Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 41

• 105 664
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Наскоро извърлих такива трици - бяха забравени в шкафа. На Клеопатра са и ги има в големите Елитиси/ тези, в които има всичко, защото има и по-малки магазини с ограничен асортимент/

# 241
Здравейте! Моля, препоръчайте някои български кремове за лице (дневен и нощен) и околоочен. Съм на 36. Кожата ми е по-скоро комбинирана и малко проблемна, има малки мимични около очи. Чужденка съм  Simple Smile Миналото лято ходила съм в България за първи път. Купих някои български козметика. Испозвам ги сега и много ми харесва. През лятото ще отида в България отново и вече сега мисля на каква козметика да се обърне внимание  Simple Smile Предварително се извинявам за грешки защото не говоря български  Embarassed
Можеш да погледнеш и козметиката на Пирин Дриим http://bodid.net/index.php?route=product/category&path=3 и на Солвекс http://www.solvexcp.com/bg/catalog/face-care

# 242
Относно околоочният крем на Пирин Дрийм, аз лично не го харесвам - изключително е мазен за мен, не попива изцяло и оставя кофти мазен филм, а ако си разтъркам очите случайно, започва да ми щипе...като цялостен ефект не мога да кажа дали върши работа или не...спрях да го ползвам след седмица поради гореописаните причини.

# 243
  • София
Аз пък съм впечатлена от околоочния крем на Пирин дрийм. Ползвам го от 2-3 месеца и ми прави впечатление, че успешно преборва подпухването от недоспиване, което с други кремове и масла не се е случвало. Цяла седмица спя по 4 часа нощем и сутрин съм бомба, няма уморен вид, няма вдлъбнатини и прочие. Понякога слагам друг крем, но не, сутрин съм страшна с това недоспиване. И изобщо не е мазен, напротив воднист е, попива много добре, не остава никакъв мазен филм и зоната около очите си е хидратирана през целия ден. На мен лично не ми люти. Аз говоря за този:

Скрит текст:

# 244
Mumy, това от серията за мазна кожа ли е? Пирин дрийм, Арома и биофреш редувам аз. Регал преди бяха с палмово масло, ако ползва някой би ли споделил дали още са?

# 245
Mumy, като гледам говорим за различни продукти - твоето се води серум, аз говоря за кремчето, ето това:
http://bodid.net/index.php?route=product/product&path=3&product_id=67
Явно съм пропуснала да уточня за кой продукт става въпрос в предния пост, извинявам се. По твоето описание бих го пробвала този серум, не ми е попадал пред погледа.

# 246
  • София
Mumy, това от серията за мазна кожа ли е?
Чакайте, че 10 пъти станах да поглеждам моя, да проверявам кой е и къв е. Crazy
Значи, за всички типове кожа е, те околоочните мисля, не се делят на: "за мазна/суха кожа".. newsm78
**Bell** аз затова поясних за кой говоря. Peace
Гледам обаче, че на моя пише с червено "complex", а на снимката, която постнах го няма, та пак показвам:
ЦЪК

# 247
Регал преди бяха с палмово масло, ако ползва някой би ли споделил дали още са?
Че какво му е лошото на палмовото масло? Даже е полезно за кожата.

# 248
  • sofiq
Днес пазарувайки в Лидл след работа се сетих,че ми е свършила мицеларната вода и понеже нямаше кога да ходя до аптека взех лосиона за почистване на околоочен грим Cien,беше 2-3 лева,идеята ми беше да свърши работа докато утре си взема този който ползвам от аптеката,но много ми хареса,маха ми спиралата и черния молив много лесно ,не щипе и не дразни и след почистване не усещам сухота.

# 249
  • Добрич
Аз взех нощния крем на Пирин дрийм за суха и чувствителна кожа, с мурсалски чай, е не мога да го ползвам, направо е много неприятен, наподобява крем здраве по консистенция и не се размазва никак добре по лицето, остава мазен филм и не попива лесно. Кожата ми е суха и чувствителна, но той определено не е за мен.

# 250
  • Бургас
И аз имам едно тоалетно мляко от марката на Лидл Cien,много е хубаво,огромна опаковка е и трие чудесно.Беше ми подарък от мила дама от форума и съм много благодарна.Най-вече почиствам Фдт с него,за очите ползвам мицеларна води,но може би пак бих взела.Не оставя лепкав филм по кожата като мицеларните води,а свежо,приятно усещане.Не опъва и не пресушава кожата и нито една пъпчица не ми се е появила след употреба,не е мазно и тежко.

# 251
И аз съм много доволна от лосиона за почистване на очен грим от Лидл. Отстранява грима за секунди и не ми дразни очите.  Peace

# 252
Май съм единствената, която е недоволна от този лосион.  Laughing

# 253
  • sofiq

Аз с сравнявам  розовата вода на Биодерма и мицеларната на Ла рош.след всичко което съм пробвала от тези двете съм най-доволна и ги ползвам от години,това на Cien за мен е неочаквано бюджетно попадение Peace

# 254
  • на последния етаж
Май съм единствената, която е недоволна от този лосион.  Laughing
За моята кожа също е неподходяща козметиката на Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт