"София - Ден и Нощ" - 19

• 66 039
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
На мен ми харесва как играе самата героиня. Естествена е, мн добра актриса за аматьор.
И визуално я харесвам, слабичка, мъничка. Харесва ми и това, че е бунтарка, че си има мнение и е своенравна.

Не ми харесва, че крещи и е невъзпитана, че не учи, че не се държи ок с родителите си.

# 616

Тази Симона е отвратителна-проста и лигава.
Абсолютно,не знам какво толкова и харесват.Едно е да си положителен млад човек, да се развиваш, друго е да си прост , да си момиче и да псуваш като каруцар и да викаш и говориш така на родителите си.
Особено като каже-"Евалата....."-Пф! Sick
Стела дано да се поочовечи и да не изпада в крайности.Зара напоследък и тя ми е симпатична, когато не припада по мопса....
Одеве, когато Боби се прибра и се извини на Ася, гълчавата, която се чуваше беше все едно си в чакалнята на гарата....Този начин на живот е за млади хора де, не е за 40 годишни пенсионерки като мен. Mr. Green

# 617
  • София
Шефа ѝ ще ѝ се притече на помощ, така ги виждам аз нещата  FlutterMr. Green
Ще има любов и там ....  Laughing
А  обектива какво правеше в козметичните неща на Стела ...и в промото какво точно каза наЗара ?

# 618
Малките са студенти, родителите им ги издържат, какво толкова се чудите. А пък Симона си е най-добре, с разделени родители, взима от две места Simple Smile По-странно ми е Асен и Цвети като се познават от деца, а Асен си е от София, то значи и "Цуца" е софиянка, но с този акцент - няма начин! А и ако е така, то в тази квартира единствено Габи е от другаде, всички други са все софиянчета, което е странно, защото те обикновено не се блъскат по квартири от толкова рано.
Уф, и сега пък тая лигла Ася ще излезе с някакъв сериозен проблем и Боби ще има пак да се прави на добрия самарянин. Същото като с Лиляна, на всеки скандал се надявах да се разделят, пък те все се сдобряваха. И сега съм така Sad Ей, алоооууу, тия нерви кой ще ми ги възстановява, тия попарени надежди кой ще ми ги върне, тоз потъпкан оптимизъм кой ще възроди? А? А? Питам аз!  Joy

# 619
  • Bulgaria
А  обектива какво правеше в козметичните неща на Стела ...и в промото какво точно каза наЗара ?
Обектива  беше при нещата на Зара. Стела я помоли за пресата за коса а тя и каза че е в стаята и да отиде да си я вземе. Но Стела намери обектива.

# 620
  • София
Обектива  беше при нещата на Зара. Стела я помоли за пресата за коса а тя и каза че е в стаята и да отиде да си я вземе. Но Стела намери обектива.
И като се разбере че Зара е замесена в обира може и да се скарат Стела и Зара

# 621
Ей, алоооууу, тия нерви кой ще ми ги възстановява, тия попарени надежди кой ще ми ги върне, тоз потъпкан оптимизъм кой ще възроди? А? А? Питам аз!  Joy
Joy  Joy Скица такава! Laughing

# 622
На мен Рая и Теда мн ми ходеха по нервите, сега ако махнат и сестрата на Боби, направо ще съм адски доволна. Simple Smile

И ако Боби и Ася се разделят, супер.
Може и Аглика и Найден да заминат някъде, далеееч.

# 623
Теда отсвириха ли я и нея и мислят ли да я връщат?   newsm78
Колкото и да беше дразнеща и врякаща, беше в пъти по-добре от Калина и Аглика.

# 624
Мен пък ме подразни Боби...
Ходи да се кара на момчето, което продаваше скутера, на Ася се развика за това, че той не може да се разбере с дъщеря си...
Ако никой не даде пари на Симона, тя утре ще си хване работа примерно и ще изкара за месец пари за скутера, пак ще си го купи...тогава какво ще ходи (Боби) да се кара ма шефа ѝ, че ѝ е дал заплатата да си купи скутер?
Седни и се разбери с дъщеря си...обясни ѝ притесненията си...ако толкова държи пък, поне да мине курс, да вземе книжка...не да ходиш и да се караш на всеки срещнат и да изкарваш всички други виновни, ама не ѝ Симона...

# 625
  • София
Аз не виждам нищо толкова странно Симона да иска скутер, баща и е цял живот на мотора , не и дава особено добър пример. Сега тя е достатъчно голяма (законно) да има книжка и да си вземе. А реакциите и са точно като на тинейджър , мама отказва , крещи и се тръшка, играе много добре и убедително ролята си момичето.

# 626
Абсолютно съм съгласна,че на Боби постъпката беше тъпа.И аз не харесвам Ася ама да крещи,че е дала пари на Симона.На мен дори ми стори доста мило.ПОсле отива и крещи на момчето със скутера и става панаир.Много тъпо!
За Стела си мисля,че май май наистина ще има заигравка с шева си,ама той ми се стори симпатяга.

# 627
То пък всеки, който види Стела и се влюбва в нея. Ееее, а стига, никой не е чак толкова универсален. А иначе, тя има хубаво лице, много яки очи, но с това телце, не знам, направо ми е уродливо. Като че ли някой ѝ е закачил главата върху тяло на 12 годишно момиченце.

# 628
А реакциите и са точно като на тинейджър , мама отказва , крещи и се тръшка, играе много добре и убедително ролята си момичето.
И то невъзпитан тийнейджър.Много крещят и се тръшкат, но да псуваш и говориш просташки показва възпитанието и.Боби и той забрави как дъщеря му му се молеше да не участва в гонките, а той никой не слушаше и искаше да разпуска. Whistling

# 629
Я кажете защо НАйден беше в квартирата?Какво е станало с Теда?Че снощи от от там само картинки гледах ,а нямам нерви сякаш да си го пускам сега да го гледам...

Общи условия

Активация на акаунт