Звездни компромати- 311 част

• 84 617
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Мора(или Моура), не Мойра. Peace

# 451
  • София
В момента по National Geographic дават филм за Доналд Тръмп.

# 452
  • Rock & Roll feeling ...
изказът изобщо не е показателен за даден човек  Peace

Как да не е ?  Thinking

ами не е  Grinning
ето така, "По делата им ще ги познаете" и това е вярно

Вярно е . Но и думите,които човек използва говорят за него,потенциала и отношението му .  Не го определят,като завършена личност,но са показателни.

Тези,които протестират едва ли са се вдигнали защото някой е казал п**ка ... Точно и за това питах,за по-пиперливи изказвания на Тръмп. Но за цитата от записа знам... Другия гаф,който знам е когато имитира подигравателно журналист с проблеми ( за което беше и речта на Мерил ) . Някакви щрихи за негови изказвания научих и от речта на Ева, но толкоз . Като цяло не ми е бистра цялата факта между протестиращи и Тръмп.

# 453
  • На топло
Мерил Стрийп СЪЩО имитира грозно Тръмп, направила се е на дебел плужек  Mr. Green. Значи тя може да имитира, който си иска, а той не може....
И имитацията идва от лелка, която е първа приятелка на Хилари и семейство Обама, не от някой безпристрастен....
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/36478957/meryl-streeps-imp … -pretty-hilarious

# 454
  • София
Тръмп наистина има някои доста странни изказвания за дъщеря си, напр:
 I’ve said that if Ivanka weren’t my daughter, perhaps I’d be dating her.”
‘Yeah, she's really something, and what a beauty, that one. If I weren't happily married and, ya know, her father . . .’”

# 455
Абе тези не скочиха срещу  Берлускони когато нон стоп се забъркваше в скандали с жени.Що не се изтъпаниха тогава възмутени, ми сега.... глупости абсолютни.Ако са последователни в своите действия,да ги познавахме по отдавна като активни защитници на женски права
Тръмп и ме кефи и е прав за всичко,явно няма с какво да го хванат за т...е и,и се чудят срещу кво да му измислят протести.Ми нЕма да е Хиларито и това е 😄
Oт Берлускони не зависи нищо в световен план.
Не ме разбирайте погрешно, не одобрявам масовия хейт срещу Тръмп, още повече лицемерието холивудско, но и неговите изказвания няма как да радват.

# 456
Абе тези не скочиха срещу Берлускони когато нон стоп се забъркваше в скандали с жени. Що не се изтъпаниха тогава възмутени, ми сега.... глупости абсолютни. Ако са последователни в своите действия, да ги познавахме по отдавна като активни защитници на женски права
Тръмп и ме кефи и е прав за всичко, явно няма с какво да го хванат за т...е и, и се чудят срещу кво да му измислят протести. Ми нЕма да е Хиларито и това е 😄
Ми щото нищо не е случайно. И всичко се ръководи от интерес, и от съвсем други места, неща, хора...
Аааа анджък😁,демек това с правата е проформа,важно е данданията,но на Тръмп му пука на ориндж перчема😃😀😁

# 457
Абе тези не скочиха срещу  Берлускони когато нон стоп се забъркваше в скандали с жени.Що не се изтъпаниха тогава възмутени, ми сега.... глупости абсолютни.Ако са последователни в своите действия,да ги познавахме по отдавна като активни защитници на женски права
Тръмп и ме кефи и е прав за всичко,явно няма с какво да го хванат за т...е и,и се чудят срещу кво да му измислят протести.Ми нЕма да е Хиларито и това е 😄
Oт Берлускони не зависи нищо в световен план.
Не ме разбирайте погрешно, не одобрявам масовия хейт срещу Тръмп, още повече лицемерието холивудско, но и неговите изказвания няма как да радват.
Е ,да де не зависи,ама като ще защитаваме женски права ,ще защитим и това на момичето  поощипано от Берлускони,та тя е невинна и млада,а той я е унижил.Неква последователност да има

# 458
Мерил Стрийп СЪЩО имитира грозно Тръмп, направила се е на дебел плужек  Mr. Green. Значи тя може да имитира, който си иска, а той не може....
И имитацията идва от лелка, която е първа приятелка на Хилари и семейство Обама, не от някой безпристрастен....
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/36478957/meryl-streeps-imp … -pretty-hilarious
А изказванията на Роузи О Доналд за сина му?

