Къде в Пловдив? - 69 тема

• 68 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Купувам от тези на ДМ марката. Доволна съм. Чистя и разни петна, драсканици от стените (латекс), кожена дамаска също много добре чисти. В Лекси би трябвало да има от тези на Сано.

# 391
  • Майничка
Преди Коледа "Сано" имаше в магазинчето за препарати с/у у-ще "Душо Хаджидеков".

# 392
  • Пловдив
Купувам от тези на ДМ марката. Доволна съм. Чистя и разни петна, драсканици от стените (латекс), кожена дамаска също много добре чисти. В Лекси би трябвало да има от тези на Сано.
bouquet

А отзиви дали имате за мексикансия р-нт Сомбреро?Ще ми се да опитам... Grinning

# 393
Някъде около Събота пазара мелят ли месо? Мисълта ми е да си купя и да ми го смелят на място. Искам да си знам занапред, ако някъде наблизо предлагат тази услуга.

# 394
  • Пловдив
Някъде около Събота пазара мелят ли месо?

По-отдалечено е,но може да ти свърши работа.Слънчеви лъчи 2 мелят /до болница Каридад/.Машината е отпред и виждаш какво слагат и какво ти дават.Защото има магазини,при които машината е отзад и за мен това не е оферта

# 395
Благодаря. bouquet
Не ми е далеч по принцип и двете места са ми на еднакво разстояние от вкъщи.

# 396
  • Пловдив
На събота пазара е магазина за месо Стефани /срещу църквата/.Там също би трябвало да мелят.Сега се сетих

# 397
 bouquet ще го имам предвид.

# 398
  • Пловдив
Някой може ли да даде мнение за ресторант "Малкият Бунарджик"или препоръчайте уютно местенце за хапване и да не е прекалено скъпо  Thinking
Смокините? Още не сме ходили, но само положителни мнения чувам  Peace

Смокини е ок за обедно меню, но цените в нормалното са далеч от да не е скъпо. Сядане там ни излиза по-скъпо от доста места, които се водят за скъпи. Не останах очарована и от храната. Иначе обстановката е чудесна.

mystic woman - Сомберото в Кършияка е добро. Новото до МОЛ-а не сме пробвали.

# 399
  • Пловдив
Ресторант "Терасата". Тук може да се види част от нещата, които предлагат: https://grabo.bg/plovdiv/vkusno-meniu-0kd7kd8
Цените варират от средни към по-скоро високи. Ястията, посочени в Грабо, са в рамките на 12-14лв без промоция.

# 400
Момичета, откъде се издава Удостоверение за наследници?

# 401
  • о`майна лунна нощ е
Кметството по район /последен постоянен адрес на починалото лице/. Не знам обаче дали ги издават веднага, по-скоро след няколко дни.
Издават го само на наследниците - не може да свършиш услуга на някой друг.

# 402
  • Пловдив
Някой да има идея откъде мога да купя розови фланелки максимално евтино? Различни размери ми трябват и задължително розови.
Цял град си прави рекламните тениски тук-http://empeka.com/, аз лично купувам от тук тениски за цялата рода, пада се точно срещу входа на фитнес Пулс.

# 403
  • Пловдив
    Удостоверението за наследници се издава от кметството по местоживеене. При нас, в Район "Северен" бяха изключително любезни и дори ни си обадиха в къщи, когато беше готово. Трябваше ни спешно, а ни го издадоха за няколко часа, иначе имаше няколкодневен срок. Не е необходимо да ходят всички наследници, един е достатъчно.

# 404
Някой да има идея откъде мога да купя розови фланелки максимално евтино? Различни размери ми трябват и задължително розови.
Цял град си прави рекламните тениски тук-http://empeka.com/, аз лично купувам от тук тениски за цялата рода, пада се точно срещу входа на фитнес Пулс.
На дребно продават/печатат ли ?

Общи условия

Активация на акаунт