След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 17 968
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гале  Heart Eyes Hug
Мише Heart Eyes Hug така е, и аз съм съгласна, че никой няма работа там, това е екипа работил две  години заедно, половинките има други места където могат да си ги водят .
Ама нали и те трябва влязат в светлините, пуст мерак за слава значи, инак кой ще ги отрази  ooooh!

# 136
  • София
Гале  Heart Eyes Hug
Мише Heart Eyes Hug така е, и аз съм съгласна, че никой няма работа там, това е екипа работил две  години заедно, половинките има други места където могат да си ги водят .
Ама нали и те трябва влязат в светлините, пуст мерак за слава значи, инак кой ще ги отрази  ooooh!
Голяма слава, няма що! Да им имам аз славата. Специално на Кита не му искам "славата". Mr. Green

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥

Пригответе се за довечера  Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 08:59 от Нарцисчева

# 138
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 139
Мераба  Hug

Е моля ви се,ще вземе някой да я окачи там Елка Joy сакън  Joy 
Ма като гледам колко внимание му е обърнала, та с него и без него Елка си беше китка и си се забавляваше,а бабето я е взела да му прави компания явно  Joy

# 140
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ирко  Hug, така си е, що да не отиде човечето на купона на жена си, да се погрее малко в нейната светлина. Пък вече има ли работа там или не е отделен въпрос.

Гале  Hug

# 141
  • У Диспансера ...♥♥♥

Диде  Heart Eyes Hug Систър  Heart Eyes Hug
Надигаше виното Елка, поне не е бременна разбрахме  Mr. Green

# 142
Мераба  Hug

Ма като гледам колко внимание му е обърнала, та с него и без него Елка си беше китка и си се забавляваше,а бабето я е взела да му прави компания явно  Joy

Верко  Hug, тя Елка като че не води Кита с нея, а забира тайфата  newsm78 На пеперудите беше с Руткай и Кита, снощи - пак двама с нея, не знам дали и Рутко не беше там. Като че нарочно се старае да не се появява само с него  newsm78
Пък си мисля, че след гафа на Кита с онова видео си е очаквано да се появи с нея  Wink То чак смешно 40-годишен мъж да напомня с детски клип на жената, с която живее, че имат годишнина  Rolling Eyes Все си мисля, че ако знаеше, че в този момент тя си купонясва с колегите, щеше да си спести резила  Mr. Green

# 143
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ох, малък Коришко  hahaha hahaha hahaha
Диде, ама коя жена не си мечтае я поздравяват с Мъпетите  hahaha hahaha hahaha
Значи никва Мера, Кито е новатора  hahaha hahaha hahaha Такъв мъж ще си търся вече, кви са тия цвета и свещи, само Мъпети  Naughty

# 144
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Ками  Hug Гале  Hug Мише  Hug Ирка  Hug Диде  Hug Верче  Hug

Снимковият материал. Както разбирам, на два метра от придружителя  Mr. Green
Е, аз не бих виснала на врата на мъжа си,  когато е с колегите си, ама човекО си знае Mr. Green

Мераба  Hug

Верче Peace
Само в началото на вечерта седяха един до друг и после ги забрави.

Скрит текст:
Мераба  Hug

Верко  Hug, тя Елка като че не води Кита с нея, а забира тайфата  newsm78 На пеперудите беше с Руткай и Кита, снощи - пак двама с нея, не знам дали и Рутко не беше там. Като че нарочно се старае да не се появява само с него  newsm78
Пък си мисля, че след гафа на Кита с онова видео си е очаквано да се появи с нея  Wink То чак смешно 40-годишен мъж да напомня с детски клип на жената, с която живее, че имат годишнина  Rolling Eyes Все си мисля, че ако знаеше, че в този момент тя си купонясва с колегите, щеше да си спести резила  Mr. Green

Диде Peace И аз това си мислех. Хайде, да кажем, че Кита може да е там- нали уж са севгилита, ама тая другата, дето е точно като копой, каква работа има на празненството на екипа Mr. Green Mr. Green

# 145
  • Perla

Разбира се, че са по вестниците вече. Дори май полиция е ходила, но Елка казала, че не е свързано с тях. Има и видео, когато напускат заведението, но не мога да го пусна, не мога да го копирам

# 146
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Ками, Hug Heart Eyes Гале, Hug Heart Eyes Мише, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes Диде, Hug Heart Eyes Верче, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes

Лелеее, голямо празнуване - голямо нещо... Shocked Mr. Green

За първи път не се радвам, че е петък... Rolling Eyes

# 147
Добър ден, девойки! Hug Ирка, благодаря за новата тема, появила се тъкмо навреме, за да не секне купонът! Hug Едвам ви изчетох тази сутрин! И толкова видео материал за преглеждане! Grinning

Голям купон на екипа, голям купон и в темата! Хубав финал си спретнаха всички, забавляваха се от сърце! По нашенски! Чак на мен ми се дощя да съм там и да усетя Оле-атмосферата! Grinning

Петък е, финалът на нашата приказка! Cry Cry Cry

# 148
  • near Sofia, Bulgaria
https://www.instagram.com/p/BPeqarbgj5H/

Тия пък какво са правили, че са приключили с полиция  newsm78

# 149
Илде  Hug, не тъгувай, довечера ще им се порадваме, пък после - ще повтаряме  Laughing

Доре  Hug, тя Елка си излиза съвсем спокойно, Кита пак нещо се драчи като че ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт