~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 5 ~

• 43 461
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Още една негова снимка във връзка с репортажа.

Аййй, много видеа и снимки излизат в нета с Деметка много нещо, но е прелестна, направо грее, цъфти. Heart Eyes

# 631
Още една негова снимка във връзка с репортажа.

Аййй, много видеа и снимки излизат в нета с Деметка много нещо, но е прелестна, направо грее, цъфти. Heart Eyes
Много сладък бе  Heart Eyes

# 632
Пак, ще зъвърти лимбата, Laughing (може само за репортажа) но добре, че брадата си няма да пипа(разбира се всяко нещо да е в разумни граници).
Терка, нищо не казваш за Деметка във видеата и на снимките, харесва ли ти!?
Другата седмица предвид Свети Валентин, ще е голяма конкуренция откъм романтика и на Карата фрага е сууупер.
Нека се леят от екрана любов и хармония, и по-малко драми.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 15:21 от Neidjal

# 633

Терка, нищо не казваш за Деметка във видеата и на снимките, харесва ли ти!?
Другата седмица предвид Свети Валентин, ще е голяма конкуренция откъм романтика и на Карата фрага е сууупер.
Нека се леят от екрана любов и хармония, и по-малко драми.
Супер е  Heart Eyes Heart Eyes Много й отива рокличката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не се връзвам вече на фраговете на севдата  Crossing Arms

# 634
Много са мили Heart Eyes Heart Eyes с феновете си, затова са и обичани от тях.
Скрит текст:
На страничке офф.аккаунта сериала число подписчиков достигло 500 тыс.!

ФурДем благодарят подписчиков
"500тыс! Благодарим всех, кто смотрит и поддерживают нас! Любви вам!"

https://vk.com/dizimaniano?z=video310950196_456239086%2Fc26cdeaf … pl_wall_-60100797

# 635
Не мога с тия двамата, много ги харесвам заедно  ooooh! Cry Mr. Green Heart Eyes

# 636

Hug bouquet

Демет ще рекламира "Гарниер".  Wink

Цитат
Сегодня состоялась презентация новой рекламы Garnier с Демет Оздемир

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 18:08 от ·٠•Snejka•٠·

# 637
 wavey
Мислех си, че на онлайна съм "хванала" всичко от серията. Оказа се, че не е съвсем така Simple Smile. Тя - серията - била още по-готина.
Най-напред - мама Сонга си вдигна рейтинга пред мен поне с двайсетина процента tooth. Глуповатите й изцепки продължават, но някак по-лесно ги приемам.
Йълдъз е същество, което не разбирам защо се е пръкнало на тоя свят. Нещо като жена, нещо като майка, нещо като.... нищо, което безогледно и цинично използва чувствата, преживяванията и изобщо живота на най-близките си хора... само и само да не се наложи евентуално за нещо да се напъне сама да свърши.
Бабане Самет, която толкова много харесвам от първите минути на сериала, сега направо заобичах Simple Smile. Правилно съм разбрала на онлайна - от самото начало е знаела за договора и е наблюдавала всичко. Няма да се изненадам и ако това с договора се окаже кьорфишек. Веднага е преценила Ляле, разбрала е, че това е момичето за нейния внук. Докато гледах си дадох и сметка, че Ерол и Филиз изобщо не са й на вниманието. Любезна и обичлива е с тях и само толкова. Явно тя и дядото са възпитавали Онур. И в този смисъл мога да оправдая колебливостта му на моменти и притеснението да не обиди майка си - просто защото бабата и дядото така са го научили - че майката е свята. Е... Онур малко не случил на майка, ама... Фикрет също този път ми хареса.... малко. Интересно как досега не е наринал Йълдъз с всичките и дебелашки изпълнения и с нейното ниво там, откъдето е дошла.
За Лале и Онур какво да кажа.... то се видя... "Укротяването на опърничавата" tooth. Ама и опърничавата е случила на укротител hahaha. Най-сетне видяхме мъжкаря Онур. Досега по-често виждахме съблазнителят Онур Wink. Под двуметров напор просто Лаленце нямаше накъде да мърда... освен да изписка, ама файда йок - той нали си каза и получи каквото си искаше tooth - на този етап де Mr. Green Mr. Green. Не изневериха на очакванията ми и в това дизи - и тук влюбените си лягат с чорапите hahaha hahaha. По едно време очаквах, че Ляле ще се намъкне под завивките и с домашните папуци... да замести изхвърлените изолиращи възглавници Mr. Green Mr. Green. Много се смях, когато Онур й разказваше за през нощта и каза "... даже по едно време...". И така осигури полет на фенската фантазия hahaha hahaha От сцената в болницата - за контролния преглед на Ляле - да му омекнат на човек капачките tooth tooth
Много ми допадна и сближаването на Онур и Куртулуш. Милият Курти - в емоционални и напрегнати моменти тотално губи коловоза Joy Joy.
Дойде ред на онези природни недоразумения - тримата глупаци. Е то бива просто, просто, ама това трудно вече се изтрайва. С тях, според мен, СЦ малко попресолиха манджата, но какво да се прави - явно нуждите на сценария са такива Mr. Green.
Сега за целия театър с този договор. Все ми се струва, че цялата случка с мнимия пожар и алармата е дирижирана не от тъпанарите. Онур изглеждаше твърде спокоен. И после... от какъв зор Нюню толкова държеше да измъкне плика от ръцете на майка си. Беше явно, че знае нещо още като скочи при позвъняването на вратата и после като го грабна от ръцете на Сонга. Има нещо тук, но ще видим. Дали пък няма да ни върнат към някои моменти, които не са ни показали...
Много готина серия, много!!! И не знам защо, но ми се стори и много дълга, а е само с 3-4 минути повече от предишната например. Сближаването на Онур и Ляле беше много добре преценено кога точно да се случи. Супер!
Дано следващата серия е такава, каквато ни я внушиха с този зашеметителен трей. Иначе доста мога да кажа и за трея, но ще се въздържа, че да не изгубим детската аудитория Mr. Green Mr. Green
Как ще се дочаква другата сряда?? Mr. Green Зор, но ще се устиска Joy Joy
Да отбележа - Демет много ми харесва, но твърде много е отслабнала - губи се в ръцете Онур... да не се налага да я търси из олекотените завивки Mr. Green Mr. Green

ПП. Допълвам се - как можах да пропусна реакцията на Сонга, когато нахълта в стаята им при виковете на Ляле  Joy Joy Joy. Не разбрах обаче защо се прикриваше на места, които така или иначе си бяха скрити с дрехи newsm47 newsm47. Ако щете вярвайте - търкалях се от кикот Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 18:49 от kyty

# 638
Попрехвърлям в момента серията, но все още не съм стигнала до края.
Оххх Кити какво да кажа, просто всеки път като те чета все едно аз съм го писала, ама по-честичко споделяй различни впечатления деее. Crossing Arms
Не само ти се чудиш на Сонга защо се хвана пиууууууууууу, Joy обаче много ми харесаха думите й в отговор на Онуровите. Mr. Green
Шегували се били, Laughing само че не може пред децата и да се шегуват в тях си(перифразирам, но смисълът е този), ми много правилно им каза женицата, а Ляле с това викане Shocked ме изуми, doh въобще не помисли, че до тях има спящо бебче, да не говорим за Гюлчето в другата стая, за аблите и майка си ooooh! иначе много срамежливо го дава, хайде холан. Stop
Кити, така и така си започнала, изкажи се за фрага.
Много мили ми бяха и Самет, и Нергизчето, но нещата при тях никак не вървят. Rolling Eyes
П.П. Между другото и на мен по време на серията, и случващото се с плика с договора ми мина през ума, че нещоооооо се крие зад това, хм, ще видим. Thinking

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 19:14 от Neidjal

# 639
Скрит текст:
Попрехвърлям в момента серията, но все още не съм стигнала до края.
Оххх Кити какво да кажа, просто всеки път като те чета все едно аз съм го писала, ама по-честичко споделяй различни впечатления деее. Crossing Arms
Не само ти се чудиш на Сонга защо се хвана пиууууууууууу, Joy обаче много ми харесаха думите й в отговор на Онуровите. Mr. Green
Шегували се били, Laughing само че не може пред децата и да се шегуват в тях си(перифразирам, но смисълът е този), ми много правилно им каза женицата, а Ляле с това викане Shocked ме изуми, doh въобще не помисли, че до тях има спящо бебче, да не говорим за Гюлчето в другата стая, за аблите и майка си ooooh! иначе много срамежливо го дава, хайде холан. Stop
Кити, така и така си започнала, изкажи се за фрага.
Много мили ми бяха и Самет, и Нергизчето, но нещата при тях никак не вървят. Rolling Eyes
П.П. Между другото и на мен по време на серията, и случващото се с плика с договора ми мина през ума, че нещоооооо се крие зад това, хм, ще видим. Thinking

