Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 41

• 105 611
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета!Може ли да ми препоръчате шампоан за тънка коса,който придава обем.

https://http://apteka.framar.bg/30038461/%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%B5%D0%B2- … 250-%D0%BC%D0%BB-

Някой ползвал ли е този?

# 676
  • на последния етаж
Моля да ми препоръчате хубава хидратираща маска. Благодаря!
Зелената на Лили. Peace

Не уточних, че маска за лице търся. Извинете!  Embarassed

# 677
  • Бургас
А 200 на Кастинг е абаносово черно, нали така? Аз не искам гарваново черно. Харесвам го на други, но не и за себе си. Гледах 300 сега в нета, но пък ми се стори светло.
Черно става,хубав наситен черен цвят.За номер 300 нямам абсолютно никакви впечатления,но можеш да пробваш.Ще се радвам ако я пробваш после да споделиш,отдавна фризьорката ме съветва да започна с по-светла боя.

# 678
Наскоро си купих от двете палитрички на Flormar,тези,които са 4-ка сенки. Много съм доволна,макар че не съм ги ползвала кой знае колко много време около месец може би. Пигментирани,лесно се преливат и на много достъпна цена,около 5 лв,а в Елитис Пловдив имаше намаление и ги бях взела за около 3,50 лв.

Взех си от тяхната марка и едно червило,цвета е р330,хубаво е,не е лошо като цяло,но не ме впечатли колкото сенките Simple Smile

А това си го имам от около 2 години,но рядко го слагам,заради цвета Simple Smile

# 679
  • София
А 200 на Кастинг е абаносово черно, нали така? Аз не искам гарваново черно. Харесвам го на други, но не и за себе си. Гледах 300 сега в нета, но пък ми се стори светло.

Аз имам лични наблюдения, че хващат и кафевите, шоколадови тонове - цвят 623 Hot Chocolate, цвят 503 Golden Chocolates,  цвят 525 Black Cherry Chocolate, цвят 415 Iced Chocolate, цвят 535 Chocolate, цвят 603 Chocolate Caramel. Изпробвани са на една и съща коса, нямат кой знае каква разлика единия само имаше червеникав отенък, но не помня кой. Като се види на живо на кутията си личи. Цвета който си харесала - 300 ще стане почти черен.

# 680
Наскоро си купих от двете палитрички на Flormar,тези,които са 4-ка сенки. Много съм доволна,макар че не съм ги ползвала кой знае колко много време около месец може би. Пигментирани,лесно се преливат и на много достъпна цена,около 5 лв,а в Елитис Пловдив имаше намаление и ги бях взела за около 3,50 лв.

Взех си от тяхната марка и едно червило,цвета е р330,хубаво е,не е лошо като цяло,но не ме впечатли колкото сенките Simple Smile

А това си го имам от около 2 години,но рядко го слагам,заради цвета Simple Smile

Здравей и благодаря за отзива. Би ли споделила кога са произведени твоите сенки и докога е срокът им на годност. Аз също заглеждам тази серия, но е доста стара и не знаех изобщо дали може да се намери нещо "прясно" от нея, а от нета не искам да рискувам да ми доставят някоя допотопна бройка. Благодаря ти предварително.

# 681
Скрит текст:

Имам и двете палитри и са страхотни! Кафявата ми е най, най любимата палитра сенки. Единия цвят съм го издълбала до дъно  hahaha

# 682
  • Бургас
Наскоро ходих в дрогерия Лили и видях,че продават тези сенки.Те явно не са стара серия,а са част от редовната им колекция.Имаха си и тестери.
Сега се замислям да си купя и аз,щом казвате,че са хубави.

# 683
И аз ги имам сенките от край време и са страхотни  Peace

# 684
Писах в темата за косата,а виждам че и тук сте коментирали бои. Simple Smile
Препоръчайте ми безамонячна от която сте доволни.
Досега се изрусявах,но реших да мина на бои без амоняк.То е ясно че тъмния корен няма да мога да го изсветля с такъв тип боя.Но поне да се потъмни малко надолу и да не е толкова рязка границата.Нещо като светло кафяво ми се върти в главата. newsm78

# 685
  • В къЩи.
От безамонячните харесвам Олиа на Гарние.Нея ползвах докато се правех по-тъмна. После реших да съм светло кестенява и неможах да си намеря подходящ цвят,та минах на Палетте.Ползвам #400,който се води тъмно рус,но става точно светло кестеняво. Ако сега си руса,може 400 да ти е тъмен.
Със светло кестеняв, станах направо черна.
На моята коса и с безомонячни успявам да изсветля корените.Когато си търсех светло кестеняв цвят на Олиа,станах направо руса ooooh! , но непомня кой номер беше.

# 686
Наскоро ходих в дрогерия Лили и видях,че продават тези сенки.Те явно не са стара серия,а са част от редовната им колекция.Имаха си и тестери.
Сега се замислям да си купя и аз,щом казвате,че са хубави.
Най- хубавите сенки в този клас! Единствената ми забележка- не се блендват особено лесно, поне аз съм свикнала с лесни за разнасяне сенки и ми е трудно с тях, искат се повече усилия Peace

# 687
Лия,благодаря ти.  bouquet
Аз тази сутрин пробвах на syoss безамонячната и нищо не хвана.Дори и надолу,където е много светла косата няма разлика.
Дали е от хормоните,че сега съм в по-деликатен период незнам.
Но вече не мога да се гледам така на два цвята и незнам какво да я правя тази коса. Rolling Eyes

# 688
Моля да ми препоръчате хубава хидратираща маска. Благодаря!
Зелената на Лили. Peace

Не уточних, че маска за лице търся. Извинете!  Embarassed
Защо не опиташ маските на БАЛЕА  Hug

# 689
  • София
От безамонячните харесвам шампоана оцветител на Леганза, покрива тъмните коси, действа доста подхранващо. Едно шампоанче е към 3-4лв, аз на три седмици се боядисвам. Препоръчвам!

Общи условия

Активация на акаунт