Къде в Пловдив? - 69 тема

• 68 688
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте, преди доста години в Капана,в пресечка, точно зад Халите имаше магазинче за ДМЦ конци и гоблени. Някой заели дали още съществува?
Благодаря и хубав ден Peace
Ако точно конкретния магазин ти трябва - не знам  но в района има и други които предлагат ДМЦ конци и гоблени. Магазин има на Заимов - някъде срещу Кукления театър се пада и на Опълченска , съвсем в началото, до главната и на подлеза на Понеделник пазара, и в магазин Хоби - за преждите, срещу Дома на младоженците, също има конци и гоблени...

# 91
на 6.Септември,срещу училище "Петър Берон" ( Втора поликлиника) има магазин за гоблени.От там съм купувала и за подарък на дете .

# 92
Магазинчето в Капана вече го няма. По-горе са ти казали какви са алтернативите.

# 93
Има и едно малко магазинче за гоблени на Централна гара, точно до фитнеса, Финикс ли, Феникс ли се казваше не помня.

# 94
Къде в Пловдив мога да намеря Гранофурин, и то на спрей?  newsm78 В краен случай ще свърши работа и в друга лекарствена форма (гел, течност за намазване).

Миналата година ми го предписаха, лекарката ме ориентира, че мога да го намеря в АПТЕКИ 36.6, трябва да се даде заявка в самата аптека.

# 95
Джулая, последните няколко чифта дънки/които да стават и за работа в офис и със сходни на твоите изисквания/, съм си купувала от магазина на бул. Христо Ботев, дето е нещо като аутлет/ в посока ВСИ, отляво, под една кооперация се пада/. Цените бяха добри и имаше избор/или поне аз така съм случвала/ и дънките са качествени- с прави шевове и носят на пране и носене.

# 96
  • Тра-ла-ла
магазина на бул. Христо Ботев, дето е нещо като аутлет/ в посока ВСИ, отляво, под една кооперация се пада/. 
Ако може са ми кажеш къде точно се намира, че там не ги знам магазинчетата. Коя пресечка с бул. "Христо Ботев" е?

# 97
Да не те излъжа, но е под кооперациите, някъде около пресечката с "Иларион Макариополски", след заведението.  Скоро не съм минавала, но от едната му страна имаше магазинче за бельо, от другата- ТСМ.

# 98
Къде в Пловдив мога да намеря Гранофурин, и то на спрей?  newsm78 В краен случай ще свърши работа и в друга лекарствена форма (гел, течност за намазване).

Миналата година ми го предписаха, лекарката ме ориентира, че мога да го намеря в АПТЕКИ 36.6, трябва да се даде заявка в самата аптека.

Благодаря! Точно там го намерих вчера! bouquet

# 99
  • Пловдив
Джулая, последните няколко чифта дънки/които да стават и за работа в офис и със сходни на твоите изисквания/, съм си купувала от магазина на бул. Христо Ботев, дето е нещо като аутлет/ в посока ВСИ, отляво, под една кооперация се пада/. Цените бяха добри и имаше избор/или поне аз така съм случвала/ и дънките са качествени- с прави шевове и носят на пране и носене.

Водят се преоценени стоки. Преди години съм си купувала няколко неща оттам, скоро не съм се сещала да погледна какво има.

# 100
  • под тепетата
Аз също си купувам дънките от такъв магазин, а и не само дънки. Купувам от такъв магазин в Капана, там продавачката е много печена - като ме погледне и веднага ми дава точния номер. Имаше такъв магазин и на "Иван Вазов", но го затвориха. Другият е до кукления театър.

# 101
  • Пловдив
И аз го знам този в Капана. Направо ме подсещате някой път да вляза там. Въпреки че в момента дънки не ми трябват, ама все давам минимум по 60-70 лв за тях.

# 102
  • Пловдив
В Теранова в "Марково тепе" има дънки по 20-30 лева.

# 103
Вчера ходихме със синковеца там, че всичко му е малко след таз ваканция дъъълга и трътлеста  Joy
Та забърсахме от Уайкикито дъники за 12 лв (намалени от 49) и колан за 6 лв.. и закърпихме ситуацията  Crazy

Таквиз преоценени вчера видях и във Форума в Тракия, ама не съм влизала в магазина, че не бях с манекена да мери Simple Smile

# 104
  • Пловдив

Аз тях изобщо не ги харесвам. Моделите им не стоят добре, останали са в ерата с много ниската талия.

Общи условия

Активация на акаунт