Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~165

• 38 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 285

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 21:17 от MAMA-AN

# 286
Привет на всички !  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря за информацията относно сериала със Ози  bouquet bouquet bouquet bouquet
Очаквам го с интерес  Heart Eyes
Много хубава двойка са ,нека да ги критикуват ,ние си харесваме нашият ерген  Blush Heart Eyes

И малко коктейлно за успех  Drunk

# 287
Тио  Hug - правилно, да се почерпим да му върви на сериала по вода

# 288
  • Плевен / София
Тио  Hug - правилно, да се почерпим да му върви на сериала по вода

много далече ми се вижда февруари ooooh!

# 289
Гости HugАни HugТио Hug

Снимките не са пуснати,но видях преведен 88еп. на Парампарча-за сега е както преди!Не е качен на др.място! Peace
Osk. 88 seriya russ.sub Vusal Mamedov
https://vk.com/studiyaperevoda?z=video-138383531_456239021%2F6c7 … ost_-138383531_17

А тук е преведен на бълг.ез.филма с Хатидже-Целувката на живота! Peace
Hayat opucugu 2015 bg sub
https://vk.com/club113691288?z=video284637324_456239030%2F7f073c … l_wall_-113691288

# 290
Злати и аз проверявам за снимките на 89 епизод на Парченцата, ама все още ги няма...Закъсняват  Thinking
Много се радвам, че филма "Целувката на живота" го има и с български превод - много хубаво и забавно филмче. Ще го изгледам и с бг превода...

Гости не е далече...но зависи кога през февруари ще го пуснат...

На 04.02. Еркан ще участва в някакво ново предаване, но няма превод и не разбрах много от превода през транслатора...

Цитат
#erkanpetekkaya @stocky.pazzar - Stocky.pazzar ANKARA BATIKENT CARREFOUR AVM'de açilıyor. 4 Şubat cumartesi günü Erkan Petekkaya'nın katılımıyla hizmet vermeye başlıyoruz. Özel açılışa herkesi bekleriz. Her salı, çarşamba ve perşembe günleri İstanbul Haramidere Carrefour AVM'deyiz. Her cuma ,cumartesi ve pazar günleri İzmit Carrefour AVM'deyiz. Ayrıca haftanın her günü açık olan mağazalarımıza bekleriz.

# 291
  • Стара Загора
Здравейтемомичета Hug Hug Hug

Ани HugЗлати Hugснимките са излезли... Peace
Благодаря ви за споделеното Heart Eyes Hug

Злати waveyвземам си бележка за публикуването на инфо Naughty

Гости Hugвиждам,че черпиш Party
Благодаря ти,въпреки,че при мен не се вижда почерпката Crossing Arms и на Ани не виждам снимката от пост 285
Сигурно проблема е при мен,щом само аз не ги виждам newsm78

Тио Hugхубав колаж си спретнала Hug
Успех на"Истанбулска булка" newsm10

Зад кадър от"Истанбулска булка"... Grinning Peace

Скрит текст:
Момичета,10 дена съм в болнични!Днес главоболието и хремата ми бяха нетърпими и шефа ме изпрати на лекар ooooh!
Ще хода на нагревки за синузита Sad
Пак ми изписаха много лекарства...включително и антибиотик ooooh!

# 292
Ани HugБоби Hug

Ето и снимките! Peace

# 293
Злати мерси за снимките на Парченцата  Hug
Значи Дилара е изписана, тоест оживяла е, а след това ако ще я убият, това ще го направят "приятелите" на Харун...Така си и мислех, че мафията не прощава. Не може до вчера да си бил мафиот и от утре да не си...Видяхме в "Тиха буря" какво става с хората, които са решили да променят живота си и да излязат на светло...

Боби най-после  Peace
Скрит текст:
Ами шефа ти до сега не те ли виждаше колко си зле...Ама хубаво, че са ти дали 10 дни - да се излекуваш и да си стоиш на топло.
Мерси за новите снимки от Булката. Аз съм по по-съвременните домове, ама ще се примиря и с четристотин годишни конаци....
Да спомена само една подробност за Зейнеп Тан - тя беше режисьор на Времето лети. Тя много се придържа към автентичната обстановка. На времето много пишеха за нейната работа. Добър режисьор е...Но за мен е по-важно сценариста да е добър.....

