Звездни компромати- 311 част

• 84 685
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • На топло
Какво пак е направил синът на Тръмп, сега прочетох много кофти коментари и за Мелания също..?
Показваха го по новините да върви с майка си и баща си на парада, махаше с ръка, не видях да се излага.

# 346
Тази лелка Уинтор ми е крайно неприятна.
Дано скоро да й залезе звездата, че ми омръзна да й гледам вечно нацупената физиономия. Явно много насериозно се е взела женицата. Да, да ... сега ще ми кажете, че тя коли и беси има право да се взема насериозно. Ама за мен е просто сърдита и недоволна лелка  Grinning

Забравих да добавя: Много ми паднаха в очите актьори като Де Ниро и Мерил Стрийп, които иначе харесвам.
Имат право да не одобряват президента, но все пак е законно избран такъв (харесва им или не) и малко уважение не е излишно. Вчера гледах Де Ниро, много грозно изронизираше Тръмп  Naughty

# 347
И аз искам да обличам Мелания!

# 348
 С тези крака, направо ми се прииска и да я събличам  Embarassed  Crazy
 Красавица е.

# 349
  • Бургас
Какво пак е направил синът на Тръмп, сега прочетох много кофти коментари и за Мелания също..?
Аз гледах някаква снимка, под която коментираха как Байрон Тръмп си играел с бебето на Иванка докато баща му подписвал отмяна на Здравната реформа, наложена от Обама. 
Виждам колко й е тежко на Мелания цялата тази формалност. Чак я съжалих. Сега като се сетя не съм я виждала до мъжа й на разни официални събития и въобще да присъства в медиите. Може да не й допада публичността.

# 350
Ивана ми е симпатична, защото личи колко са влюбени. Мелания е хубава жена (страхотно тяло, а в лице ми харесва преди операциите), но е там само по финансова причина, което загрозява цялата картинка...

# 351
Защо Мелания да е "там" само по финансова причина  newsm78

На мен ми изглежда като да се обичат двамата Тръмп.

# 352
  • София
Какво нещо е да си жена на милиардер!
Представителите на бижутерийните къщи стоят мирно и в трепетно очакване ...  Laughing

Скрит текст:

# 353
# 354
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не е вярно,че мнозинството американци избраха Хилари.На брой гласове тя победи с едва няколко стотин хиляди(на фона на милионите жители),но по квота Тръмп си спечели заслужено.
Много добре си е измислена системата.

И дебел е,и не особено сексапилен,и дори билионер,той си остава един 70г дядка.Това обаче не е конкурс за застарели манекени,а президентски избори.

Връщам се да дочета.

# 355
Мигел Ферер,нали бе първи братовчед на Джордж Клуни?
Да, по майчина линия.

# 356
Не е вярно,че мнозинството американци избраха Хилари.На брой гласове тя победи с едва няколко стотин хиляди(на фона на милионите жители),но по квота Тръмп си спечели заслужено.
Много добре си е измислена системата.
Всъщност, с почти 3 милиона Simple Smile
Скрит текст:

# 357
  • На топло
Аз гледах някаква снимка, под която коментираха как Байрон Тръмп си играел с бебето на Иванка докато баща му подписвал отмяна на Здравната реформа, наложена от Обама. 
Виждам колко й е тежко на Мелания цялата тази формалност. Чак я съжалих. Сега като се сетя не съм я виждала до мъжа й на разни официални събития и въобще да присъства в медиите. Може да не й допада публичността.
Видях в ютюб, наистина има странно поведение  Confused Мелания беше през цялото време на тръни.
А и мисля, че Иванка хич не я обича, предполагам, че и другите деца, не обичат Байрон.
Когато вървяха в началото го бяха оставили последен, още повече ако има някакъв проблем, можеха
повече да го приобщят....както и да е не знаем каква точни е цялата ситуация и истина.
Обаче такива грозни коментари за едно дете навсякъде  Shocked

# 358
Трудно ми е да си представя, че 28-9-годишно момиче (тогава са се запознали), с външност, с която може да има млад и красив жребец, ще избере по друга причина, ако не финансова, 50-60-годишен с неособено поддържан вид.

# 359
  • До сърцето...
Трудно ми е да си представя, че 28-9-годишно момиче (тогава са се запознали), с външност, с която може да има млад и красив жребец, ще избере по друга причина, ако не финансова, 50-60-годишен с неособено поддържан вид.

Аз познавам такъв случай в Бг и мога да гарантирам, че от страна на момичето (много близка приятелка от дете) беше луда любов почти 15 години (разделиха се по негова инициатива апропо).

Не съдете само от собствената си камбанария и то категорично Peace

Сори за спама.

Общи условия

Активация на акаунт