Звездни компромати- 311 част

• 84 549
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Добрич
Замислих се, след като имаш дете със специфични проблеми, дали е нормално сам да се подиграваш на журналист с недъг. И дали Тръмп наистина го е направил това.
Сякаш ми се струва, че родител, на такова дете, не би могъл да се подиграва на хора с проблеми.

# 556
Но Америка позволява, даже е жадна за такива зрелища.

# 557
Това, че ти се е паднало такова дете, не те прави нито човечен, нито нищо.

# 558
  • Оптимист по принуда
Нашата актриса Анжела Недялкова на премиерата на "Трейнспотинг 2" вчера в Единбург. Ролята й е една от главните. Добър успех за това младо момиче.

Скрит текст:

Браво, много е хубава, страхотен успех bouquet

Респект към Велизар Бинев.  bouquet

# 559
  • Добрич
Това, че ти се е паднало такова дете, не те прави нито човечен, нито нищо.

Мисля, че те прави по-състрадателен и способен да почувстваш нуждите на такъв човек.
Ама това са само мои теории. Явно светът е друго нещо

# 560
  • Пловдив
Бижу , Велизар Бинев е имал брат, страдащ от мускулна дистрофия. Може и за него да си била чула.

# 561
  • Русе, България
Не зная много за семейството на Тръмп, но докато той е възрастен човек, който с постъпките си има силата да подклажда или да оборва критиките по негов адрес, то децата му, в частност Барън, който не е пълнолетен, по никакъв начин не следва да бъдат въвличани и засягани в негативен аспект.
Аз попаднах на това gif-че, беше споделено с добронамерени чувства:
Скрит текст:

# 562
Бижу , Велизар Бинев е имал брат, страдащ от мускулна дистрофия. Може и за него да си била чула.
Не. Брат му е починал, нали така? Защото говореха, че едното им дете е починало, а другото "нещо не е в ред"... от което явно следваше да се разбира колко им съчувстват. Явно за Велизар е ставало дума.

# 563
  • Пловдив
Да, починал е.

В този ред на мисли, Патрик Демпси също страда от дислексия. И при него се изразява в тази форма - буквите в думата се разбъркват.

# 564
Гледах видеа с Барън и не видях да е чак толкова очевидно да има проблем. Очевидно е, че е уморен и отегчен до смърт. В едното видео,което някой специално си е направил труда да направи, стои прав до баща си 15мин, по време на реч, като това се случва в 3ч. през нощта и след дълги, безбройни часове по зали, срещи, речи..., от които нищо не разбира и не иска да разбира. Аз на 10 години щях да съм изпростяла доста повече от него. Той даже показва голямо търпение. Даже не знам защо го подлагат на това, по протокол ли е? Всички кампании ли протичат така или само Тръмповата?
Предвид начина му на живот, за него едва ли е върха на сладоледа, че баща му е станал президент и явно не се изживява все едно е хванал господ за шлифера.

# 565
10 мъже, които ни завладяха през тази година независимо от възрастта си (може би неточен превод на заглавието ама толкоз моем)

# 566
  • Пловдив

С тия бради ни един не ме завладя. Ако се обръснат може да им хвърля по още едно око  Laughing Laughing Laughing

# 567
Не само, че не ме завладяха, ами имам желание да им дам пари за бръснар.

# 568
Вземам веднага Ейдън, но при условие, че ми позволи да го заведа на бръснар Blush
Кой се е подигравал на Тръмп син?!
Не съм знаела, че този Велизар е син на Домна.....Силвия Лулчева разкаваше как са си живеели дружно и забавно в дома им

# 569
Явно брадите ги правят да изглеждат стренч и фешън Ако, че са бели.

Общи условия

Активация на акаунт