Звездни компромати- 311 част

• 84 591
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482
# 483
  • Бургас
Не съм фен на Тръмп, и Мелания не ми харесва, но направо започнах да им симпатизирам покрай целия този хейт около тях.
И на мен ми идва в повече, особено като гледах как Мадона псува Тръмп като каруцарка пред милиони хора. Нека да му дадат шанс и да видят какво ще направи, пък ако се издъни, тогава да крякат. Така или иначе Тръмп е президент и плюенето няма да промени този факт. Дано управлението му да е една приятна изненада за всички.

# 484
  • bad@ss
Много ми харесва Парис на Майкъл  Heart Eyes

# 485
Никога няма да разбера как и защо тази жена стана извества холивудска актриса Rolling Eyes
Както и Ева Херцигова защо е супер модел. Rolling Eyes

Парис Джексън е биологична дъщеря на Джако колкото съм и аз Crazy Хубава е!

Мадона, както и другите звездни идиоти, си показаха същността. Толкова грубо, вулгарно, безпардонно отношение... Отвратителни хора. Но ще запеят друга песен, убедена съм. Mr. Green

# 486
  • Варна
Кирстен Дънст много ми прилича на една българска модна блогърка.
Някой ще ми помогне ли за името,
Че ми убягва?
Има сестра, също модна блогърка,
С шантави идеи, за мен, за съчетание
На дрехи.

# 487
Кирстен Дънст много ми прилича на една българска модна блогърка.
Мирсеа?

# 488
  • На топло
Кристен е актриса от дете, имаше интересно лице като малка, сега е обикновена, скучна...

# 489
Точно скучна и безлична ми е... Никаква просто! Няма живот в лицето ѝ, нищо няма. Нищо не излъчва. Tired

# 490
  • bad@ss
Ролята ѝ в Меланхолия ѝ лепна като ръкавица  Mr. Green

# 491
  • Варна
Не, Бижу.
Сетих се - Ивелина от frichic.

# 492
Някой чувал ли е скоро нещо за развода на Брад и Анджелина?

Четох преди малко, че змията не искала да му дава децата за Коледа, но все пак е успял да прекара няколко часа с тях  Thinking

# 493
Явно само аз харесвам Кирстен. Красива ми е и я намирам за свежа и интересна. Помня я още като малко дете в "Джуманджи" и "Интервю с вампир". Тя е един добър пример за дете-звезда с  успешна кариера в последствие, такива като нея не са много.

# 494
  • Велико Търново
Не, Бижу.
Сетих се - Ивелина от frichic.

Мис, на мен на Венета ми прилича Blush

Общи условия

Активация на акаунт