Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 115 163
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
Няма за какво  Grinning ще си я доизползвам де, поне не е голямо количество. Напоследък нещо съм луднала по маски за лице и действам на принципа проба-грешка

# 166
  • offshore & overseas
Няма за какво  Grinning ще си я доизползвам де, поне не е голямо количество. Напоследък нещо съм луднала по маски за лице и действам на принципа проба-грешка
А можеш ли да препоръчаш хубави за смесена кожа (за не много млада, 42-годишна жена). Laughing

Аз съм се ориентирала към глинените на Лореал, че бяха и намалени по едно време в ДМ, но сигурно вече не са.

Купих си пак от там овлажняващата (тъканна) маска на Garnier, но още си стои в очакване да ме озари вдъхновение. Щото и аз съм се запалила, но да купувам, не да ползвам. Laughing

Ето тази е маската, някой ползвал ли я е, отзиви?

Скрит текст:

# 167
  • Бургас
Благодаря на всички, трогнали се от моята чаена "драма" bouquet Наистина обожавам този чай, а никъде не намирам подобен дори и много страдам Cry Поне в немско да го имаше, че и от там бих го взела, ама нъцки Tired Ако все пак случааааайно някой мерне нейде такъв, да свири силно Mr. Green Hug

# 168
А пък аз и котуракът страдаме за сухата храна senior за възрастни котки - изчезна и се не видя; не е извадена от листата, но не я зареждат. Котуракът страда, защото много я обича, а аз, защото беше евтина, а сега трябва да купувам скъпа с ниско съдържание на фосфор и калций. Crossing Arms

# 169
  • оттам, откъдето започва България
Гес, ако покажеш картинка, ще проверя при нас.

# 170
Е, защо да проверяваш?

# 171
  • Сливен
Брадата,утре ще хода до ДМ ще проверя за чая

# 172
  • оттам, откъдето започва България
Е, защо да проверяваш?
Имах предвид да проверя и ако чак толкова ви липсва и я има тук, да ти изпратя.  Peace

# 173
Мяуче, за маските на Гарниер има противоречиви отзиви, повечето от които съм чела - негативни. За другото, боя се, че не питаш когото трябва, аз съм на 28 години с кожа, която до скоро беше суха. Маската на ДМ, от която всъщност съм видяла почистващ ефект е тази:
Скрит текст:

# 174
Скрит текст:
[/quote]
Мяуче, преди няколко дни я изпробвах тази маска. Със смесени чувства оставам, като краен резултат определено ми хидратира кожата, усещаше се гладка и мека, дори някои бръчици се бяха поизпънали. Този резултат се задържа за един ден при мен - аз съм с комбинирана кожа с някои доста сухи участъци. Това, което не ми хареса е аромата и съществения момент, че ми щипеше (не много силно, поносимо) докато не я свалих от лицето. Усеща някакъв филм като изсъхне, аз се поизмих с вода...не се стърпях, но по принцип не обичам да имам такова усещане с какъвто и да било продукт. Аз лично няма да я повторя.

# 175
  • Бургас
Мяуче, аз съм доволна от праха за миялни. Излиза и доста изгодно, понеже съм с тясна, 9-комплектова машина и таблетките при мен не са на сметка, а не ми се занимава да деля и тн. Писала съм и в темата за миялните. Вече втори пакет ползвам, отива мнооого време докато свърши, неудобството, че е в мек пакет и трябва да се прехвърли в подходящо шише (от прах финиш, например).   Peace

# 176
  • Сливен
Брадата,за съжаление няма чай и при нас.

# 177
  • Бургас
Благодаря bouquet Явно отдавна са спрели да го зареждат, ама аз се запасявах обикновено с 3-4 кутии и едва сега като почти ми свърши, установих, че липсва навсякъде Tired Ще издирвам заместител някакъв Crazy

# 178
  • Пловдив
Здравейте, някой с отзив за био бульоните на кубчета?

# 179
Аз ползвам зеленчуковия, че е най-евтин, и за него мога да кажа. Добър е: придава хубав вкус, не боядисва жълто като Маги и останалите, не съдържа глутамат, само смес от подправки и втвърдена мазнина и което най-много ме учудва, на сол е изключително добре. Обикновено бульоните са с много сол и като сложиш един-два, в зависимост от количеството ядене, не трябва да се добавя, докато при DM Bio са спестили солта, което е чудесно. Ползвам бульончета обикновено за ориз.
Има и една универсална подправка в пликче, но е 6 лева, та ще чакам някакво намаление да я пробвам.

Имах предвид да проверя и ако чак толкова ви липсва и я има тук, да ти изпратя.  Peace
Благодаря за предложението, но тя ще ми излезе златна с доставката. Ще се оправим и без нея временно.

Общи условия

Активация на акаунт