За снимката от 285 пост - за пръв път вземам снимка от там и може наистина да не се вижда. Споделете виждате ли я или не, за да знам какво да правя занапред....

# 294
Наминавам пак,че в предния пост пуснах снимките,после с дъщерята говорих по тел.! Peace

Ани Hug,когато пусна поста се виждаше,но сега-не! Peace

Боби Hug,благодаря за новите снимки от ИБ! Hug
Скрит текст:
Дано сега по-бързо се оправиш! Praynig Аз си излекувах синузита преди много години с една билка!Бях много зле,тогава все още работех в селото на ММ.Ако искаш пиши ми на лични тел. си и ще ти обясня подробно!

# 295
  • Стара Загора
Ани  wavey
само да започне сериала,ще свикнем и с това имение Laughing
И както казваш е"по-важно сценариста да е добър"

Скрит текст:
Шефа малко не обръща внимание на тези неща,и на него главата му пуши с хиляди ангажименти и проверки!
И аз съм си малко виновна,че искам да угодя и да съм полезна на всички,и не отидох  на лекар по-рано Naughty

Злати waveyще ти пиша Peace

Пуснали са доста непубликувани до сега снимки от"Втори шанс"
Много се надявам и него скоро да го качат в интернет,та да го изгледаме.... Grinning Peace

# 296
Да обясня защо не се виждаше снимката в 285 пост - това е мой колаж. Беше качен в прикачи. Но сайта отново се е повредил и не се вижда нито една снимка. Сега я качих в друг албум и трябва да се вижда.
Преди това помислих за една друга снимка качена в пост 287 - объркала съм номерата.... Praynig
Злати рецептата ще е интересна, защото почти всеки има подобен проблем....Ако някога я пишеш ми я изпрати и на мен.
Боби когато
Скрит текст:
не се лекуваме своевременно, след това става по-сложно. А ти не се мъчиш да угаждаш на всички, защото в днешно време угода няма. Особено на младите колеги никога не можеш да им угодиш....

# 297
  • Плевен / София
Здравейтемомичета Hug Hug Hug

Ани HugЗлати Hugснимките са излезли... Peace
Благодаря ви за споделеното Heart Eyes Hug

Злати waveyвземам си бележка за публикуването на инфо Naughty

Гости Hugвиждам,че черпиш Party
Благодаря ти,въпреки,че при мен не се вижда почерпката Crossing Arms и на Ани не виждам снимката от пост 285
Сигурно проблема е при мен,щом само аз не ги виждам newsm78

Тио Hugхубав колаж си спретнала Hug
Успех на"Истанбулска булка" newsm10

Зад кадър от"Истанбулска булка"... Grinning Peace

Скрит текст:
Момичета,10 дена съм в болнични!Днес главоболието и хремата ми бяха нетърпими и шефа ме изпрати на лекар ooooh!
Ще хода на нагревки за синузита Sad
Пак ми изписаха много лекарства...включително и антибиотик ooooh!
Боби Hug почерпката  е кюнефе Laughing оздравявай бързо....

# 298
  • Стара Загора
Момичетаблагодаря ви за вниманието Heart Eyes Hug

Ани wavey

Скрит текст:
Злати ми каза една билка(за,което и благодаря) и утре ще си я купя!
Ще направя процедурата както ми обясни и много се надявам да ми помогне! Peace

Гости waveyболна,не болна кюнефе не отказвам Grinning

# 299
Добро малко късно утро

Пожелавам ви прекрасен ден - да бъдат приятни емоциите, усмивка да огрява лицето ви, навсякъде около вас да струи светлина, топлина и обич

Да изпием заедно по едно аромантно кафе, гарнирано с много любов  Hug

Прекрасна-релаксираща почивка  

И една целувка  love001

Гости  Hug Боби  Hug

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 09:16 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт