направила  грешка.

Харун в  болницата при  Дилара  -  
Харун  -  Любима, ти ще ме оставиш ли сам ??? Ти си ни  много  нужна - на мен, на  Алаз.
               Ти си  много  нужна на  Озан. Ти много си нужна и на мен, мой  живот. Отвори очи.
               Хайде, отвори си  вече очите.  Моля те....

Асу  излиза от  банката. Носи в  чантата парите.

Чагатай идва в  болницата  при  Харун. каза му, че  Селма е  умряла от  взрив в  дома й.

Кабитена на  Джихан - Илдъръм и  Джихан там.
Илдъръм,  -  Джихан, ние не сме знаели, че  Селма работи в  полицията. Ние не знаехме за тъмните  работи  на  Харун и неговата незаконна  дейност.

Джихан  -  Ние не я  проверихме добре. Ние сме виновни.  Трябваше  да я проверим  по-добре.
                  Ние дадохме на  Селма  достъп до сърцето на  нашия  бизнес.
                  Ние със  собствените си ръце  й поднесохме най-секретните  документи на нашите  филми,  Илдъръм.
Илдарам  -  Аз вече ти казвах, че не трябва  да й даваме  документите на компанията ни.
Джихан  -  Искаш да ми кажеш, че аз  не се съобразявам какво върша,  така ли ???
                  Не виждаш ли какъв е  моят  живот, разкъсан на парчета ??
                  Тези  книги  бяха  билет на  Озан за затвора и те са в  ръцете  на полицията.
Илдъръм - Нима Сема  не  ни каза, че  Харун  е  унищожил  тези документи   направо  пред  очите  й ???
                    Но  нима  Селма не е могла да направи  копия и  тях да даде в  полицията.
Джихан  -   каквото се е случило, вече се е случило,  Илдъръм.
                   Времето  няма да се  върне  назад.
                   Ние трябва да помислим  какво да правим  от  тук  нататък.
Илдъръм  -  Нищо.
Джихан  -  Ще  стоим  така със  скръстени  ръце ??
Илдъръм  -  Ако  тези документи са  в  полицията, ние нищо не можем да направим,  Джихан.
Джихан  -  А  директора на  полицията  Рефик  също е добър.
                  Лъгал ни е, гледайки ни  право в  очите.
                 Даде си вид, като че ли за пръв  път чува името  Селма.
Илдъръм  -  А ти какво  очакваше,  Джихан ??
                     Естествено, че ще се държи  така.

Джандан се прибира в   жилището си с  чантата с  парите.

Дениз е при  Джихан в  офиса му.  Приказват  за  Джансу, че не е добре.  Болестта й  много напредва.
                   Има много  забавеност  на  движенията й,  скованост,  вцепененост,.....има тремор  и  депресия.
                  Джихан му казва, че е готов  заради  децата си  на  всичко.
                  Така, че  Джансу е общ  проблем.
                    Но сега  Дилара е  много  зле.

Джансу е  с  количката с  бебето в  парка. В един  миг  ръцете й се сковаха, направо  блокираха, а също и краката й.
                     Ръцете й  изпуснаха  количката с  бебето и тя  тръгна  надолу  по  стълбите.  Джансу не помръдва.
                     Количката сама слезе  на булеварда  пред една  кола.
                     Един  младеж  спаси  количката и бебето.  Джансу дори и звук не може да издаде от  уплаха.

Джихан и  Рахми  у тях.
Рахми  -  Озан има една  единствена  цел - да отмъсти  на  Харун и да му  причини  болка.
Джихан  -  Татко, стига  вече.  Колкото и да  го ненавижда  Харун,  Озан няма да използва  по-малкия  си  брат, за да предизвика  болка на  Харун.
                  С  него  нещо се е  случило.
Рахми  -  За  Бога,   Джихан, какво може да се случи с  Озан ???
                Той е  вече  възрастен  човек.
Джихан  - В  жинота  всичко  може да се   случи,  татко.
Рахми  -  И с  Озан и с Алаз всичко е  наред.  Ти не се притеснявай....
                При  тях   всичко е  наред.

Хазал  и  Дамир  в    аквариума за морски животни  "Тюркоаз". Наслаждават се на акулите,  рибите.

Асу отива в  дома на Джандан. Мисли, че  Джандан е там и отдалече й говори. Но  Джандан я  няма.
                Асу  влезе в  спалнята на  Джандан.  Видя на земята един  документ..  Взе го.  Чете.
                Този документ за нас се казва "Нареждане - разписка" за теглене на пари в  брой  от   Банката.
                 Това означава, че  човека от  Сидни - казва се  Реал  Стоит -   е превел  по  банковата  сметка  на  Джандан  Сойлу пари от  продажбата на  къщата на
                 Екрем.  От  тези  пари  Джандан  е  изтеглила  кеш  1 500 000 лири.
                Така  Асу  разбра, че Парите, които  Джандан е  изтеглила са тук.  Разрови не из  гардеробите и ги  намери в една  чанта.
                 Асу взе парите и си  замина.

продължавам  веднага.

# 309
  • Плевен / София

# 310
  • Стара Загора
ПриветАни HugЗлати HugГости HugСиси Hug

Предлагам следобедно кафе и още нещо... Heart Eyes Grinning

Скрит текст:

Цитат
Стало известно, что после окончания съемок в сериале "Осколки"/"Вдребезги", Барыш Фалай начнет съемки в сериале "Внутри", где главные роли исполняют Чагатай Улусой и Арас Булут Ийнемли. Барыш и Чагатай уже встречались на одной съемочной площадке, снимаясь в сериале "Прилив".

новости zetta

# 311
Ани HugГости Hug

Цитат
Ние с  Алаз  останахме в  един  хотелите в   Аве.  Това име" Аве "дали не е  "Ева"  на  български, защото в  Истанбул има хотел  Ева./  Бризче, моля те, помогни.
Сиси Hug,отговарям ти както аз го знам-пише се Ава! Wink Благодаря за преводите! bouquet

ПП Боби Hug,за следобедното нещо! Laughing Hug

# 312
                                 Продължавам от  пост №   308.

Джансу си е  в  нейната къща. Държи  бебето до  спалнята е.  В  един  миг   ръцете й се  вцепениха.  Добре, че до нея  беше  Дениз та веднага взе детето, иначе то щеше да падне от  ръцете й.  Дениз  много  се изплаши.
                             Джансу лъже най-безогледно  Дениз, че това не се е случвало от  3  месеца,  че тя е добре.
                             Дениз й каза вече да престане да го  лъже.  Той  знае  истината.
                             Пита я - защо го лъже???  Какво постига с  лъжите си ???.  Джансу му обеща, че ще отиде на лекар.
                             Дениз направо й каза в  очите, че така тя  ще  навреди  на  бебето.

Дениз  отиде  при  Рахми и започна да му обяснява, колко много е притеснен за  Джансу.  Джансу е  много  болна. И това, че  Джансу  го  лъже
                  постоянно.  Положението е   много  лошо.  Джансу така  може да убие бебето.  Бебето не трябва да живее с  Джансу, защото е  много  болна, дори има  психически  заболявания  щом  като не разбира  колко може да пребие бебето.  Джансу това не го разбира.
Дениз  -  Аз съм  длъжен да   мисля за здравето на бебето.  Ако  нещо се случи  по  вина на  Джансу  ????
               Джансу едва не изпусна  бебето от  ръцете си.  Добре, че аз бях до нея  и  веднага го  взех.
               Ама аз трябва да ходя на работа.

Рахми  -  Ако й  вземем  детето, тя направо  ще  полудее.
               И ние  трябва да я  оставим в  психиатрична  клиника.
               Трябва да й  вземем детегледачка.

Джандан се прибира.  Чантата с  парите  я  няма.  Разбра, че  Асу е  откраднала парите.

Сина на оня  Халил - Боса на  фалшивите  диаманти, дето  Джандан го  уби й се обажса на  Джандан.
                 Представи се - аз  съм  Мерт.  Искам пак да работим с  теб  двамата.   Джандан се съгласи  веднага.
                 Мерт й каза, че я чака н  старото  място да отиде при  него.
                 Йозкан нали е там, ама не е работил една седмица и те го изгониха.   Йозкан си  тръгва. Изведнъж чува шум от  кола - обръща се - такси.
                 От  таксито  слиза  Джандан - Йозкан я  познава  много  добре,  дори една  нощ  преспа в  нейната  спалня.
                 Джандна влезе при  Мерт. Мерт я  забалисва  малко и й каза, че я изпраща в  Адът. Каза й, че тя е  убила баща му,  Джандан  пък го излъга, че Асу го е убила.  Но  Мерт не си  поплюва. Гръмна я с един изстрел.  Каза на  апапите си да я  хвърлят на рибите в  морето.

Джихан е  при  Дилара.  Говори с  нея.
Джихан  -  държи  ръката  на  Дилара.  Гали я.
                  Дилара, оправяй  се  и  аз  ще  ви организирам  една  ваканция  в  Италия.  Обещавам ти.
                  Ще  вземеш  със  себе си  Джансу,  Хазал  и   Алаз  и ще ви изпратя  в  Милано.  Ти  много го обичаш  този  град.
                  Ние с  теб  ходихме  там  веднага  след  сватбата ни на  сватбено пътешествие.
                  Спомняш ли си????   Аз никога няма да го  забравя  този  град и това пътешествие.
                  Спомняш ли си???  В  един  магазин на теб ни харесаха  много   едни обеци, но продавача не искаше да ти ги  продаде.
                  Предлагаше ти  други, но ти  тези  пък не харесваше.
                  Ти през  цялата  нощ  беше  разстроена. Не сме  спали.  
                 Ти  предложи  на  продавача двойна цена, за да ти ги  продаде, но той не ти ги продаде.
                 Аз цяла нощ  мислих  как да ти намеря    точно такива обеци. На другия  ден  отидох в  града.
                 Намерих  ателието, където ги   изработваха  тези обеци.Те ми казаха, че след  един ден  ще направят  същите.
                 Аз направих  поръчката,  платих я  и ти казах, че ще се срещнем на летището.
                 Взех  обеците и  дойдох  при  теб.  Но ние изпуснахме  самолета.
                 И така останахме  в  Милано още  няколко    дни. Беше  много  вълнуващо.
                 Прекрасно си изкарахме  през  тези  дни.
                 Колко хубаво беше  тогава,  Дилара.
                 Това са мигове, които аз  никога  не  забравих  през  всичките тези  години.

