~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 456
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
Аз не разбрах такова нещо, а че политиката на фирмата е такава, че трябва лично да предаде плика на получателя, да го отвори Сонги пред него за да се увери, че пратката е невредима и т.н. все в този ред на измишльотини от страна на Ерол.
Обаче сега като гледам серията разбирам, че именно той и Пеликанката планираха тревогата в офиса, но не предвиди Еролчик къде, ще е Филизка, и затова се шашна, и тръгна да я търси, а тя му се разсърди, че пък я е забравил, и че е можело да изгори ако е имало пожар. Той затова след туй в тях й окачи табелка с надпис за пожар и й закачи звънче като на свинче(отврати ме на ента степен тази негова постъпка, Филиз само вряка и кряка, но нищи дефакто не прави в противовест на тримата черни дяволи).
Тази фотка вече със сигурност е нова, а тази до него е Арзу/работничка зад кулисите.

Пошегувах се - нали Ерол каза, че иска да види физиономията на Онур като разбере, че в плика има не договор, а инструкция за засаждане на патладжан. И тъй като явно някой друг много добре дирижира цялата ситуация - нищо чудно в плика у Ерол наистина да се окаже въпросната инструкция  Mr. Green Mr. Green
Тези думи не съм ги видяла, а и честно казано някои моменти с тримата злобари ги прехвърлям на бързи обороти. Само като ги видя и са ми ясни като бели листи хартия, кухи, кухи, та чак изпразнени от съдържание елементарни злобни същества, това не са човешки индивиди, особено Пеликанката. Онези двамата гонят наследство, а тя какъввввв го гони!? Thinking За мен тя е болна маниачка на тема Онур, решила, че нея я обичал, защото не я е лъгал, а не обича Ляле защото я излъгал, пълно куку-руку.

# 646
Явно Фуки и Арзу са приятели от преди  Laughing

# 647
Скрит текст:

Скрит текст:
Нищо против, но на мен като на страничен наблюдател малко ми е... необичайно... да речем tooth tooth

Спорен ден!  4470

# 648
 wavey
Тази Арзу(и не само тя, а всяка, която се снима на сета и извън него с Фуркан, и не е Демет Laughing) биват разкоствани Mr. Green Joy от подругите.
Ние виждаме всички актьори като едно голямо с-во както самите те казват, че са, но невидими за нас остават задкулисните работници, които също са част от всяко сериално с-во, така че нищо необичайно не виждам в това всеки да си се фотка с когото си иска.
А какви легенди Mr. Green се пишат за Деметка и Фуркан не е истина просто. Joy
Вярно е, че той сам каза в едно интервю, че с нея играят естествено и т.н все в този ред на мисли, но върлите им фенове пишат научни трудове tooth по въпроса.
Кити, откакто вчера насочи вниманието ми към фрага, щом видя твой пост тук в темата и пред очите ми изскача този момент,
Скрит текст:
и прихвам. Joy
Допълвам се с озета.
Скрит текст:
35. Bölüm Özeti
Onur şirketin kuruluş organizasyonunda Lale’ye sözleşmeyi iptal edeceğini söyler. Onur’un bu adımı Lale’nin iyice yumuşamasına ve Onur’u affetmesine sebep olur. Yine planları suya düşen Betül ve Pelinsu delirirlerken, tekrar eski mutlu günlerine kavuşan Onur ve Lale sevgililer günü için birbirlerine sürprizler yapmaya karar verirler. Bu arada diğer çiftleri de sevgiler günü heyecanı sarar.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 10:35 от Neidjal

# 649
# 650
Скрит текст:
wavey
Тази Арзу(и не само тя, а всяка, която се снима на сета и извън него с Фуркан, и не е Демет Laughing) биват разкоствани Mr. Green Joy от подругите.
Ние виждаме всички актьори като едно голямо с-во както самите те казват, че са, но невидими за нас остават задкулисните работници, които също са част от всяко сериално с-во, така че нищо необичайно не виждам в това всеки да си се фотка с когото си иска.
А какви легенди Mr. Green се пишат за Деметка и Фуркан не е истина просто. Joy
Вярно е, че той сам каза в едно интервю, че с нея играят естествено и т.н все в този ред на мисли, но върлите им фенове пишат научни трудове tooth по въпроса.
Кити, откакто вчера насочи вниманието ми към фрага, щом видя твой пост тук в темата и пред очите ми изскача този момент,
Скрит текст:
и прихвам. Joy
Допълвам се с озета.
Скрит текст:
35. Bölüm Özeti
Onur şirketin kuruluş organizasyonunda Lale’ye sözleşmeyi iptal edeceğini söyler. Onur’un bu adımı Lale’nin iyice yumuşamasına ve Onur’u affetmesine sebep olur. Yine planları suya düşen Betül ve Pelinsu delirirlerken, tekrar eski mutlu günlerine kavuşan Onur ve Lale sevgililer günü için birbirlerine sürprizler yapmaya karar verirler. Bu arada diğer çiftleri de sevgiler günü heyecanı sarar.

