Звездни компромати- 311 част

• 84 553
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Какво се прави Ася, явно е имала комплекси. Подразни ме фактът, че преди претендираше колко е естествена и как няма нужда от корекции.

# 541
Ася е луда. ръчичките ѝ сега ще изглеждат още по-къси.
Вратът също.

# 542
Изглежда тъпо Ася.

# 543
  • Rock & Roll feeling ...

Какво разстояние има между тях ...

# 544
 И след като спечели, наградата и беше силиконови гърди, но тя обикаляше по всевъзможни предавания да обяснява, че тя не иска и си се харесва така, както и че ще подари наградата си на нуждаеща се жена.
Даже винаги това е натъртвала и е било главна тема в интервютата ѝ, колко е естествена и секси така без цицки. Whistling

# 545
  • Rock & Roll feeling ...
Във фейса с придружаващ подигравателен текст се мотляви това гифче :
Скрит текст:
Намирам го за не по-малка простотия от подигравките на Тръмп .  Sick

# 546
Синът на Тръмп с някакви проблеми ли е?

# 547
Барън (така ли се чете) е чудесно слънчево дете. Голям красавец!
А малоумниците, трябва да се замислят... не знаем какво ще ни поднесе утрешния ден....

# 548
Днес, сутринта, гледах в Преди обед Велизар Бинев - син на Николай Бинев и Домна Ганева. Уникален човек с безброй разностранни интереси и умеещ да прави много, много неща. С успешна холивудска кариера - участие в над 80 филма с най-големите холивудски звезди. Много земен и скромен човек. Навремето като бях дете(той е 2 години по-голям от мен) и когато баща му и майка му бяха известни, и уважавани артисти(много харесвах благият глас и излъчване на Николай Бинев), се говореше от възрастните около мен(защото нямаше жълта преса), че имат син, който нещо не е нормален и аз израснах с този спомен когато се заговореше за Бинев... А всъщност човекът е страхотен и успешен! Разказа, че е бил много лош ученик и е завършил с 3 и нещо гимназия, и че страда от дислексия - не може да чете като нормалните хора. Каза, че неговата форма на дислексия се изразява в това, че той вижда разместени буквите във всяка една дума, разместени думите във всяко едно изречение и разместени изреченията в един текст! Представете си как този човек си учи ролите, как е завършил НАТФИЗ и какви успехи е постигнал в световното кино. Всички сме го виждали във филми, но заради невероятната му земност и скромност едва ли много хора знаят, че това е български актьор, син на такива големи артисти, каквито бяха родителите му! Ужасно много ми хареса този човек.
http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/aktyorat-velizar … a-losh-geroj.html

Това написах във връзка с ужасните неща изписани по адрес на сина на Тръмп. Вчера видях това гифче, отвратително е! На всеки, който се подиграе на дете с проблем, кротичко му пожелавам да изпита болката от това като родител... Хората сме ужасни и жестоки! Sad

# 549
  • Русе/София
Яна Димитрова

# 550
Синът на Тръмп с някакви проблеми ли е?
Носи се слух за аутизъм.
Не мога да разбера хулите срещу Тръмп на толкова много народ, а нима намират за нормално да се подиграват със състоянието на детето.?!

# 551
Барън (така ли се чете) е чудесно слънчево дете. Голям красавец!
А малоумниците, трябва да се замислят... не знаем какво ще ни поднесе утрешния ден....
И аз много го харесвам това дете  Heart Eyes
Много мъчно ми стана, когато гледах клипчето, което някой беше сглобил и в което твърдят, че детето има проблем.

# 552
Дори и да има проблем, това само показва, че никой не е застрахован. Аз лично не знам нищо за семейство Тръмп. Харесвам Иванка, харесвам и Ивана. Тръмп ми е антипатичен.

# 553
Челси Клинтън е защитила сина на Тръмп.

# 554
  • addicted
Според мен е очевидно, че детето е с проблем. И да му се подиграваш е невероятно гнусна постъпка. Независимо кой е баща му, и изобщо...

Общи условия

Активация на акаунт