Неджи, е това с крясъците на Ляле съм го пропуснала в коментарите си Mr. Green. Ми как да се сети за бебе, Гюлшах, абли и прочие като то друго й е на акъл... и за да не се издаде изведнъж - та взе, че пописка. Ама Онур връзва ли й се..... йооок  tooth tooth
Да, Самет и Наргиз са големи сладури. Обаче мама Сонга яко му взе страха и на него. но като гледам - смелостта му се е позавърнала - и те пеят на Св. Валентин заедно с Бурай hahaha. Какво за фрага ли?  Mr. Green
Скрит текст:
Ами погледни движенията на Демет докато пеят - чак Фуркан се наложи да се дръпне назад, за да не се изложи пред чужденците tooth tooth tooth Може и случайно да е, обаче на мен ми се наби на мирогледа
Се извинявам, значи newsm47 newsm47

# 640
Охххххх Кити, ти ме разби.
След като изгледах фрага за енти път, Laughing но този път по препоръка на Кити забелязах, че Онур поиска да скъса самия договор, което предполага, че щом го е извадил от плика го е показал на Ляле, т.е, оригинала е в него. Тогава какво има в плика адресиран до Сонги? Thinking
Ей този сценаристки похват много ми допада в сериалчето, че нищо не е такова каквото изглежда на пръв поглед.
До снощи исках Нюню да влезне за да не го отвори Сонги, а сега искам за да видя какво се крие в плика, защото логично не е оригиналния договор, а и тя в трея е мнооого спокойна.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 20:26 от Neidjal

# 641
Много яки коментари сте пуснали  Party

Нямам думи за майка му на Онур, ма кво да се прави единствен син й е.  Tired

Heart Eyes

Много са ми сладки с тия целувки по бузките  Heart Eyes

# 642

сега искам за да видя какво се крие в плика

Е как какво - Еролеца нали каза - инструкции за отглеждане на патладжан - ако не греша   tooth tooth

# 643

сега искам за да видя какво се крие в плика

Е как какво - Еролеца нали каза - инструкции за отглеждане на патладжан - ако не греша  tooth tooth
Аз не разбрах такова нещо, а че политиката на фирмата е такава, че трябва лично да предаде плика на получателя, да го отвори Сонги пред него за да се увери, че пратката е невредима и т.н. все в този ред на измишльотини от страна на Ерол.
Обаче сега като гледам серията разбирам, че именно той и Пеликанката планираха тревогата в офиса, но не предвиди Еролчик къде, ще е Филизка, и затова се шашна, и тръгна да я търси, а тя му се разсърди, че пък я е забравил, и че е можело да изгори ако е имало пожар. Той затова след туй в тях й окачи табелка с надпис за пожар и й закачи звънче като на свинче(отврати ме на ента степен тази негова постъпка, Филиз само вряка и кряка, но нищи дефакто не прави в противовест на тримата черни дяволи).
Тази фотка вече със сигурност е нова, а тази до него е Арзу/работничка зад кулисите.

И тази е новичка.

Деметка я качи, хайде да видим. Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 21:51 от Neidjal

# 644
Аз не разбрах такова нещо, а че политиката на фирмата е такава, че трябва лично да предаде плика на получателя, да го отвори Сонги пред него за да се увери, че пратката е невредима и т.н. все в този ред на измишльотини от страна на Ерол.
Обаче сега като гледам серията разбирам, че именно той и Пеликанката планираха тревогата в офиса, но не предвиди Еролчик къде, ще е Филизка, и затова се шашна, и тръгна да я търси, а тя му се разсърди, че пък я е забравил, и че е можело да изгори ако е имало пожар. Той затова след туй в тях й окачи табелка с надпис за пожар и й закачи звънче като на свинче(отврати ме на ента степен тази негова постъпка, Филиз само вряка и кряка, но нищи дефакто не прави в противовест на тримата черни дяволи).
Тази фотка вече със сигурност е нова, а тази до него е Арзу/работничка зад кулисите.

Пошегувах се - нали Ерол каза, че иска да види физиономията на Онур като разбере, че в плика има не договор, а инструкция за засаждане на патладжан. И тъй като явно някой друг много добре дирижира цялата ситуация - нищо чудно в плика у Ерол наистина да се окаже въпросната инструкция  Mr. Green Mr. Green
А постъпката на Ерол спрямо Филиз е повече от отвратителна. Дори и с нарасналата си простотия напоследък - тя не заслужава това. Еролча трябва да го пратят на лечение, няма да е лошо барабар с мамата му  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт