Звездни компромати- 311 част

• 84 609
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Това с протестите в София и аз не го разбирам. Собствените си бакии не можем да оправим, ама на лозунги сме силни.

За мен всички тези протести по света са организирани и спонсорирани, прав е Кошлуков Peace

# 421
Черното палто на Мелания Тръмп било направено от български дизайнер - Милен Кръстев.

https://www.facebook.com/milen.krastev/posts/10211822823831209

# 422
Това с протестите в София и аз не го разбирам. Собствените си бакии не можем да оправим, ама на лозунги сме силни.
Е, как не го разбираш-като им гледам плакатите "Спрете расизма, хомофобията и т.н."  ясно е коя неправителствена организация ги организацира тия протести  Laughing щото Тръмп ще вземе да отмени освен Обамакеър и някои други права на хората в САЩ

# 423
И как така ще протестираш срещу законно избран президент на чужда държава?

# 424
Не разбирам за чий протестират по нашите ширини Crazy

# 425
  • Варна
Черното палто на Мелания Тръмп било направено от български дизайнер - Милен Кръстев.

https://www.facebook.com/milen.krastev/posts/10211822823831209
Браво! Много се радвам!

# 426
Надали протестират срещу демократичния избор на президента на САЩ, а срещу сексиските и хомофобски изказвания на същия този президент. Тези протести дали ще му затворят голямата уста тепърва ще разберем, но по-важно е не какво говори, а какво прави.

# 427
  • Rock & Roll feeling ...
Дайте някои от по-пиперливите изказвания на Тръмп ...

# 428
Не разбирам за чий протестират по нашите ширини Crazy

За пари - по 30 евро на калпак!

# 429
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Поглед през камерата на Джоузеф Гордън-Левит към идентичен протест в Ел Ей
Скрит текст:
Предполагам и там е имало струпване на знаменитости.
Джейк на главния протест
Скрит текст:

# 430

"Ако имаш пари можеш да хващаш тези момичета за пy***, казвам ти, всичко можеш да правиш с тях"

# 431
Надали протестират срещу демократичния избор на президента на САЩ, а срещу сексиските и хомофобски изказвания на същия този президент. Тези протести дали ще му затворят голямата уста тепърва ще разберем, но по-важно е не какво говори, а какво прави.
Абе тези не скочиха срещу  Берлускони когато нон стоп се забъркваше в скандали с жени.Що не се изтъпаниха тогава възмутени, ми сега.... глупости абсолютни.Ако са последователни в своите действия,да ги познавахме по отдавна като активни защитници на женски права
Тръмп и ме кефи и е прав за всичко,явно няма с какво да го хванат за т...е и,и се чудят срещу кво да му измислят протести.Ми нЕма да е Хиларито и това е 😄

# 432
Абе тези не скочиха срещу Берлускони когато нон стоп се забъркваше в скандали с жени. Що не се изтъпаниха тогава възмутени, ми сега.... глупости абсолютни. Ако са последователни в своите действия, да ги познавахме по отдавна като активни защитници на женски права
Тръмп и ме кефи и е прав за всичко, явно няма с какво да го хванат за т...е и, и се чудят срещу кво да му измислят протести. Ми нЕма да е Хиларито и това е 😄
Ми щото нищо не е случайно. И всичко се ръководи от интерес, и от съвсем други места, неща, хора...

# 433

"Ако имаш пари можеш да хващаш тези момичета за пy***, казвам ти, всичко можеш да правиш с тях"
А не е ли прав? Не коментирам това ли е начинът да говориш/отнасяш с жените!

# 434
А не е ли прав? Не коментирам това ли е начинът да говориш/отнасяш с жените!
А в частните си разговори хората да не би да говорят на книжовен език? Каквито изрази има в българския, за да опишеш щениията и мераците си към една жена, сигурно никъде по света няма! Просто бил непредпазлив и някой го записал. Тук, ако имат късмет някои важни мъже да бъдат записани по време на частни разговори и след две чашки, леле мале...
(не те репликирам, допълвам те)

Общи условия

Активация на акаунт