# 459
  • На топло
На лигавите звездички хич не им пука каква ще е съдбата на стара Европа, идват за няколко часа в скъпите хотели и
луксозни ресторанти. Живеят си в измислен розов свят и нямат представа какво е да си нормален човек -  да работиш, да плащаш данъци....
 Европа им е през оная работа, с извинение....
И на мен не ми пука, че в Америка са избрали президент, който е ръсил постотии в миналото и много не мисли преди да говори.
Ще ми е интерсно да видя каква ще е външната му политиката и дали ще бъде лицемер и убиец като Обама.

# 460
  • Once there was a Hushpuppy...
И Мелания и Иванка изглеждаха великолепно през последните дни.
Костюми, прически и най-вече ДЪРЖАНИЕ! Браво, средата ги е научила кое как се прави.

Нашата генералша пък е толкова зле, че няма накъде повече. Като хване президента под ръка и го придърпа към себе си, сакън да не го изпусне, най- ѝ личи класата.  Mr. Green
Амааа такъв е животът. Някои са обречени цял живот да търкат загорели тенджери с ръждясало телче и сега са като невидели фотоапарат и обектив.  Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy

Е, не се стърпях! Толкова точно си го казала..... Peace

Нашата президентшата го хванала под ръка президента и го понесла, като врабче по червения килим. Не се вижда каква снажна и голяма жена е и, като го повлече така са повече от смешни Mr. Green
То, разбирам демонстрират колко се обичат и тн.т. единност,ама чак пък толкова престараване hahaha

# 461
Аз пък защитниците на Тръмп не разбирам. Американската външна политика от времето на Втората световна война винаги е била експанзивна в световен план и това няма да се промени сега. В това съм убедена.
Не харесвам външната политика на Обама. Но ценя това, че не се държи публично като простак. И не, никак не ми харесва безпардонното поведение на Тръмп. Нито това на Берлускони. Нито на който и да било подобен.

# 462
  • София
Развалихте ни хубавата тема с Тръмп, да беше само Мелания, Иванка и родното Деси, а то...политиката. Tired
Драги, клюкарки политиката е мръсна, та най-мръсна. По-големи коври от политиците няма Peace

Според мен хората протестират заради демонстрирано тесногръдие и сексизъм от човек, който е начело на тяхната "велика нация и държава", а не защото той е президент. Не заради вулгарните думи, а заради това, че човек с власт не бива да окачествява по примитивен начин хората. Берлускони си консумираше леки жени, но никъде не съм чула да казва, че жените са леки по принцип. Което важи за доста лидери, като започнем от френските невзрачни президенти, та стигнем до шпага номер 1 - ББ Laughing
Като двойка Тръмп са милиардер и неговата съпруга-трофей, нищо по-различно не виждам и хич не ме вълнува. Peace

Кога обявяват номинациите за Оскари Crazy

# 463
В момента по National Geographic дават филм за Доналд Тръмп.
И ,закусва ли с бебета😀😀😀😀

# 464

Е ,да де не зависи,ама като ще защитаваме женски права ,ще защитим и това на момичето  поощипано от Берлускони,та тя е невинна и млада,а той я е унижил.Неква последователност да има
Не знам защо мислиш, че не е имало протести срещу Берлускони. Имаше. И дела се водиха срещу него. И обвинения от неправителствени организации, и каквото се сетиш.
Но пак казвам, президента на Италия няма същата тежест като президента на САЩ.

Общи условия

Активация на акаунт