Звездни компромати- 311 част

• 84 637
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Нито ред за смяната на нашенския президент! Толкова ли не са заслужили?!  Laughing Деската също като Мелания беше заложила на синьото и гордо пристъпваше към президенството. Хареса ми палтото й, но прическата отново беше странна и неподходяща. Йотова и тя беше развяла тези буйни коси... Whistling

# 406
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Винаги адски много съм харесвала Ашли Джъд, но в момента ми се повръща от нея:
'I'm not as nasty as your own daughter being your favorite sex symbol, your wet dreams infused with your own genes'
Баси, спирачки някакви нямат ли тия хора Sick Sick Sick

# 407
Джо дай линк или кажи по-подробно за Никол Кидман какво си чела по повод подкрепата на Тръмп

# 408
....
От толкова обиди и клевети, човека чак започна да ми става симпатичен. Я на младини, какъв левент е
само. Малко му рошави веждите ама, карай!

Да ти кажа, и на мен ми се видя по-симпатичен от Ивана.  Laughing

Мъжа ми пък, онзи ден гледа някакво видео, теория на конспирацията, как Хилъри била подменена с клонинг.  Биометричните й данни сравняваха и доказаха, че квадранта очи-чене бил по-голям. Не разбрах само, кои сили са си направили усилието да я подменят или клонират и с каква цел.  Mr. Green

Хареса ми мнението на Кошлуков по повод масовите протести:
"Да ме прощават за невежеството, ама как в Амстердам протестират срещу избора на американски президент? Путин три пъти го избират, в Барселона нищо. Мугабе от трийсе години е президент, а преди това още десет премиер, в Париж не се тревожат грам. В Италия Берлускони го съдиха заради жени, но женски протести за това в Сиатъл нямаше.
Е как сега в Берлин се тревожат за жените в Америка, а за германките в Кьолн не се тревожеха? И в Швейцария имало протести, абе тия в Швейцария разрешиха на жените да гласуват чак през 71-ва, обаче сега Тръмп им застрашавал жените.
И как протестираш срещу избора на един народ? Нали това е демокрацията, свободни избори и многопартийна система? Щото ние другото го помним, когато ни спускаха правилния кандидат, а други нямаше. Ми да си направят пак едно Политбюро на световното ЦК на всички компартии и да определят кой е с благонадежден произход и правилни възгледи, к'во се лигавим с тая демокрация и избори някакви.
Световната прогресивна общественост се бори срещу гнилия американски империализъм, тия какво червено клише са...сега и ако Анджела Дейвис излезе на протест, ще ги призная!
P.S. Излязла е Simple Smile Няма го Дийн Рийд, милият, да си направят музикално-литературна програма, може Кончита Вурст да вземат, не е с много ангажименти напоследък Simple Smile"

# 409
Джо дай линк или кажи по-подробно за Никол Кидман какво си чела по повод подкрепата на Тръмп
О, да, вчера бях тръгнала да поствам, ама се омотах и забравих Rolling Eyes
http://www.dailywire.com/news/12479/new-hollywood-blacklist-oppo … beingconservative

# 410
Нито ред за смяната на нашенския президент! Толкова ли не са заслужили?!  Laughing Деската също като Мелания беше заложила на синьото и гордо пристъпваше към президенството. Хареса ми палтото й, но прическата отново беше странна и неподходяща. Йотова и тя беше развяла тези буйни коси... Whistling

Може би защото има цяла отделна тема.

# 411
....
От толкова обиди и клевети, човека чак започна да ми става симпатичен. Я на младини, какъв левент е
само. Малко му рошави веждите ама, карай!

Да ти кажа, и на мен ми се видя по-симпатичен от Ивана.  Laughing

Мъжа ми пък, онзи ден гледа някакво видео, теория на конспирацията, как Хилъри била подменена с клонинг.  Биометричните й данни сравняваха и доказаха, че квадранта очи-чене бил по-голям. Не разбрах само, кои сили са си направили усилието да я подменят или клонират и с каква цел.  Mr. Green

Хареса ми мнението на Кошлуков по повод масовите протести:
"Да ме прощават за невежеството, ама как в Амстердам протестират срещу избора на американски президент? Путин три пъти го избират, в Барселона нищо. Мугабе от трийсе години е президент, а преди това още десет премиер, в Париж не се тревожат грам. В Италия Берлускони го съдиха заради жени, но женски протести за това в Сиатъл нямаше.
Е как сега в Берлин се тревожат за жените в Америка, а за германките в Кьолн не се тревожеха? И в Швейцария имало протести, абе тия в Швейцария разрешиха на жените да гласуват чак през 71-ва, обаче сега Тръмп им застрашавал жените.
И как протестираш срещу избора на един народ? Нали това е демокрацията, свободни избори и многопартийна система? Щото ние другото го помним, когато ни спускаха правилния кандидат, а други нямаше. Ми да си направят пак едно Политбюро на световното ЦК на всички компартии и да определят кой е с благонадежден произход и правилни възгледи, к'во се лигавим с тая демокрация и избори някакви.
Световната прогресивна общественост се бори срещу гнилия американски империализъм, тия какво червено клише са...сега и ако Анджела Дейвис излезе на протест, ще ги призная!
P.S. Излязла е Simple Smile Няма го Дийн Рийд, милият, да си направят музикално-литературна програма, може Кончита Вурст да вземат, не е с много ангажименти напоследък Simple Smile"

Този коментар за конспирацията истински ме забавлява  Laughing

Много точни думи на Кошлуков  Peace

# 412
Мариана Попова такива глупости наговори в студиото на Нова по повод на встъпването в длъжност на Президента... и с тон, звучащ все едно всеки момент ще и свършат батериите. Tired Сърменов е другият събеседник, не го харесвам, но говорѝ значително по-адекватно.

# 413
араците

Може би защото има цяла отделна тема.

И в тази ми изкача на всяка страница. Вгледайте се в снимката най-горе, точно сред папараците.

# 414
Каквато и да е причината, Тръмп не успя да събере и половината бройка хора, присъствали на церемонията на Обама.
Скрит текст:
Преди 8 години, имаше хора дори от задната страна на Washington Monument
Скрит текст:

# 415
Две от трите ми любими кино-червенокоски Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BPIvWWBBFqY/

# 416
Каквато и да е причината, Тръмп не успя да събере и половината бройка хора, присъствали на церемонията на Обама.
Скрит текст:
Скрит текст:
Е,сега,то беше такива надежди,първия черен президент ,толкова надежди,помня как той каза ,че ще промени нещата в здравната система,което не стана.Вторият му мандат беше тотален провал във всяка политика,външна,вътрешна.
Сега толкова познати са ни тези протести,че имам чувството,че са в Сф.😂

# 417
Това с протестите в София и аз не го разбирам. Собствените си бакии не можем да оправим, ама на лозунги сме силни.

# 418
Скрит текст:
Скрит текст:

Всяко ново нещо  е повод за събиране. Преди 8 години Обама беше първия НЕГЪР в историята на Америка избран да стане президент ...както казват повечето американци , тогава беше дошъл момента за да покажем на света , че сме хуманни и толерантни и е време за ЧЕРЕН президент.
Той ще остане в историята с 2 неща: първия черен и най-слабия президент/не на кг. Mr. Green/

# 419
Е, по тая логика и сега беше нещо ново. Тръмп клоун или сияйна масмедийна звезда (който както си го приема), пак си е нещо ново. Както и да е, няма да продължавам полемиките колко му е била силна политиката на Обама, щото не е затова темата. Просто споделих снимка, която на мен лично ми беше интересна.

Общи условия

Активация на акаунт