Звездни компромати- 311 част

• 84 513
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:

# 631
  • Gotham City
Така нареченото българско Барби имам чувстовото, че не е наред с главата

тя с дъщеря си (видео)

# 632

Че тя сега така си изглежда,що са писали 2029

# 633
Уникален цвят,подхожда на тена на това отегчено от живота меланхолично измито лице.Едно време се възхищавах на такива рокли,но бяха пердета О шалтета в Некерман;)
Какви готини фунийки ставаха обаче;)
Сори за лирическото отклонение

# 634
  • Rock & Roll feeling ...
До сега съм имала Валери Божинов за прост,но сега се замислям,че може и да има наистина някакъв проблем ... видео

# 635
# 636
  • София
До сега съм имала Валери Божинов за прост,но сега се замислям,че може и да има наистина някакъв проблем ... видео
Има, да... densi му е изпрала мозъка на твърде висока температура и той се е свил Mr. Green

# 637
Има, да... densi му е изпрала мозъка на твърде висока температура и той се е свил Mr. Green

как Ви идват такива  Laughing Laughing Laughing

# 638
Нали?!  Mr. Green Whistling
Нищо му няма на моето Коте, просто е тъп като плоска тава за ориз! И много държи всички да го разберат!

# 639
плоската тава  hahaha hahaha hahaha

# 640
Добре де, какво толкова е казал? Толкова любов имаше в погледа му, когато говореше за дъщеря си. На мен пък ми стана мило, въпреки че се изрази леко нелепо.

# 641
Друга вселена е той  Crazy

# 642

Проблемите са във вашите глави
Това е старо
И кво му се връзвате на бъзиците ,които си прави с приятели

# 643
  • Бургас
Просто си е момчето и не се изрази правилно,но коментарите на пишман-водещата Мария съвсем свалиха нивото.

# 644

Проблемите са във вашите глави
Това е старо
И кво му се връзвате на бъзиците ,които си прави с приятели

И какви бъзици с приятели има във видеото, които моята глава е интерпретирала?

Общи условия

Активация на акаунт