След  този  монолог  на  Джихан,  Дилара отвори  очи.  Явно, старите  спомени  отключиха паметта на  Дилара и  гласа на  Джихан.
                  Джихан я  гледа.  Радва се.  Щастлив.

Харун - полицията му  съобщава, че са намерили  Озан  Гюрпънар.  Полицията и  Харун  тръгнаха  към  Озан и   Алаз.
                  Пристигнаха в   хотела.  Полицията  чука на вратата на  Озан.  Озан  отваря  вратата.

Полицаят  -  Озан  Гюрпънар??   Трима  полицай  и   Харун  са.
Озан  -  Да,  това  съм  аз.

Озан  -  гледа  Харун  -  Поздравявам те.  Раздялата ти със  сина ти   стигна до  края......със  истинския  ти  син......
Харун  -  Озан,  сине,.....
Озан  -  Да не си  посмял да ме  наречеш  "свой  син" ????
              Сакън - в  никакъв  случай.
              Да не си  посмял ??  Ти какво си  помисли??? Изплаши се, че аз мога да  причиня  на   Алаз  някаква  вреда ???
              Ти си си помислил, че аз  мога да  направя  нещо  лошо  на  малкото  детенце???
Харун  -  Не съм  си  помислял  това
Озан  -  Тогава защо  си  дошъл  с  трима полицаи ???
Харун  -  Аз си  мислех  друго,   Озан.
Озан  -  Ти мен  въобще не ме познаваш.
              Ти не  знаеш  какъв  човек  съм  аз.
              Ти и понятие си  нямаш  какъв  съм  аз ???
              Изпратил си ми съобщение:  - Сине, мили,  любими,  аз  много  силно  те обичам !!!!
Харун  -  Озан,   престани!!
Озан   -   Знаеш ли ???... На мен ми е жал за теб.
                 Жал ми е. Какъв  човек си ти ???.....Добре.....Забрави.....

Озан се обръща  към  полицаите  :Озан  -  Арестувайте ме,  наденете  белезниците  на  ръцете ми.
                   Нека -  той  -  Харун  да ме  гледа и да  ми се  радва.
Харун  -  Комисар,  аз няма да  пиша  жалба  против  Озан.

Озан  -  Аз  сам  ще си напиша  жалба  срещу  мен.....
              Ще  напиша  -  Аз  откраднах  детето,  арестувайте  ме.

Полицаят  -  В  наръчника не е необходимо.  Ние ще  вземем от  вас  показания.

Харун  -  Г-н  Полицай,  станало е  недоразумение.  Не е необходимо да  пишем  документи.

Полицаите  си  тръгнаха.
Озан на  Харун  -  Харун,  повече не ми се мяркай пред  очите ми.

Харун седи като наакан.

Емине   видя  телефона си. Прочете  съобщението на  Озан.  Звъни на  Харун.
                  Той  вече пътува  към  Истанбул  с   Алаз.  Емине ме каза, че  Озан се е обадил  по  гласовата поща.
                 Прочете му  съобщението.
                Харун се  чукна по  главата.  -  Боже,  аз  какво  направих !!!???.....

Доктора каза на  Харун, че  Дилара е в  съзнание.

Азра и  Дамир  при  Хазал. Азра вече е  сигурна, че  Дамир е  влюбен в  Хазал.
                Джихан  каза на  Хаал, че майка й е в  съзнание. Хазал в изблик  на радост прегърна  Дамир.
                Митат гледа всичко до тях.

Джансу е при  Дилара.  Приказват си  двете. Влиза  Харун с  Алаз - Дилара не  позна Алаз, а Харун го пита какво  прави ???
                Дилара пита за  Алаз  кое е това дете ????

Влиза Хазал. Дилара и нея не я  познава. Пита  за  Джихан.  Джихан  влиза при нея.
               Дилара го пита кое е това момиче?? Джихан казва: - Това е нашата  дъщеря  Хазал.
               Дилара -  Джихан, ние имаме само една  дъщеря и тя е  Джансу.
               Дилара изгони  Харун, Алаз и  Хазал. Останаха само  Джихан и  Джансу.

Край на  88-ми оригинален  епизод.
                Така Харун   посрещна  рождения ден на  сина си  Озан и такъв  подарък  му  купи.....разбит  син и  психично болна  жена  от  манията му да каже на  Озан, че е биологичния  му  баща.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 17:42 от sisi55

# 313
  • Плевен / София

Злати Hug

# 314
Привет мили момичета ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ани,Злати,Гости ,Боби ,Сиси ...и всички които ще се появят по-късно . Hug Боби бързо оздравяване  bouquet
ЧЕСТИТА ПЕТЛЬОВА НОВА ГОДИНА!  bouquet

...и малко майтапче  Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт