Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 196
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, оказа се, че спират любимия ми чай, който пия от години Cry Дали мога да помоля да видите дали има някакви количества от него при вас, че и в 3-те бургаски магазина вече го няма Tired Бих изкупила колкото кутии мога, барабар с пощенските, ама диемци ми писаха, че уж никъде вече го няма...

Сега се връщам от ДМ - съжалявам, но няма от твоя чай.
и на мене ми е любим, няма го вече месец при нас.

# 196
ДМ имат ли тяхна марка гел за съдомиялна машина?
Имат, преди два дни си купих от чист любопитство, а вчера ги пробвах. Не мога да дам кой знае какви отзиви, защото нямах силно замърсени съдове. Иначе чашите блестят.

# 197
 passion аз съм купувала показания от теб препарат, но никакъв ефект не видях от него и не повторих Peace

# 198
  • София
Аз също харесвам праха за миална на ДМ. Хубаво ми мие и е супер икономичен, изкарвам много време с него.
Последно взех гел на Медикс, също ми харесва.
Скрит текст:

# 199
  • In transit

И за да съм по темата за DM, вижте на какъв продукт попаднах
Скрит текст:
Прах за накисване на загорели съдове с активен кислород и ензими. Много тарикатско. Ако някой загори тенджерите, да знае откъде може да си го вземе за 5 лева.
Днес реших да купя на ММ да го облекча, обаче ми казаха, че от месец не са получавали.

# 200
В такъв случай да се чете "Ако някой загори тенджерите, да знае откъде не може да си го вземе." Laughing Не знам, вероятно в едни магазини го има, в други - не.

# 201
  • София
Този препарат против петна дали е ефективен? Някой използвал ли го е?

Аз го имам. Доволна съм, доста по-добър от хваления в темата за перилните Spot, например.

# 202
  • Варна
Някой купувал ли е наскоро този продукт за почистване на баня?
https://www.meindm.at/haushalt/shop/Putzen-%26-Reinigen/Haushalt … 2_10020883.action
Последният път купих преди седмица и има нещо ужасно в миризмата след напръскване. Не искам образно да описвам. По принцип го купувам именно заради се свежия
аромат и го ползвам за ежедневно освежаване на мивките. За по-основно чистене не може да се сравни с Пулирапид, но за ежедневно става. Купувам винаги помпа, не пълнител. Дали изцяло е променен или е някаква кофти партида?

# 203
Имат, преди два дни си купих от чист любопитство, а вчера ги пробвах. Не мога да дам кой знае какви отзиви, защото нямах силно замърсени съдове. Иначе чашите блестят.
Много ти благодаря  bouquet Уж гледах, но не намерих и затова попитах.
Не знаех, че и Медикс имат гел.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 17:05 от *Avalon*

# 204
  • оттам, откъдето започва България

И за да съм по темата за DM, вижте на какъв продукт попаднах
Скрит текст:
Прах за накисване на загорели съдове с активен кислород и ензими. Много тарикатско. Ако някой загори тенджерите, да знае откъде може да си го вземе за 5 лева.
Днес реших да купя на ММ да го облекча, обаче ми казаха, че от месец не са получавали.
И при нас го има, но не бих дала толкова пари.  Peace Гледам да не загарям тенджерите.  chef

# 205
Моля, препоръчайте хубав стилизант за коса за нанасяне на влажна коса, преди сешоар.
Ползвам една пяна на Вела но никак не съм доволна..

# 206
  • София
Благодаря ви за отговорите за препарата за петна.
Днес търсих гела им за съдомиялни, но в нашия DM няма такъв. Странното е, че и в нета не намирам информация за него.

# 207
Някой купувал ли е наскоро този продукт за почистване на баня?
https://www.meindm.at/haushalt/shop/Putzen-%26-Reinigen/Haushalt … 2_10020883.action
Последният път купих преди седмица и има нещо ужасно в миризмата след напръскване. Не искам образно да описвам. По принцип го купувам именно заради се свежия
аромат и го ползвам за ежедневно освежаване на мивките. За по-основно чистене не може да се сравни с Пулирапид, но за ежедневно става. Купувам винаги помпа, не пълнител. Дали изцяло е променен или е някаква кофти партида?
Ползвала съм го миналата година, миришеше на свежо и приятно, но както казваш става за ежедневно почистване. Аз си падам по по-сериозните препарати.

# 208
Скрит текст:
Много ти благодаря  bouquet Уж гледах, но не намерих и затова попитах.
ДМ нямат гел за съдомиялни. Имат капсули. Peace
Скрит текст:

# 209
Ползвала съм го миналата година, миришеше на свежо и приятно, но както казваш става за ежедневно почистване. Аз си падам по по-сериозните препарати.
Този си е твърде сериозен. Чисти идеално, а аз определено не чистя всеки ден мивки и плочки, а съм в Бургас, т.е. на "ти" сме с варовика.

Скрит текст:
Много ти благодаря  bouquet Уж гледах, но не намерих и затова попитах.
ДМ нямат гел за съдомиялни. Имат капсули. Peace
Скрит текст:
Писах и аз, ама...

Общи условия

Активация на акаунт