Звездни компромати- 311 част

• 84 670
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Имам дежа вю от Джо и Чолито! Карайте се за Николета, тя поне си е наша  Mr. Green

# 211
  • София
Тъй като завидя на летящия старт на музикалната кариера на Валерко, Гришо също е решил да се пробва на това поприще Laughing
https://www.facebook.com/Federer/
Извинете, не знам как да дам линк само към клипчето. Отваря ми се цялата страница  Embarassed

# 212
  • into the blue
За добро утро поздрав от наш Гришо,Роджър и Дейвид.
Заглавието е We're starting a boy band  Laughing
pak

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 13:33 от Стихия

# 213
  • Rock & Roll feeling ...
Имам дежа вю от Джо и Чолито!

Joy
В това отношение,ние доста вдигнахме летвата . Търкаляхме се близо 2 теми  Laughing

Така мисля,че се отваря най-напред клипчето .

А ето как става отварянето на изображение или клип - отиваш на дата (или) и времето на публикуване, дясно копче на мишката - отваряне в нов таб или направо копиране на адреса на линка.
Скрит текст:

# 214
То хубаво е да клюкарим и да сме заядливи, ама малко мярка викам да има.

Как може да се изцепи някой, че Мелания изглеждала на 60 ooooh! Същото като някои, според които Ралф Лорън бил скапана марка дрехи Laughing ама първата дама на САЩ ги носи.

Сигурно според подобни екземпляри нашето Деси Генералчето изглежда по-добре от Мелания, а на мен ми се дорева като я видях с този убийствен син тоалет...

# 215
  • на село
Стига сте се дъвкали! Ей ви малко Кимка  Mr. Green

# 216
  • Rock & Roll feeling ...
И още от Тръмпови
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 217
Е много е красива, не знам как по друг начин може да се гледа на тази жена.

# 218
Следя темата от известно време и много се забавлявам Simple Smile Но защо така за Тръмп? Само аз ли го намирам за нормално изглеждащ и въобще негрозен? Вярно перчемът и оранжевото са малко смешни, но като млад си е напълно ок.

# 219
Следя темата от известно време и много се забавлявам Simple Smile Но защо така за Тръмп? Само аз ли го намирам за нормално изглеждащ и въобще негрозен? Вярно перчемът и оранжевото са малко смешни, но като млад си е напълно ок.

Сама си там Simple Smile.

# 220
# 221
  • Вече в моята си приказка...
Честно, предпочитам да клюкарстваме за Найлонката, отколкото да обсъждаме Мелания. Що страници се изписаха за първата дама... Скучно, скучно! Crossing Arms

А със споровете, заяжданията и обидите, препоръчвам да спрем до тук! Hug

Тръмп е грозен, мазен и дебеличък. Не е моя тип... въпреки парите му!

# 222
Грозен, мазен и дебеличък е Пеевски!

# 223
Точно от последните снимки на Чолито, окончателно си дадох сметка колко стройна и добра фигура (в костюм) има Тръмп. Той е висок и снажен, и има осанка не на 70 годишен мъж. Прическата е безумна, цвета му също и снощи се питахме с приятелка на какво се дължи, но като цяло има добър вид. Косата, смятам, е поправима.  Grinning

# 224
И Мелания и Иванка изглеждаха великолепно през последните дни.
Костюми, прически и най-вече ДЪРЖАНИЕ! Браво, средата ги е научила кое как се прави.

Нашата генералша пък е толкова зле, че няма накъде повече. Като хване президента под ръка и го придърпа към себе си, сакън да не го изпусне, най- ѝ личи класата.  Mr. Green
Амааа такъв е животът. Някои са обречени цял живот да търкат загорели тенджери с ръждясало телче и сега са като невидели фотоапарат и обектив.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт