Звездни компромати- 311 част

• 84 674
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
А във фейсбук, съфорумка пусна снимки на Ал и Пеги (Пени) Бънди и на РР И Десислава Нашата президентска двойка и са мнооого добро попадение:

https://www.facebook.com/MILFandPetrov/photos/a.1094037273941408 … ype=3&theater

Това не е Десислава, а Илияна - вицето.

# 226
На Генчева стилистът й е за уволнение, но те май толкова си могат. Въобще не е напредък визията й. Официално я видяхме с 3 тоалета и всичките от зле по- зле. Очилата за какво са? Сигурно, за да се хареса на застаряващата левица.

# 227
А във фейсбук, съфорумка пусна снимки на Ал и Пеги (Пени) Бънди и на РР И Десислава Нашата президентска двойка и са мнооого добро попадение:

https://www.facebook.com/MILFandPetrov/photos/a.1094037273941408 … ype=3&theater

Това не е Десислава, а Илияна - вицето.

Е поправих се

# 228
# 229
  • Пловдив
Колко е годишен мъжът на Иванка Тръмп? Защото изглежда такова зайче младо Simple Smile

# 230
  • Rock & Roll feeling ...
36 . Една година по-голям от Уилям британски .

# 231
  • Пловдив
36 . Една година по-голям от Уилям британски .
Иванка изглежда по-голяма от него.

# 232
  • Варна
Скрит текст:
И още от Тръмпови
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

И двете са с прекрасни рокли! Очите ми останаха!  Heart Eyes

Много им се кефя на Пенелопе и Бердем, дано са дълги години заедно!

# 233
Следя темата от известно време и много се забавлявам Simple Smile Но защо така за Тръмп? Само аз ли го намирам за нормално изглеждащ и въобще негрозен? Вярно перчемът и оранжевото са малко смешни, но като млад си е напълно ок.

Сама си там Simple Smile.
Не си, не си сама  Wink
Намирам го за нормално изглеждащ за годините си, като изключим тена и прическата, а това са все поправими неща.

Особено ми харесва духа му-дори и на тези години не се предава, поставя си цели и ги постига! Това е дух на победител!

# 234
# 235
  • Варненска клюкарка
Най после по страниците на темата нещо различно от онези самовлюбени кифли Найлонката и Кардашиян. Моля, продължавайте да обсъждате красотата, а не грозотата bouquet

Мелания е красива жена има страхотна осанка. Изглежда като една добре поддържана жена с добри гени. Дизайнерите, които отказаха да я обличат, много скоро ще съжаляват за това Laughing И двете с Иванка бяха прекрасни, браво на Ралф Лорън.
Мелания ми прилича на една известна манекенка от миналото- Полина Поржикова.
Скрит текст:

Както и на Карла Бруни
Скрит текст:

# 236
Скрит текст:
И още от Тръмпови
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

И двете са с прекрасни рокли! Очите ми останаха!  Heart Eyes

Мелания добре, но Иванка...много камъни, много блясък, много нещо. От какво събитие да снимките?

# 237
Роклите на Мелания и Иванка от последните снимки са разкошни. Особено бялата на Мелания.
Да, последните страници ги обсъдихме повече, но все пак темата за тях е актуална в момента. Предпочитам тях пред разтворените крака на Николета и зейналата й както винаги уста.

# 238
Последните страници на темата са много грозни. Ако така се обсъжда красотата (със злобни коментари и лични нападки), по-добре да чета за Найлон.  Stop Докладвах. Дано разчистят.

Много харесвам и Мелания и Иванка. Не разбирам и какво лошо намирате в нашата първа дама. Изглежда в пъти по-добре от преди. Мелания е била модел цял живот, не мисля, че има място сравнение.

Искам да напомня, че колкото и да е красива една жена отвън, за всички ще е грозна, ако сипе злоба и обиди. Нека бъдем красиви и в това, което има значение.  Peace

# 239
И на мен не ми е грозен. Като млад е бил симпатяга даже, не красавец, но все пак... Сега ми е по-скоро комичен.

Общи условия

Активация на акаунт