Звездни компромати- 311 част

• 84 696
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Не знам Бионсе дали е пяла на живо, малко е излагащо, ако е пяла на плейбек наистина, но поне не може да се отрече за нея, че има страхотен глас, може би е имало друга причина.

Но иначе тая истерия не звездите не я разбирам, все едно някой им е изял обяда, какъв точно им е проблемът? newsm78 Избраха го с демократични избори човекът, срещу какво точно са протестите днес изобщо не ми става ясно. Какво точно очакват - да се откаже и да отстъпи място на Клинтън ли  newsm78
Както и този рев по Обама не ми е ясен, симпатичен и харизматичен, но се оглеждам из света и не мога да видя какво добро се случи през неговите мандати, все по-зле са нещата. Може би е направил нещо значимо в Америка, но като ги слушах в предизборната кампания - май и там не са цъфнали и вързали.  Rolling Eyes

# 331
Обама направи много за гей обществото, което в Америка се отчита за голям напредък в свободата на личността.

А за това, че в Холивуд продължават с изказването против Тръмп, според мен, е продиктувано от щаба на Хилъри.

# 332
  • Пловдив
Демократите от сега се готвят за следващите избори. Ей колко бързо ще минат три години, четвъртата са изборите.

# 333
# 334
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам за дизайнерите, но е факт, че нито една звИзда не е искала да му пее химна.
Поканили са някакво младо девойче

https://m.youtube.com/watch?v=iYS3KBPDY0g

Може би много се е притеснявала,но на моменти се чувстваше как си взима неправилно въздух и неизонсваше добре фразата.

Не харесвам Бионсе, но ето едно любимо нейно изпълнение - https://www.youtube.com/watch?v=e5rKKL37kHQ

# 335
  • До морето
Абсалютно съм сигурна, че съвсем скоро всички ще запеят друга песен и ще подгъзуват на Президента! За роклите на Мелания пък е повече от смешен този бойкот, навря ги под на кучето койручето с външния си вид  Laughing
Въобще подозирам, че Тръмп ще е един доста успешен президент и точно обратното подозирам, че ще се случи у наше село. Пилотът- президент дойде с бурни овации, но скоро ще почнат да го освиркват!

# 336
  • София
Аз само да изложа лично мнение, че абсолютно не вярвам, някой американски дизайнер да посмее да откаже на сем. Тръмп, европейските ги знаем, че не ги е грижа по принцип за световната политика. И да е имало из пресата материалчета, че редица дизайнери са отказали, пак не го вярвам, та там никакъв проблем не виждам. Не за друго, а защото, Тръмп е в чудесни отношения с А.Уинтор, а именно тя е човекът, който с едно повдигане на веждата е в състояние да накара всеки дизайнер на планетата да и падне на колене и да моли за милост. Медиите може да си разказват големи истории, когато искат да заемат нечия страна, обаче Уинтор решава дизайнерските съдби, иначе всеки може да си пише каквото сметне за добре. Ако Мелания поиска рокля от дизайнер, и той и откаже, тя само с едно телефонно обаждане ще си уреди роклята, друг е въпросът дали действа по този начин.

Мисля, че малко прекалено насериозно си взела интерпретацията в "Дяволът носи Прада"!  Wink

VOGUE все още си остава институция, но влиянието й във времето на социалните медии и мрежи отдавна не е такова, каквото е било преди.
Всъщност точно американските дизайнери Том Форд и Марк Джейкъбс са от отявлените противници на Тръмп, както и дизайнерката Софи Теале, която дълго е обличала Мишел Обама.
Синтезирано мнението за отказа е:
Цитат
"Реториките на расизъм, сексизъм и ксенофобия от президентската кампания на нейния съпруг са несъвместими с ценностите, според които живеем"
Но има и дизайнери като Каролина Ерера, Томи Хилфигър и Готие, които са заявили, че биха обличали Мелания, ако се обърне към тях. Други пък казват, че тя просто може да си купи каквото и каквато марка пожелае, без това да зависи от мнението им.

# 337
  • До морето
Мхм, на Меркантилница мнението й е точно от Дяволът носи Прада  Laughing Laughing Laughing

# 338
  • На топло
Ясно, гейовете са обидени на Тръмп... Rolling Eyes

# 339
Нина Добрев

Скрит текст:

# 340
Той филмът е по истински случай.  Simple Smile
 Има и документален филм с лично нейно участие, където се държи още по страшно самата си тя. "The Septmber issue"
Да добавя само, че според много от бившите, и настоящи, нейни служители, образът от филма е доста смегчен всъщност. И пак да добавя  Crazy че вобще не отричам огромното влияние на соц мрежите, както и фешън блогърите, то е факт, но назначаването и уволняването на съвсем реални шеф дизайнери, и креативни директори, не става без прословутото "кимане" на "нейно величество", все още..

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 21:13 от меркантилница

# 341
Скрит текст:
есмер омерова преди и след корекциите - жабка

# 342
  • София
Меркантилница, можеш да вярваш в каквото сама си решиш, както и да придаваш титанично влияние на когото решиш.
Това обаче отдавна няма общо с реалността в модния бизнес.  Peace

# 343
  • София
Младата Ивана:
Скрит текст:

И младата Мелания (харесва ми):

Скрит текст:

# 344

Меркантилница, можеш да вярваш в каквото сама си решиш, както и да придаваш титанично влияние на когото решиш.
Това обаче отдавна няма общо с реалността в модния бизнес.  Peace

Така смятам да направя, благодаря!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт