Сватба 2017 II част

• 54 922
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Момичета препоръчвам ви "Принцес Голд" за халките намира се срещу Халите на ул.Пиротска с ММ останахме изключително доволни от цени, качество и разнообразие и си взехме от там, преди това ходихме къде ли не Simple Smile ПС: направиха ни ги за 3 дни без да ги молим действат доста бързо
Какви пари бяха? Готе долу колко е цената на грама?
Аз съм чувала от познати,че е мега скъпо там!Не твърдя,че е така...

Според мен не е "мега" скъпо. За 16гр. близо дадохме почти 1200лв. Във всичките магазини в, който ходихме ни излизаха отново 1200лв. за около 10тина грама Wink

# 691
Момичета, някоя от вас да е купила халките от Сватбен Център? Как са долу горе цените там, понеже в сайта им няма посочени, трябва за всички да се проверява на място или по телефон. В сайта имат доста модели, лошото е, че на място са 10-тина сигурно..

# 692
В сватбения център, когато ходих ( края на ноември) имаше цена за грам 75лв, но не съм питала за изработка.

# 693
Здравейте, момичета! Моята сватба ще бъде през август тази година. Наскоро се сгодихме и решихме да не отлагаме. За това искам да попитам пловдивчанки  конкретно за две агенции- Ваня Стил и Нина Стил. Колебая се много в избора и ще се радвам, ако споделите мнения.

# 694
Здравейте мили дами  bouquet Включвам се в темата на бъдещите булки  Simple Smile Датата ни е 24.06. За момента сме запазили ресторант, ритуална зала и църква. Роклята също е налице - купувана от Асеновград  Party

Момичета, някоя от вас да е купила халките от Сватбен Център? Как са долу горе цените там, понеже в сайта им няма посочени, трябва за всички да се проверява на място или по телефон. В сайта имат доста модели, лошото е, че на място са 10-тина сигурно..

M0n17y ... лично съм ходила до Сватбения център, имат доста налични модели. Ние ще ги купуваме от там - модела който сме харесали ни излиза като цена 620лв за комплекта  от бяло злато са Simple Smile За съжаление не мога да кажа колко излизат като цена на грам  Confused

# 695
Момичета, идвам със странен въпрос. Някой от гостите от чужбина ме питат в София има ли място дето се дават под наем вечерни рокли? Мисля, мисля може би за шаферки newsm78.
Незная какво да отговоря.

# 696
Nataly, мерси за инфото. Аз им се обаждах днес за 2-3 модела просто да видя какво ще излезе като грам. Тези, за които питах бяха около 76лв./гр. А вашите са излезли добра цена Peace

# 697
Имат промоция / Колкото грама са халките, толкова е процента отстъпка от цената / Господина, който ни обслужи беше много любезен и ни обясни, че модела е малко по-стар. Може би за това и цената е по-ниска...но не съм сигурна. Заслужава си да се отиде на място - персонала е много любезен и отзивчив  Wink

# 698
Момичета, идвам със странен въпрос. Някой от гостите от чужбина ме питат в София има ли място дето се дават под наем вечерни рокли? Мисля, мисля може би за шаферки newsm78.
Незная какво да отговоря.

Мисля, че в Одета даваха. Аз булченските там изобщо не ги харесах, но пък може да провериш.

# 699
Леле, момичета , реших да се завърна в темата и се оказа, че ми трябват 4 дни, за да ви настигна ! Ноо си заслужаваше!
Алиса, много съжалявам за това, през което сте преминали, всяко зло за добро, важен е крайният резултат Simple Smile
Мониту, и аз съм от Варна,също обикалях тук за рокля и съм се запътила към Асеновград.
За халки гледахме в Хугасян, около 70—80лв на грам, като зависи дали в женския пръстен има камъчета или не.

Набързо ще ви разкажа през какво минах и защо изчезнах от групата— тъкмо бяхме запазили ресторант и фотограф и започнахме да бебеправим! Аз бях казала, че бременна булка няма да бъда и спряхме с организацията, докато видим станало ли е бебе или не. Е , не беше станало и запазихме и ДЖ, но продължихме с опитите. И в крайна сметка, се получи едно лудо пресмятане, ако е станало дали ще ми личи, ако не е , да не изпуснем сроковете и часовете за сватби и меко казано се побърках .... Взехме решение да си направим сватбата и да спрем с бебеправенето, но пък ми е притеснено, че не се получи в продължение на 3—4 месеца....

Катастрофа имаше подобни терзания в един пост, та искам да и кажа, че не е сама Simple Smile

# 700
  • София
3, 4 месеца не е много време, не винаги става от 1 път, а и като гледам не е било като да няма и стрес.  Laughing Ние даже започнахме 3,4 пътувания след сватбата.  Mr. Green

# 701
Sea, и аз така си казвам, пък и сме планували пътешествие, на което на спокойствие да се обичаме Simple Smile

При вас как се получи?

# 702
  • София
То при нас стана от 1 месец опити, изобщо не очаквах  Grinning Но като цяло до 1 г може да отнеме, без да е задължително да има проблеми, така че не го мисли.  Peace Наслади се на подготовката сега .  Simple Smile

Скрит текст:
Ние 1 седмица след сватбата (май месец) бяхме на сватбено пътешествие - Брюксел- Париж ( основно) - Женева - Любляна, като ММ още тогава даваше зор, ама имахме още планирани неща и казах - "не".  Simple Smile
После юли летяхме до Прага, веднага след това на море в България, после отскочих за малко с брат ми до Гърция и края на юли започнахме опитите, като 2, 3 дни преди датата, в която трябваше да ми дойде си направихме страхотно спа в Белоградчик- то не бяха сауни, джакузите, басейни, коктейли ( Ама въобще и не предполагах, че може да се е получило.  Laughing) и 3 дни след като се върнахме видяхме 2-те чертички.  Simple Smile Иначе имахме и още едно планувано пътуване за есента до Милано, но мен ме хвана яко шубето и не пътувахме.  Simple Smile

# 703
Ах, че хубавоооо Simple Smile всяка булка заслужава такива пътешествия и почивка преди сватбата!
А за самата сватба искам да попитам аз — на кое отдели най—много време и заслужаваше ли си? 
Ще ти кажа защо питам, вече трета седмица преговарям за едни покани, избирам между два вида и вече нерви не ми останаха. А за гостите надали има такова значение.... и като разбрах, че за родителите трябвали други покани  #2gunfire иде ми да се гръмна от сега Simple Smile

# 704
  • София

Трудно ми е да кажа на кое съм отделила най-много време, вероятно на планирането на украсата.

Аз не робувам на традиции и правила. Не сме имали нито специални покани за родителите, нито за кумовете. За някои булки това е важно, за мен не.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт