Звездни компромати- 311 част

• 84 421
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Иванка е чудесна! Налага прекрасен стил.
Аланис на колко години е? Доста се е разширила.

Благодаря за темата!

# 31
Да бе, налага и се  Laughing, нали онези 7 милиона щеше да ги даде за благотворителност... Нямам намерение да и броя парите. Най вероятно е показно - за таблоиди и прочие...

# 32
  • София
В Бразилия са открили убита и обгорена изпълнителката на хита от едно време - "Ламбада"  Confused

http://www.webcafe.bg/newscafe/svyat/id_1222424435_Nameriha_obgo … elkata_na_Lambada

# 33
# 34
# 35
Да бе, налага и се  Laughing, нали онези 7 милиона щеше да ги даде за благотворителност... Нямам намерение да и броя парите. Най вероятно е показно - за таблоиди и прочие...
Амбър нали не ги получи тези 7 милиона. Доколкото си спомням след развода, Джонито ги преведе директно към някаква фондация за закрила на жените от домашно насилие.

Нина Добрев най-после откри своята прическа! Сега може и аз да я харесам Laughing
Благодаря за темата, Бижу! bouquet

# 36
  • София
оф, сега го прочетох това Simple Smile
"С каквито се събереш, с такива се събираш!"
Пух Божинов

# 37
  • Rock & Roll feeling ...
 Чувствам,че който пусне първи Николета, ще бъде групово анатемосан  Mr. Green

Браво на Иванка, много хубав  аутфит ! От раз ми хареса .  Дукесата дано погледне пък отбере нещо.  
Но тя Иванка / въпреки,че заради чертите на лицето й, не мога да нарека "хубава" / си има осанка,която й придава класа. + 1 и за  краката. Е т'ва са хубави крака,за разлика пак от дукесата.

И малко снимки :

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

И от личния свят на Иванка :

С майка й :
Скрит текст:
Дъщеря й :
Скрит текст:
Стаята на дъщеря й :
Скрит текст:

" Добро утро "
Скрит текст:
В цял ръст - 1.80 . Само 2 см по-малко от майка си  Laughing / тук не ми допада, кобилеста ми е /
Скрит текст:
" Лека нощ "
Скрит текст:

С децата :
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

От  началото и края на Ханука / мъжът й е евреин /  :
Скрит текст:
Скрит текст:

Б@си поста  Crazy *Всяка снимка може да се види в по-голям размер,като се отвори в нов таб.  Wink

# 38
  • До сърцето...
Тая Иванка  Heart Eyes  Не е ослепителна красавица, но умее да се "презентира". Дали не са гените на Ивана?

Семейните снимки са много "топли"  Crazy

# 39
Тая Иванка  Heart Eyes  Не е ослепителна красавица, но умее да се "презентира". Дали не са гените на Ивана?

Семейните снимки са много "топли"  Crazy
И на мен ми харесаха много!
Благодаря за темата!  bouquet

# 40
Чолито, Иванка също прие юдаизма, преди да се омъжи.
Цялата рода Тръмп изглеждат добре, но не виждам малкия син на президента.

# 41
  • Rock & Roll feeling ...
Чолито, Иванка също прие юдаизма, преди да се омъжи.
Не знаех. Но явно е формално,не само защото не се облича по съответния начин.

Ето едно от посланията към  една от снимките с ханукия :
Скрит текст:
" This year is one of the rare and special occasions where Hanukkah and Christmas coincide. As we light the candles, sending love from our family to yours this holiday season! Merry Christmas & Happy Hanukkah! "

# 42
  • USA
Страхотна е Иванка,свежа,разчупено модерна,перфектни пропорции на тялото.Не мога да я сравня със съсухрената Кейт,която всеки път е като лапнала бастун.

# 43
Да, така и не успя да се възстанови след отслабването. Явно допусна грешка и мина граница, от която няма връщане.
Точно се чудих, дали е ефект от ролята - все пак беше преди години... Допуснах, че може да е нова роля... Имам спомен, че тук се пускаха негови снимки след отслабването и далеч не изглеждаше така.

На Оскарите си беше ОК, освен ако нямате предвид друго отлабване, не за Купувачите.

# 44
В Бразилия са открили убита и обгорена изпълнителката на хита от едно време - "Ламбада"  Confused

http://www.webcafe.bg/newscafe/svyat/id_1222424435_Nameriha_obgo … elkata_na_Lambada
Мъчно ми стана, каква жестока смърт!
Ламбада на Каома ми е много любима песен. Чух я за първи път, бременна в 6-ти месец с големия ми син, в ресторант Ловна среща(който беше в една пряка на Витошка). Бяхме там с приятели, декември 1989 г. и мъжа ми едва ме удържа да не стана с корема да танцувам ламбада. Blush Много харесвам бразилска музика, много обичам да слушам как звучи португалски и не мога да стоя мирно на такива ритми.
Искрено съжалявам, че така е завършила жезненият си път Лоалва Браз Виейра. Sad

Общи условия

Активация на акаунт