Неджи, легендите са част от полета на зрителската фантазия newsm47. Лошо няма, стига полетът да не е безконтролен Mr. Green
Между другото - супер онагледяване hahaha hahaha
А озетът май пак - нищо особено. То това го подразбрахме и от гледането - изненада с елемент на неизвестност Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И да се поизпъча малко и аз  tooth tooth

Озет к 35й серии 😍

Скрит текст:
Онур на вечере компании скажет Лале, что отменит договор. Это решение смягчит Лале и станет причиной на прощение. Бетюль и Пелинсу сойдут с ума от их неудавшегося плана. Вернувшись в свои прежние счастливые дни, Лале и Онур договорятся сделать друг другу сюрприз. В это время и другие пары с волнением будут праздновать День Влюбленных!

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 11:52 от kyty

# 651
Нищо ново в озета  Tired И сами се сетихме за всичко дето пише  hahaha

# 652
Наистина ми дотегна от този договор, честно Ви казвам, бактънясах от него ooooh! и най-лошото е, че от фрага е видно, че Онур няма да го скъса, защото Ляле, ще му попречи в този момент. Това пък за мен би значело, че историята с договора няма да приключи тук и сега(въпреки, че това, ще е повратната точка нашата опърничава г-жа да прости на лорда/не, че нещо остана от него Rolling Eyes) и в даден момент пак, ще акцентират върху договора.
Толкова объркано ми стана относно това кой/коя дърпа конците, че вече и аз не знам в Онур дефакто оригинала ли е, Thinking или инструкциите hahaha за отглеждане на патладжан!?
И още нещо, забелязвам, че не всички снимки за съответните серии съответстват на същите моменти от епизодите просто защото такива няма, тогава защо пускат подобни снимки!? Thinking

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 12:14 от Neidjal

# 653
Кои снимки? Аз не съм забелязала  newsm78

Е, тя вече нищо не може да му каже за договора. Сама му каза да не го къса  Peace Може би ще го използва за да се разведе с него, ако разбере за наследството  Tired Ма дали ще стигнем изобщо до там  Joy Някакси не вярвам да задълбаят и чак да ги разведат  Thinking

# 654
Кои снимки? Аз не съм забелязала  newsm78

Е, тя вече нищо не може да му каже за договора. Сама му каза да не го къса  Peace Може би ще го използва за да се разведе с него, ако разбере за наследството  Tired Ма дали ще стигнем изобщо до там  Joy Някакси не вярвам да задълбаят и чак да ги разведат  Thinking
Чакай малко, ще се разровя за едни от последните два епизода, за които се сещам в момента, но те не са единични случаи.
Ами те и без този договор ако искат може да се разведат, просто той улеснява нещата, а и при евентуален развод Ляле нищо не би получила, защото не написа сума. Оххх, да не задълбаваме чак до развод, но тя щом сега го напусна заради договора кой знае какво, ще направи като разбере за наследството, не ми се мисли, че страх ме хваща от реакцията й.
Такива моменти в сериите нямаше и то не само в последните епизоди, самите сцени бяха малко по-различни.
33
Онур въобще не я държеше за крака докато говореха,
Скрит текст:
да не говорим, че така мило не се гледаха сутринта, а тя направо го подхвана с крясъци щом Онур си отвори очите,
Скрит текст:
а пък в 34 серия такава усмивка към Онур не видях, през цялото време докато се хранеха беше сериозна.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 12:55 от Neidjal

# 655
Ми зад кадър се усмихват двамцата  Mr. Green

# 656
Цитат
но тя щом сега го напусна заради договора кой знае какво, ще направи като разбере за наследството,
Баба Исмет като разбра, че нещо има , като разбра и  за договора, трябва да и е ясно и договора на дядото до каква реакция ще доведе това за Ляле.

# 657
То няма лошо, но защо пускат тогава сетови фотки като такива от предстоящите серии!? Thinking
Даже веднъж пак Ви бях питала по повод една такава фотка в дома на Йълдъз когато Ляле се издъни с вазата и се оказа, че на въпросната бяха Демет и Фуркан през деня смеещи се пред къщата, а не Онур и Ляле, които излезнаха оттам вечерта по-намусени Mr. Green отвсякога.
Ето това не го разбирам. Thinking Какво общо имат фотките, които подсказват какво, ще се случи в сериите със сетовите снимки извън тях, и които пускат все едно са сцени от предстоящите епизоди?!
Както и да е, че много задълбах.
Права си Тигаса, затова открай време си мисля, че наследство няма.
Това бе просто номер на бабата и дядото за да предизвикат внуците си да свият семейни гнезда и накрая, ще се окаже, че всичко, ще си е същото както понастоящем.  Онур, ще е водещия в компанията, а Ерол клепещ безцелно след него като неориентиран електрон.

# 658
Обаче ако я нямаше лъжата за наследството как щяхме да имаме Лале и Онур  Mr. Green Той се нави за среща с Пелинсуто заради техните, а те се размучаха заради парите  Laughing

# 659
Обаче ако я нямаше лъжата за наследството как щяхме да имаме Лале и Онур  Mr. Green Той се нави за среща с Пелинсуто заради техните, а те се размучаха заради парите  Laughing
Така е.
Обаче се спуках от хилеж когато двамата баджанаци се вайкаха кой, къде е спал и когато Курти му каза, че да се благодари, че спи на пода, а не като него пред входната врата, защото ако Валидето Laughing разбере какви ги е свършил Онурджим е щял да спи като него на улицата. Joy Абе направо Онур е уцелил шестица от тотото със спането на пода, а не като другия баджи Laughing пред входната врата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт