"София - Ден и Нощ" - 19

• 65 962
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Симона може и да иска пари от родителите си, въпроса беше, че когато и се отказа взе да се държи просташки-да вика и псува като хамалин.На мен такъв персонаж не може да ми е любим, заедно с всички простотии, които правеше-пие, краде от магазините, само за да е на нейното се направи и на бременна,речника и, абе.......простовата ми е. Crossing Arms

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 10:48 от #Frozen#

# 646
Останаха ли в този филм хора, които не са правил секс заено? Това ли е действителността в София? Безразборен секс и алкохол. Rolling Eyes

И аз се чудя същото. Имам един приятел от София, който без една чаша с алкохол за вечеря не сяда на масата. Също така ако му върже някоя, няма да откаже да прави секс, разбира се. И се чудеше как така не пия изобщо алкохол. Приятелите му и познатите му са същите като него. Когато бях на София за няколко дни, излязох из заведенията на София - ама те всички пиеха като свине. Казах си, че мястото ми не беше по такива заведения.

# 647
  • Gotham City
Според мен, поведението на Боби си беше в реда на нещата, и Ася не трябваше да се фръцка, а той пък още по-малко да се извинява. Симона не е нейно дете и решенията спрямо нея, би било хубаво да са съгласувани с родителите.
Иначе относно чуденките как 19 годишно момиче искало скутер, само ще кажа, че на нейната възраст исках 250сс мотор, само че на мен не ми се получи  Mr. Green

Сериала доскуча, дано раздвижат нещата, защото не ми се иска да пада рейтинга, в следствие на което да спират сериала. Confused

# 648
Хайде сега-всички в София пият като свине...... ooooh! Не съм от София, ама твърдението е един път. Tired

# 649
Хайде сега-всички в София пият като свине...... ooooh! Не съм от София, ама твърдението е един път. Tired

Не съм написала подобно нещо, като всички. Всеки явно разбира един коментар от своята гледна точка.

# 650
Привет ! Благодаря ви за мненията и препоръките ! Радвам се , че сериала има такива верни фенофе!
Ще припомня отново повода , по който се включих във вашия разговор .
Подготвяме коментарна рубрика към сериала. В нея ще участват хора, които наистина следят "София - Ден и Нощ" и имат мнение за случващото се в сериала. Ако ви звучи забавно и имате интерес, запишете се за участие, като ни изпратите информация за себе си, придружена от селфи видео на мейл - cast@hidalgo.bg

Ако идеята ви се струва интересна, хубаво е да ни пратите мейл още сега, защото вече записваме хора за това любопитно начинание. Направете си селфи видео, в което да ни разкажете, с какво се занимавате, на колко години сте, защо и от кога гледате сериала, кои са ви любимците в него и кого не харесвате, защо, кои моменти от сериала най-много са ви развълнували, ядосали или разсмяли, какво искате да се случи в сериала, кое ви харесва, кое ви дразни. Пратете ни вашето селфи видео още сега, за да можем да ви запишем. В мейла ни изпратете и следната информация за себе си:

Три имена:

Възраст:

С какво се занимавате - ученик, студент или (ако работите) каква е професията Ви:

(ВАЖНО!!!) Телефон за контакт:

Снимали ли сте се друг път в телевизионни или интернет проекти:

Очакваме с нетърпение вашите селфи видеа, за да се запознаем с вас и да поканим избраните на допълнителна среща. Ще бъде интересно Simple Smile

# 651
Останаха ли в този филм хора, които не са правил секс заено? Това ли е действителността в София? Безразборен секс и алкохол. Rolling Eyes

И аз се чудя същото. Имам един приятел от София, който без една чаша с алкохол за вечеря не сяда на масата. Също така ако му върже някоя, няма да откаже да прави секс, разбира се. И се чудеше как така не пия изобщо алкохол. Приятелите му и познатите му са същите като него. Когато бях на София за няколко дни, излязох из заведенията на София - ама те всички пиеха като свине. Казах си, че мястото ми не беше по такива заведения.

# 652

Имах предвид в заведенията под всички.

# 653
  • Bulgaria
Симона се държи като напълно нормален тинейджър... като си представя че аз ходех на училище в 12 клас със скутера и ми става лошо. Карала съм скутер от 14 годишна сигурно. Сега като се замисля и ми става лошо къде ми е бил акъла или по-скоро на баща ми!!!
Това не значи , че ми харесва поведението на Симона ама все пак вече съм 30+. Ако бях на 18 сигурно щях да кажа,че е мноу яка.  smile3521

# 654
Привет ! Благодаря ви за мненията и препоръките ! Радвам се , че сериала има такива верни фенофе!
Скрит текст:
Ще припомня отново повода , по който се включих във вашия разговор .
Подготвяме коментарна рубрика към сериала. В нея ще участват хора, които наистина следят "София - Ден и Нощ" и имат мнение за случващото се в сериала. Ако ви звучи забавно и имате интерес, запишете се за участие, като ни изпратите информация за себе си, придружена от селфи видео на мейл - cast@hidalgo.bg

Ако идеята ви се струва интересна, хубаво е да ни пратите мейл още сега, защото вече записваме хора за това любопитно начинание. Направете си селфи видео, в което да ни разкажете, с какво се занимавате, на колко години сте, защо и от кога гледате сериала, кои са ви любимците в него и кого не харесвате, защо, кои моменти от сериала най-много са ви развълнували, ядосали или разсмяли, какво искате да се случи в сериала, кое ви харесва, кое ви дразни. Пратете ни вашето селфи видео още сега, за да можем да ви запишем. В мейла ни изпратете и следната информация за себе си:

Три имена:

Възраст:

С какво се занимавате - ученик, студент или (ако работите) каква е професията Ви:

(ВАЖНО!!!) Телефон за контакт:

Снимали ли сте се друг път в телевизионни или интернет проекти:

Очакваме с нетърпение вашите селфи видеа, за да се запознаем с вас и да поканим избраните на допълнителна среща. Ще бъде интересно Simple Smile
bouquet
Здравейте, а може ли да споделите нещо повече относно сценария на сериала, защото тук доста често се обсъжда този въпрос? Имат ли свобода на действие нашите сценаристи или трябва да се придържат твърдо към оригинала, който или чийто да е той?

# 655
  • Пловдив
Записвам се в темичката, да я следя  Whistling Whistling Whistling

# 656
# 657
  • Bulgaria
за тази вечер ....
https://nova.bg/accents/view/2017/02/06/173093/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 0%BD%D0%BE%D1%89/

Стар приятел се завръща в България и изцяло обърква отношенията на компанията в квартирата. Кой е той, защо се е завърнал и какви са плановете, които крои?

Дали е Рая?!?  smile3521

Има ли друг приятел, който е в чужбина?!?  newsm78 Поли? Съмнявам се!!!

# 658
Секса продава, нямаше да е интересно ако ги дават как учат, работят или шият гоблени..
Все пак (според мен) сериала е насочен повече към тийн аудиторията, с цел да е "забавен", разтоварващ, на моменти поучителен. Ясно е, че не всички млади хора спят с един куп други и са всяка вечер на диско, но другото е сиво ежедневие и не е толкова гледаемо.

Аз лично очаквам да видя сватба, бебе, а защо не и повече крими сцени, например някоя кражба, а защо не и убийство. Хаха
Искам и да се завърнат старите герои, поне част от тях.

# 659
за тази вечер ....
https://nova.bg/accents/view/2017/02/06/173093/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 0%BD%D0%BE%D1%89/

Стар приятел се завръща в България и изцяло обърква отношенията на компанията в квартирата. Кой е той, защо се е завърнал и какви са плановете, които крои?

Дали е Рая?!?  smile3521

Има ли друг приятел, който е в чужбина?!?  newsm78 Поли? Съмнявам се!!!

Да не би да е Рая?

Общи условия

Активация на акаунт