Звездни компромати- 311 част

• 84 568
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • където ми харесва
Бижу, защо смяташ, че Парис не е биологична дъщеря на Майкъл Джексън? Заради бялата кожа, сини очи и руса коса или това е общоизвестно? Питам, защото аз не знам, но пък теоретично е абсолютно възможно чрез генетичен скрининг. Все пак знаем какъв маниак беше Майкъл. Защо да не си е "поръчал" руса и синеока дъщеря, м? Grinning
Че тя Парис е абсолютно копие на майка си. Дори не знам защо се оприличава на някакъв си приятел на Джако, като тя грам не прилича на този мъж
Скрит текст:

# 526
# 527
  • София
Нашата актриса Анжела Недялкова на премиерата на "Трейнспотинг 2" вчера в Единбург. Ролята й е една от главните. Добър успех за това младо момиче.

Скрит текст:

# 528
Да се запиша, че много изтървах
Люси Иларионов и Ани Хоанг в Дубай
http://life.dir.bg/news.php?id=25086934&nt=5

# 529
Нашата актриса Анжела Недялкова на премиерата на "Трейнспотинг 2" вчера в Единбург. Ролята й е една от главните. Добър успех за това младо момиче.

Скрит текст:

Във "Връзки" играеше,нали?

# 530
  • където ми харесва
Да се запиша, че много изтървах
Люси Иларионов и Ани Хоанг в Дубай
http://life.dir.bg/news.php?id=25086934&nt=5
Люси изглежда добре.
Ам...Ани Хоанг, дали си е пипала носа, или само на мен така ми се струва? Преди беше един такъв, камбест, широк...много грозен. Rolling Eyes

# 531
Браво на Анжела. Още от "Източни пиеси" ме впечатли и си знаех, че ще я гледам в още доста филми.  Simple Smile

# 532
  • Варна
Нашата актриса Анжела Недялкова на премиерата на "Тр
ейнспотинг 2" вчера в Единбург. Ролята й е една от главните. Добър успех за това младо момиче.

Скрит текст:

Харесва ми как изглежда на премиерата.

# 533
Много хубава Анжела! Браво!

# 534
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Във "Връзки" играеше,нали?

Да.
Също и в "Аве".

# 535
  • Пловдив
За уикенда сте изписали 20-тина страници Crazy Но ви изчетох търпеливо Mr. Green
Едно не мога да разбера - защо клипчето с Григор и Федерер, както и това с Рачков, са пунати минимум 3 пъти от различни хора. Какво, тук не е важно какво пише другият Laughing Важно е нещо да се публикува, а дали вече го има - от какъв зор да се провери Sunglasses

Няколко снимки на Ася Капчикова с нови цици. Нали си харесваше старите Rolling Eyes И тя мина към мнозинството. А и защо да има съразмерност с тялото й, като може да натика по 350 кубика в гърда. Иначе сигурно ще се чувства мината - хем си платила, хем не е сложила огромен размер.

1 2 3

# 536
  • Вестерос
Още протестиращи...защо си правят розовите шапки като с рогца? Rolling Eyes
Мислех, че рогцата на шапките са всъщност гърди  Mr. Green
Символизират цици един вид.
Защо мисля така? Нямам идея  Mr. Green
Символизират вагини, произлиза от коментара на Тръмп 'да ги хванел за ....'
ОФ,вече е досадно,Тръмп преди години,казал нещо в мъжка компания.Представи си!Майли Сайърс се чекне и ближе членове на концерти,но това е изкуство,дъртата Мадона имитира самозадоволяване, на концерти,но и това не е възмутително.Но ,че Тръмп се е правил на велик в мъжка компания и то преди години олелеее,голямо лицемерие.
Meрси, лично вагината ще е последното, с което ще ги свържа.

# 537
  • ГО
Направо ме боли, като гледам на Ася гърдите  Stop

# 538
  • София
много успехи за Анжела Недялкова bouquet

Ася е луда. ръчичките ѝ сега ще изглеждат още по-къси.

# 539
За уикенда сте изписали 20-тина страници Crazy Но ви изчетох търпеливо Mr. Green
Едно не мога да разбера - защо клипчето с Григор и Федерер, както и това с Рачков, са пунати минимум 3 пъти от различни хора. Какво, тук не е важно какво пише другият Laughing Важно е нещо да се публикува, а дали вече го има - от какъв зор да се провери Sunglasses

Няколко снимки на Ася Капчикова с нови цици. Нали си харесваше старите Rolling Eyes И тя мина към мнозинството. А и защо да има съразмерност с тялото й, като може да натика по 350 кубика в гърда. Иначе сигурно ще се чувства мината - хем си платила, хем не е сложила огромен размер.

1 2 3

Ето го и нейното обяснение за силикона:

"Ще споделя позицията и възгледите си за решението, което взех именно за корекцията на бюста си, за да се спре със спекулациите в медиите! След като станах рекламно лице на имплантите Bella gel това е абсолютно нормален ход на събитията, не смятам, че с това си действие съм извършила неморален акт. Имайки предвид, че създавам собствен бранд бельо, на което аз самата ставам рекламно лице, мисля че жената трябва да притежава прекрасни форми, за да запълва моделите, които ще рекламира. Благодаря на всички доброжелатели и фенове за добрите отзиви и коментари, пожелавам на недоброжелателите си повече позитивизъм, а на всички жени пожелавам да са свободни, красиви и да не се влияят от общественото мнение, когато става дума за техния външен вид. Желая ви прекрасен ден изпълнен с много усмивки Simple Smile"

Според мен преди новите гърди тялото й беше по-симетрично и сексапилно.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт