Звездни компромати- 311 част

• 84 600
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
# 466

Е ,да де не зависи,ама като ще защитаваме женски права ,ще защитим и това на момичето  поощипано от Берлускони,та тя е невинна и млада,а той я е унижил.Неква последователност да има
Не знам защо мислиш, че не е имало протести срещу Берлускони. Имаше. И дела се водиха срещу него. И обвинения от неправителствени организации, и каквото се сетиш.
Но пак казвам, президента на Италия няма същата тежест като президента на САЩ.
Е, имаше,ама в Америка и България никой не направи такива ,както се случва сега😃

# 467
# 468
Не съм фен на Тръмп, и Мелания не ми харесва, но направо започнах да им симпатизирам покрай целия този хейт около тях. Нямам представа какъв президент и каква първа дама ще бъдат, но поне си личи, че се стараят и че се отнасят доста сериозно към тази работа. Според мен, какъвто и да е Тръмп няма да си позволи да се държи като палячо, както може би всички очакват. Ще видим.  

# 469
Тръмп наистина има някои доста странни изказвания за дъщеря си, напр:
 I’ve said that if Ivanka weren’t my daughter, perhaps I’d be dating her.”
‘Yeah, she's really something, and what a beauty, that one. If I weren't happily married and, ya know, her father . . .’”
Подобно изказване нямаше ли и наш Валери Божинов преди около година за дъщеря си Никол...Нещо такова беше ако не бъркам.  newsm78

# 470
  • Варна
Следващият тоалет на Емануела.

# 471
  • На топло
Добре стига политика  Peace
На мен сега покрай всичката тази дандания ми се приходи във Вашингтон  Joy
Всички тези исторически места - Капитолия, Джеферсън и Линкълн мемориал, Пентагона, Белият дом....
Ужас  Laughing и навсякъде може да влезеш и да разгледаш.

# 472
  • Rock & Roll feeling ...
Мерил Стрийп СЪЩО имитира грозно Тръмп, направила се е на дебел плужек  Mr. Green. Значи тя може да имитира, който си иска, а той не може....
Не е едно и също да пародираш някой и да подиграваш човек със здравословен проблем. Това първо. Второ едно е когато се подиграваш на някой от нивото на човек,актьор, друго е от нивото на претендент за президент. Това чисто принципно, на Мерил не съм гледала скеча.

Общо взето позицията ми не е против Тръмп,а против някой негови изцепки,които не мога да отмахна с лека ръка . И това,че не харесвам Хилъри и съм доста съгласна с един от коментарите на Mariposa_Malva , не ме прави автоматично фенка на Тръмп. И двамата за сега не са ми симпатични. Но давам шанс на Тръмп да ми стане симпатичен... Ако може.

# 473
Е, Тръмп не е просто някой, той е президент на САЩ, харесва ли й на Мерил или не. Не виждам защо тя да има право да се подиграва публично с президента. Това, че е актьор, някакви специални права ли й дава  newsm78

Майли ми е супер смешна и нелепа на тези протести. Тя пък точно чий го дири там и за какво се бори  ooooh!

Джо, на втората снимка от последните, които си постнала на Оскар, наистина много прилича на Здравко  Laughing

# 474
Тогава не е бил президент .  Дори и да беше не е едно и също с това някой да се подиграва на сакат,инвалид или човек с какъвто и да е друг здравословен проблем. Поне за мен не е едно и също .  Tired

# 475
  • Sofia

Селена ми е от най-красивите млади звезди, а гърдите и са прекрасни. Ако бях мъж щеше да ми е първа в листата  Crazy (разрешено ли е да се изкажа така или е сексистко Rolling Eyes )

# 476
  • София
Може ли линк към подигравката му на журналиста-инвалид. Защото аз гледах видео където-уж се подиграва, но не видях. Сигурно неправилно клип е съм заредила

# 477
В момента по National Geographic дават филм за Доналд Тръмп.

Пак добре, проявили са малко уважение, все пак не е "Animal Planet"...
Аз го гледах още преди месец или повече, видеото с иронизирането на журналиста, без вобще да знам как изглежда този журналист, и не разбрах вобще, че иронизира чак и жестовете му. Не съм сигурна и, че ако знаех за заболяването на журналиста, щях да разбера, че го иронизира с жестове, като не казвам,че не го е направил.  гледала съм  и дебатите му с Хилъри и ми се струва, че той просто, когато иронизира и подиграва някой, си има едни типични жестове с ръцете и тялото, които винаги си прави, независимо дали иронизираниаят е болен или здрав. Но вобще не ми се спори, и не ми се защитават тези. Един единствен път го гледах, не видях нищо особено, не знаех, че човекът е със някакво заболяване, не знам дали ако го гледам още веднъж няма да  го схвана по друг начин.
Иронизираният м/у другото е този, който изкара записа с прословутият разговор за п*тките.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 18:12 от меркантилница

# 478
Тук има видео : https://www.theguardian.com/us-news/video/2015/nov/26/donald-tru … ed-reporter-video

Това е журналистът :
Скрит текст:

Кейт , Пипа и Джеймс,като дечица на свтаба през 1991

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Видео

# 479
Селена ми е от най-красивите млади звезди, а гърдите и са прекрасни. Ако бях мъж щеше да ми е първа в листата  Crazy (разрешено ли е да се изкажа така или е сексистко Rolling Eyes )
Неприемливо (за мен) би било, ако го кажеш по адрес на собственото ти дете.

Общи условия

Активация на акаунт