Пазаруване от George(Asda) - Тема 9

• 114 873
  • 808
  •   1
Отговори
# 555
А от МАТАЛАН как поръчвате?Приема ли български карти?Има разни кодове с отстъпка.

# 556
  • NE
На мен ми е приемал Маталан виза карта.

# 557
  • Пловдив
Къде следите за кодове от Гап?

# 558
Къде следите за кодове от Гап?

Идват на мейла.

# 559
Момичета пак да ви позанимавам с моята прословута доставка - 2/3 от поръчката ми стоят в Будапеща от 5 дни, трябваше най-късно днес да са пристигнали по план. Нито има ъпдейт от 4ти октомври насам, нито пратката се движи. Това на загубена пратка ли ви звучи, или е нормално? Защото първата част от поръчката си дойде за 4-5 дни до България и стоеше по ден на разпределителен пункт. Просто се чудя дали да си поръчам от друго място дрешки, защото вече захладня,  минаха повече от две седмици от поръчката, а ни вест, ни кост.

# 560
Здравейте имам проблем с поръчка. Пазарувам с kd shopping обаче нещо не ми приема телефонния им номер пише Invalid landline telephone number. Досега имам няколко поръчки и не е имало проблем. На някой случвало ли се е?

# 561
Здравейте имам проблем с поръчка. Пазарувам с kd shopping обаче нещо не ми приема телефонния им номер пише Invalid landline telephone number. Досега имам няколко поръчки и не е имало проблем. На някой случвало ли се е?
пробвай да напишеш номера без разстояние или без кода за англия отпред

# 562
Момичета, моля помагайте. Регистрирах се в George / там всичко е наред засега Simple Smile /, но искам да поръчам от Asda Groceries  с доставка България. Прави ли се отделна регистрация в Asda, че иска пощенски код, а не приема Български.
 Извинете, ако е писано по тази тема, но от вчера се ровя и до никъде не стигнах Sad
Благодаря!

# 563
  • Варна
Правят се отделни регистрации. И от гросерито няма доставка до БГ, а само до Англия.

# 564
smile29 Благодаря Simple Smile

# 565
Искам да попитам дали някъде се пускат промо кодове за Джордж?

# 566

При мен е същата работа. Вече втора седмица правя опит за поръчка и все ми изписва невалиден мобилен номер! Просто не знам какъв да въведа.

# 567
  • София
този са дали:
02082455445
за него ли дава невалиден?

# 568
този са дали:
02082455445
за него ли дава невалиден?

Този е да! Валиден си е номера като се въведе в полето- Contact No.
Но вече се изисква въвеждането и на задължителен мобилен номер , който не знам какъв е !

# 569
  • София
ами питайте кдшопинг  Rolling Eyes
като гледам ползват адреса на габиели, може да вземете техния мобилен.

Общи условия

Активация на акаунт