~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 470
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Онур отиде да дебне на прегледа  hahaha Joy

# 601
Оххх, пак тия тримата, Confused а Ерол е трепач Laughing с новата перука, откачалки на ента степен, направо са за бели ризки с дълги ръкавчета. Mr. Green
Сега Филиз пак сигурно няма да ги види. Crossing Arms
Ееее, не ги видя. Rolling Eyes
Мале само Сонги да не намери плика с договора, че, ще стане страааашно.
Сега, ще има да го мисля този плик. Crossing Arms

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 22:43 от Neidjal

# 602
# 603
Олееее, намери плика, ooooh! дано Нюню влезне веднага, данооооо. Praynig
Значи тази серия цялата бях на тръни заради този плик, чак се изнервих, ноооо епизода бе сууууупер.
Да видим фрага, че ме страшнее направо.

# 604
Обаче Лалето беше върха с тая рокля  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Онур остана без думи  Crazy

# 605
Първо два тегела реклами, та чак после фрага. Много ми се иска този път всички да реагират като нормални хора, ама май много искам.

# 606
Дано Нюню е сменила съдържанието на плика, Praynig че, ще е голяма тъпня да е оставила в него договора.
Искам Сонги да разбере след като договора бъде анулиран, не сега.
Надявам се следващата серия да е суперска Praynig заради празника на влюбените и не искам никой, и нищо да им изпорти деня.
И сега двамата сдобриха ли се, не се ли сдобриха, тя прости ли му, не му ли прости, какво мислите, аз не мога да преценя, май още не й и минал ината?!

# 607
Дано Нюню е сменила съдържанието на плика, Praynig че, ще е голяма тъпня да е оставила в него договора.
Надявам се следващата серия да е суперска Praynig заради празника на влюбените и не искам никой, и нищо да им изпорти деня.
И сега двамата сдобриха ли се, не се ли сдобриха, тя прости ли му, не му ли прости, какво мислите, аз не мога да преценя, май още не й и минал ината?!

Неджи, убедих се, че в този сериал честичко ни изненадват с решенията си  smile3521. Поради тази причина ми се ще Нюню да е действала умно и Сонга да не намери договора.
По въпроса за сдобряването - мисля, че отбраната на Ляле вече е пропукана tooth tooth. Остава Онур още веднъж да я затисне така и.... hahaha hahaha hahaha

# 608
Според мен бабата е отменила договора  Mr. Green

# 609
Ади втория тегел реклами  Mr. Green Mr. Green.
Хареса ми идеята баба да се е намесила  smile3521

# 610
Скрит текст:

Неджи, убедих се, че в този сериал честичко ни изненадват с решенията си  smile3521. Поради тази причина ми се ще Нюню да е действала умно и Сонга да не намери договора.
По въпроса за сдобряването - мисля, че отбраната на Ляле вече е пропукана tooth tooth. Остава Онур още веднъж да я затисне така и.... hahaha hahaha hahaha
smile3503 newsm53 smile3502

Ай дано бабчето се е намесило както казваш Терка.
За първи път очаквам трей с такова вълнение както в момента.
Обаче Ляле ме изуми като се разкрещя Shocked пред спящия Емир, не е добре милата, ама хич, no чак майка си стресна от крещене ooooh! ми постави женицата и в неудобна за нея ситуация, hahaha не че Онурчик се бе притеснил, хич даже. Joy

# 611
Каква гавра в севдата  ooooh! ooooh! ooooh! #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 612
Що бе Терка, там пък какво става, че го карам на озети, снимки и трейлъри, пуснаха пет фрага Shocked за серията, такова нещо досега за сериал не бях виждала?!

# 613
Що бе Терка, там пък какво става, че го карам на озети, снимки и трейлъри, пуснаха пет фрага Shocked за серията, такова нещо досега за сериал не бях виждала?!
Дениз нарече Емир "татко" пред Кемал  ooooh! И пак му я отне и сега ще го заведат в полицията за отвличане на собствената му дъщеря  #Cussing out

# 614
Ай стига бееее, ooooh! егати карата, затова спрях да я гледам, в повечеко ми дойде доооста отдавна.
NEW/Завръщане у дома. Party
Очаква се репортаж с него(двамата/мъжа и жената са журналисти).

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 23:14 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт