Къде в Пловдив? - 69 тема

• 68 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Показаните балони от снимката са големи и събират много хелий. По магазините от левче са ненандути и не са подходящи (те са за въздух).
Тези по спомен са 40 см в диаметър и цената име между 3 и 4 лв/броя.
Има по-малък размер на цена от 1,80 лв/бр
Това е цена на балона надут с хелий, само балона е 0,99 лв.
На пакети излизат около 0,60 лв/бр, некачествените 0,30 лв/бр
Надуване с хелий навсякъде е между 1,20 и 1,50 за брой за малък балон, за голям повече.
Сметката излиза навсякъде една и съща,  проверката не пречи.

# 61
Има и един сервиз, близо до Здравната каса/ на съседната улица/, в който последно ни оправиха кафемашината бързо и на много приемлива цена/извънгаранционна/- БГ Сервиз, на ул. Георги Измирлиев 40.

Да, вярно, че и там може да провери. Те са оторизиран на Мулинекс и също ги ползвам, но за хлебопекарната ми.

# 62
Къде в Пловдив мога да намеря Гранофурин, и то на спрей?  newsm78 В краен случай ще свърши работа и в друга лекарствена форма (гел, течност за намазване).

# 63
Къде в Пловдив мога да намеря Гранофурин, и то на спрей?  newsm78 В краен случай ще свърши работа и в друга лекарствена форма (гел, течност за намазване).

Няма да го намериш в аптека, търси във ветеринарна аптека, имат аналог на гранофурина. Отдавна е спрян в хуманните. Повече от 10 години.

# 64
Някой ходил ли е на микроблейдинг и къде?

# 65
Къде в Пловдив мога да намеря Гранофурин, и то на спрей?  newsm78 В краен случай ще свърши работа и в друга лекарствена форма (гел, течност за намазване).

Няма да го намериш в аптека, търси във ветеринарна аптека, имат аналог на гранофурина. Отдавна е спрян в хуманните. Повече от 10 години.
Абе личната каза, че отскоро пак го били пуснали по хуманните аптеки... А дали от ветеринарната каквото ми дадат ще е безопасно за дете на 2г2мес.? Има афти в устата, чак венците са му де подули и лървят при по-силен натиск Sad

# 66
  • гр.Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря Гранофурин, и то на спрей?  newsm78 В краен случай ще свърши работа и в друга лекарствена форма (гел, течност за намазване).
Сега е Гранулин и го има във ветеринарната аптека. Взимам си от там, присипвам си го в шише с пулверизатор и хоп, пръскам в устата на детето, повръща един път, че верно е отвратително, но на следващия ден няма помен от ангината или херпангината.

# 67
...
Абе личната каза, че отскоро пак го били пуснали по хуманните аптеки... А дали от ветеринарната каквото ми дадат ще е безопасно за дете на 2г2мес.? Има афти в устата, чак венците са му де подули и лървят при по-силен натиск Sad
Попитай по телефона аптека Тримонциум.И се консултирай с  личния ви зъболекар,нека го види.

Скрит текст:
разредена кислородна вода 3 % с топла вода- 1:1,да жабури неколкократно дневно или ако е малко и не може да плюе,обтривай с памучен тампон.Меки недразнещи храни.Повече течности.Останалото ще ти го каже зъболекаря след преглед,ако не мине до няколко дни

# 68
  • Пловдив
Някой ходил ли е на микроблейдинг и къде?

Да,аз  Wink Ходих при Деси от Цитмед. Идва през уикендите в Плд. Сега мисля,че и друго момиче има постоянно тук. От нея конкретно съм изключително доволна!  Peace

# 69
Има и един сервиз, близо до Здравната каса/ на съседната улица/, в който последно ни оправиха кафемашината бързо и на много приемлива цена/извънгаранционна/- БГ Сервиз, на ул. Георги Измирлиев 40.

Да, вярно, че и там може да провери. Те са оторизиран на Мулинекс и също ги ползвам, но за хлебопекарната ми.

Момичета благодаря Ви,другата седмица като се пооправи времето ще отида  Peace
Нашата машина също не е в гаранция, но се чудя дали цялата машина да занеса или само частта,която е за поправка   Rolling Eyes Rolling Eyes

# 70
Къде около центъра има фото, където мога да изкарам повечко снимки на нормални цени?

# 71
Фото Стил,Лейди Странгфорд 1-до Римския стадион по стълбичките

Има ваучери в Грабо за Природонаучния музей.Обърнете внимание на часовете за прожекция.

# 72
  • Пловдив
Фото Пинк, ако съществува все още Laughing

# 73
Фото Патент след Чифте баня.

# 74
Благодаря ви! Сега се сещам, че май съм минавала покрай фото Пинк, работи си и ще го посетя. Не се бях сетила.

Общи условия

Активация на акаунт