Звездни компромати- 311 част

• 84 678
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • Mediterraneo
Гришата и Федерер

Скрит текст:

# 241
Момичета, каква е драмата с дизайнерите и Мелания, не съм разбрала. Да не са отказали някои от известните дизайнери да я обличат? Ако да - кои?
Бялата рокля от последните снимки много ми харесва, на кой дизайнер е?

И аз не намирам Тръмп за грозен. Да махне оранжевото и перчема и ще си е съвсем ок.

# 242

Мелания добре, но Иванка...много камъни, много блясък, много нещо. От какво събитие да снимките?
От балът, послучай встъпването на Тръмп.
Гледам снимки и от тук:
http://btvnovinite.bg/gallery/svetut/3-bala-i-desetki-protesti-v … imki-i-video.html

Единствената, която буди недоумение  у мен е жената на вице- то. Много неподходяща кройка на роклята предвид фигурата.

# 243
E радвам се, че не съм сама. Защото много пъти изчетох как от такива грозни родители се пръкнало това лебедче Иванка. Ми не, не са грозни. Не са топ модели, но са добре сложени хора за възрастта си.

# 244
Не мога поименно да ги изредя дизайнерите, но отказват, защото не искат да бъдат свързвани с републиканската партия. Селин Дион отказа да пее за Тръмп по същата причина.

# 245
Скоро всичките ще искат да направят всичко за него...

# 246
# 247
Не мога поименно да ги изредя дизайнерите, но отказват, защото не искат да бъдат свързвани с републиканската партия. Селин Дион отказа да пее за Тръмп по същата причина.
Тия демократи много тесногръди излязоха. Simple Smile)

# 248
Тия демократи много тесногръди излязоха. Simple Smile)
Не само тесногръди, но и пълни простаци, ама айде няма да задълбавам.

# 249
  • Варна
И още от Тръмпови
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
И двете изглеждат страхотно,
А роклята на Мелания е приказка  Heart Eyes
Въпреки че Мелания не ми е на сърце като Иванка,
Но не мога да си изкривя душата
И да премълча, че на последните снимки е страхотна жена.
Тази сутрин я видях по тв - то,
А преди само на снимки от тук,
И много ми хареса тази сутрин.
Не ми се набиха на очи малките й присвити очи. Много красива жена!

Относно нисък, мазен и дебел, също мисля, че такъв е Пеевски,
Но не и ТРЪН Тауър  Mr. Green

# 250
# 251
  • HH
И Мелания и Иванка изглеждаха великолепно през последните дни.
Костюми, прически и най-вече ДЪРЖАНИЕ! Браво, средата ги е научила кое как се прави.
...
Съгласна съм с теб. Но има и друго. Все нещо трябва да компенсира разпасаното отношение на Г-н Президента към околните. Защото ако и те се държат като него, манджата наистина ще идва много  пресолена.

...

Сравнението между Иванка и Кейт ми е малко не на място. Едната е дъщеря на президента, а другата е съпруга и майка на двама бъдещи крале. И етикецията е друга.

А иначе въпросната Мелания и на мен не ми харесва в лице.
В интернет вече тече кампания за игнор на Ралф Лоурън, който не за пръв път облича първата дама за церемонията по встъпване на длъжност. На мен всичко това ми е адски смешно, първо си го избраха, а сега анатемосват всички, които по някакъв начин се свързват с него. Типично по американски  Whistling

# 252
Мелания изглежда великолепно на бала. А първият им танц като президент и първа дама е бил на песента Мy way на Франк Синатра.

Принцеса Стефани със сина ѝ Луи и дъщеря ѝ Полин и с Алберт 

# 253
  • Sofia
Roger Federer, Томи Хаас и Григор Димитров в специално изпълнение  Grinning

# 254
  • Варненска клюкарка
Момичета, каква е драмата с дизайнерите и Мелания, не съм разбрала. Да не са отказали някои от известните дизайнери да я обличат? Ако да - кои?
Бялата рокля от последните снимки много ми харесва, на кой дизайнер е?

Точно като ги изреждаха тази сутрин, каналът засече нещо и не чух, но после казаха че синият тоалет от клетвата бил на Ралф Лорън, предполагам че и бялата рокля е негова, макар че не уточниха за нея.

Общи условия

Активация на акаунт