Къде в Пловдив? - 69 тема

• 68 637
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Много благодаря! Не се бях сетила, понеже не ходя честичко. А там такива ли са във формата на сърце?
Имат поне 200 вида Simple Smile Няма как да няма сърце...

# 46
Супер! Благодаря отново! Ще отида.

# 47
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, къде в района на Гранда или Военна болница има майстор, при който мога да занеса микровълнова печка за ремонт?

# 48
Магазин Зара, за дрехи,  има ли в Пловдив  и къде се намира  newsm78 ??

# 49
# 50
От къде мога да купя балони с хелий като тези на снимката, във формата на сърце по възможност
Ако ти трябват повече на брой по-добре се разтърси из магазини тип левче или в Джъмбо, там имат всякакви тематични боклуци. В Мола действително имат разнообразни балони но изобщо не са евтини.

# 51
Здравейте! Предстои ми пътуване до Пловдив, а си търся хубава релефна дантела, бихте ли ми предложили магазини, сещам се само за един до Ж.П. гарата.

# 52
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, къде в района на Гранда или Военна болница има майстор, при който мога да занеса микровълнова печка за ремонт?

Като караш по П.Д.Петков посока колелото на Милениума преди колелото завиваш надясно(уличката,която излиза на патологична) малко по надолу вдясно (на ъгъла се пада) има един сервиз  Peace Не съм го ползвала обаче и не мога да изкажа мнение  Peace

# 53
  • Пловдив
Здравейте! Предстои ми пътуване до Пловдив, а си търся хубава релефна дантела, бихте ли ми предложили магазини, сещам се само за един до Ж.П. гарата.

Отстрани на Халите, уличката срещу чешмата, има нов магазин за италиански платове. Там съм виждала хубави дантели, но дали ще ти вършат работа.

# 54
  • Пловдив

Като караш по П.Д.Петков посока колелото на Милениума преди колелото завиваш надясно(уличката,която излиза на патологична) малко по надолу вдясно (на ъгъла се пада) има един сервиз  Peace Не съм го ползвала обаче и не мога да изкажа мнение  Peace

Мерси много  bouquet, ще го погледнем

# 55
  • Пловдив
СПЕШНО ми трябва майстор за бойлер. Препоръки?
Асен, 0899520673

# 56
Polli, за дантелата,може да провериш в магазин, намиращ се на ул."Железарска" , преди тоалетните вляво, посока Джамията(в центъра на Пловдив) и другия магазин е отляво на пешеходният мост, посока главната - х-л "Новотел". Успех!

# 57
Елфи  bouquet
Къде в Пловдив могат да ми поправят кафе машина /без Жан сервиз/, развили се "асансьорчето" вътре в машината и не знам къде да го занеса да го поправят  newsm78 newsm78

Това е гаранционния сервиз на Делонги http://www.delonghi.com/bg-bg/--1/---/-- /съвсем близо до Рилон център/.
Моята машина е от тази марка и съм я носила там. Предполагам, че и други марки поправят.

# 58
Има и един сервиз, близо до Здравната каса/ на съседната улица/, в който последно ни оправиха кафемашината бързо и на много приемлива цена/извънгаранционна/- БГ Сервиз, на ул. Георги Измирлиев 40.

# 59
  • Пловдив
От къде мога да купя балони с хелий като тези на снимката, във формата на сърце по възможност
Ако ти трябват повече на брой по-добре се разтърси из магазини тип левче или в Джъмбо, там имат всякакви тематични боклуци. В Мола действително имат разнообразни балони но изобщо не са евтини.

И едно магазинче за балони и украси има на ул. Гладстон почти на кръстовището с Руски, там където са едно след друго зоо магазин, сувенирен..дано се сещате.

Общи условия

Активация на акаунт