"София - Ден и Нощ" - 19

• 65 959
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Сигурно Рая, то няма кой друг от чужбина.

# 661
  • София
Явно Михаела и Данчо няма да стигнат до сватба. Laughing

# 662
Явно Михаела и Данчо няма да стигнат до сватба. Laughing

Хахаха бързо Рая ще ги раздели. Щом Дани я види, край с връзката му с Михаела.

# 663
Хиляди пъти съм казвала, че не харесвам Рая.
Обаче тия новите, всичките  са толковаа скучни, че се радвам, че някой стар ще се върне.

# 664
  • Пловдив
И аз мисля, че ще е Рая. Тя нали се обади да честити рождения ден на Дани  newsm78

# 665
Аз пък много я харесвам Рая и ще се спукам от кеф, ако се върне. София, Галя, Рая, Теди са ми много по-симпатични от Ася, Михаела, Стела и Зара. Стефания я харесвам след преместването в квартирата и мисля, че е единствената жена претърпяла положително развитие от началото на участивто си. Джулия също ми е симпатична.

# 666
  • Bulgaria
Аз също съм от фен клуба на Рая!!!  newsm44  Имаше един период ме дразнеше, но като цяло ми харесва. Ще се радвам да се върне, да си вземе Даню и да го отвлече в Лондон!!! Така ще ни отърве от него завинаги!!!    Praynig

# 667
Дано е Рая. Heart Eyes

# 668
  • Пловдив
На мен Рая ми харесва, но Дани е толкова мрънкащ типаж, толкова слаби ангели да има, все е ядосан за нещо, на всичкото отгоре на моменти говори толкова бързо, че едва му се разбира  Laughing И външно също не ми допада... Рая заслужава нещо по-добро

# 669
На мен Рая ми харесва, но Дани е толкова мрънкащ типаж, толкова слаби ангели да има, все е ядосан за нещо, на всичкото отгоре на моменти говори толкова бързо, че едва му се разбира  Laughing И външно също не ми допада... Рая заслужава нещо по-добро

+1

# 670
На мен Рая визуално не ми допада. Не, че не е хубава, ама като и видя смотаните пуловерчета и евтини дрешоляци и... Sick Тя и Стела са ми с най-смотан стайлинг. А и казах вече защо не искам Рая да се върне. Ще падне целия акцент върху Даню и неговите терзания (издоен Мопс х100)  Joy

# 671
Аз пък не мисля да е много хубава с тези вежди и леееко къси крачета и дребен ръст....

# 672
Ох, сестрата на Боби не знам какъв адвокат е, много е зле...наивна до болка

# 673
  • Пловдив
А вие забелязвате ли, че почти всяка серия някой е рожденик ...

# 674
Еее, да не познаваш почерка на майка си, ай стига де!! Хорааа, вместо да търсите коментатори, търсете нови сценаристи.
 И само да вметна, тая Стефания мнооооого грозна, бе, направо плаши, еле пък отблизо. Сори, че съм груба, пих една бира и ми дойде пауъра Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт