Звездни компромати- 311 част

• 84 453
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Тенчева прави йога с най-малкото си дете

# 706
В един от клюкарските сайтове четох, че "топ  дизайнерката"  Mr. Green цитирам, Мегс, била изнесена с Бърза помощ от студиото на Милен Цветков. Разтреперила се, драми някакви... Предлагала пари, за да не излъчат въпроса за Доган.

# 707
Тенчева прави йога с най-малкото си дете

Това, което прави, е йога...някой друг път. Joy

# 708
В един от клюкарските сайтове четох, че "топ  дизайнерката"  Mr. Green цитирам, Мегс, била изнесена с Бърза помощ от студиото на Милен Цветков. Разтреперила се, драми някакви... Предлагала пари, за да не излъчат въпроса за Доган.
Нищо чудно. Виж дясната й ръка как започва да трепери при въпроса.  Confused
Ами да си намират "нормални гаджета"и готово.

# 709
Тя преди да му гостува щом е имала разни условия какво да я питат и какво не, поне да беше разбрала и че предаването е на живо и няма как да ѝ изрежат глупостите после. Laughing Много си е повярвала тази. ooooh!

# 710
Тя преди да му гостува щом е имала разни условия какво да я питат и какво не, поне да беше разбрала и че предаването е на живо и няма как да ѝ изрежат глупостите после. Laughing Много си е повярвала тази. ooooh!
Мисля, че предаването не е на живо.

# 711
  • Бургас
http://m.flagman.bg/article/119730
И какво толкова са я питали, че едва не се е гътнала? Като се снимаше с джиповете хич не й беше сконфузно.

# 712
Демир Доган пък с какви жени може да бъде и сега..Мегз...Какво си е правила с устата, супер различна ми е.

# 713
Не харесвам Мегз, но това няма значение. Поведението на Цветков е абсолютно непрофесионално! Не може гостът на предварителния разговор изрично да посочи тема, която не желае да бъде повдигана и той да го направи. Отвратително впечатление прави!

Гледала съм 2-3 негови предавания по теми, които ме интересуват и съм изумена от начина му на водене. Предварително е взел страна и категорично отказва да чуе аргументите на другите. Задава въпрос, който би дал яснота, но не оставя гостът да отговори, прекъсва го за реклама и край.

Направо се чудя как се навиват хората да ходят при него, за да се подиграва с тях.

# 714
  • На топло
А каква е тази Мегз, че има такива големи претенции какви въпроси да и задават и какви не?!
Като не и харесва да си ходи на село...
Не може всички водещи да са като Гала и само да се мазнят на събеседниците си.

# 715
А каква е тази Мегз, че има такива големи претенции какви въпроси да и задават и какви не?!
....
А каква трябва да е, че да има претенции?
Няма значение каква е - поканили са я, отишла е, уговорили са се за въпросите зад камера, но пред камера уговорката едностранчиво е нарушена. Това си е долно и типично за М. Цветков  Crazy

# 716
Която и да е, има право да посочи въпроси, които не желае да се обсъждат. Всеки човек има право на това.

# 717
Милен Цветков е  доста неприятен, наистина! Ужасно, махленско държание.

А на топ дизайнерката, не знам дали някой е виждал конфекцийката, но веднъж от любопитство влязох в магазина и в Ст. град. На снимки...както и да е. Не че са ок дрехите, ама се ядват. На живо е потрес!!! Скандални са... ужасни кройки, материите, от най-долен клас, недоумявам кой би дал пари за подобен парцал. А да я наричат дизайнерка, че и топ е направо смешно!  Grinning

Колкото Николета е световно известна и рекламира минерална вода и Рефан.  Crazy

# 718
Милен и аз не го харесвам като водещ заради изброените горе причини.
Миглена се притесни от въпроса му, което си пролича доста.
И, да, дрехите й скърцат направо - много кофти материи. Но явно се купуват от младите момичета, а и са по-бюджетни.

# 719
Дали е вярно, че Кейт Хъдсън е новата на Брад? Тя не роди ли наскоро или я бъркам с някого?
Не го давам Брад Пит на тази ушатата  Crossing Arms

Роди преди 5 години момченце от Мат Белами, много хубава двойка бяха  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт