Пазаруване от George(Asda) - Тема 9

• 114 815
  • 808
  •   1
Отговори
# 480
  • при моите любими
Аз пък да ги похваля, направих поръчка и се очакваше да се достави на 29ти, а те са доставили днес.

# 481
  • София
аз чакам някакво намаление, ама нещо няма.
последните са все на разни неща, на които са им посвършили номерата.
преди кодове пускаха, имаше по 20% на разни работи, сега нищо интересно  Crossing Arms

# 482
Да, тази година нещо хич ги няма намаленията. Отделно дрешките са с по- високи цени.

# 483
Бамба, и аз мислех, че не може, но от горните коментари останах с друго впечатление, а то явно за George се е отнасяло. Скоро имаше голяма разпродажба в Мадъркеър. Ако ти трябват кодове и отстъпки, такива редовно пращат от GAP. Аз съм приятно изненадана и вече редовно пазарувам от тях. Извинявам се за отклонението от темата.

# 484
  • София
Аз пуснах поръчка от Джордж за първи път и използвах превозвач -Габко, днес ходих да си взема пратката, поръчах само бебешки неща, но една шапчица ми липсва.. писах на Габко, но предполагам, че не са виновни те, най-вероятно не е била пратена от Джордж.. някой може ли да ми помогне, къде мога да им пиша за въпросния случай. Благодаря ви

# 485
Най-накрая се натутках и аз да направя поръчка от Джордж. Изникват няколко въпроса - 1. С директна доставка до адрес в България да очаквам ли пратката да пристигне наведнъж, или ще дойдат няколко пакета. 2. Как процедирате, ако нещо не дойде - трябва да се провери пратката пред куриера ли, или вкъщи си я проверявате и като установите липсата им пишете? 3. Поръчах дрешки на бебето - ако не са му по мярка ги връщам и ми връщат парите, това ли е на кратко процедурата?

# 486
  • София
1. Не е задължително да са в един пакет, зависи в кой склад какво има. Но предимството на директната доставка е, че и на 20 пакета да го разделят, не плащаш повече от цената, която си платила първоначално. Доставят със Спиди.
2. Ако нещо го няма в пакета виж дали са го канселирали първо, ако не са - чакаш да го направят или да го доставят. Ако пише, че е пратено и го няма им пишеш на мейла.
3. По-добре да не връщаш нищо, че ще ти излезе скъпо. Продай ги в Продавалника или както се казва вече.

# 487
  • София
Аз пуснах поръчка от Джордж за първи път и използвах превозвач -Габко, днес ходих да си взема пратката, поръчах само бебешки неща, но една шапчица ми липсва.. писах на Габко, но предполагам,
че не са виновни те, най-вероятно не е била пратена от Джордж.. някой може ли да ми помогне, къде мога да им пиша за въпросния случай. Благодаря ви
Виж дали не е канселирана, може да не е била налична. Ако пише, че е пратена и я няма в пакета, им пиши на мейла на първа страница.

# 488

3. По-добре да не връщаш нищо, че ще ти излезе скъпо. Продай ги в Продавалника или както се казва вече.

Благодаря за отговора! Защо ще ми излезе скъпо да ги върна? Четох, гледах общите условия, ама освен, че мога да ги върна в срок от 28 дни друго не видях. Проблемът е, че съм накупила наистина много неща, и все в размер 1,5г - 2 г. Синът ми преди 3-4 месеца беше 85 см висок, мисля, че 92 размер би трябвало да му е ок, а пък ако са по-големи дрешките, още по-добре. Не се бях замислила сериозно над въпроса, ама ето на, постфактум взех, че се замислих Simple Smile
Абе ако не му стават и е толкова скъпо да ги върна ще ги прежаля и това е. Не ми се занимава да ги продавам една по една честно казано.

# 489
  • София
А, ти си преценяваш това. Аз не съм връщала никога, не знам и цените, но веднъж плащаш да дойдат до теб 10 паунда, после за връщането сигурно трябва да е препоръчано, за да не се затрият и затова много хора предпочитат да ги препродадат. Иначе винаги в плика има форма за връщане и като ги получат ти връщат парите.

# 490
Да, и аз сега прочетох, че варианта е връщане с препоръчана пратка.  Само че трябва да ги опаковаш според техните изисквания и евентуално да ги застраховаш на сумата, на която си ги купил. Предполагам, че ако се пратят с куриер ще излезе самата пратка на стойността на закупените стоки. Ако се прати с български пощи пък, гаранция - Франция. Затова и повечето хора явно предпочитат да ги препродадат.

# 491
Здравейте,искам да поръчам тениски и пуловери за 14 год. младеж(за училище),обаче се колебая за размера.Бихте ли ме насочили,кой номер да взема?

# 492
Здравейте,искам да поръчам обувки за малката,но не откривам никаква размерна таблица.Имате ли представа кой размер отговаря на 11см. стелка?

# 493
prolet, размер 1,5 - 2 са доста големички ако е от секцията KIDS, така че не вярвам да са му малки

# 494
Ами ние преди 4 месеца бяхме 85см, 11,5 кг. Предполагам, че сега е по-голям. 92 размер като цяло му е ок тези 1,5г - 2г. на 86-92 ли отговарят или на 92-98?

Общи условия

Активация на акаунт