След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 18 167
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
утре като изтрезнеят всичките  и видят снимките,кличетата из соц.мрежи   може и да им се прииска отново да са на черешета  Mr. Green

Утре със сигурност Геджето ще отрази купона,а не се и съмнявам че и другите медии ще закъснеят

Скрит текст:

хаха, а за Боре пак ще започнат да пишат статии, че е алкохолик ooooh! Mr. Green

# 16
  • near Sofia, Bulgaria
ИРКО Heart Eyes Hug тенкю  bouquet

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Информация от Седы Дадаевой:
Элька притащила Юнуса , так как Гюпсе и Барыш официально не расстались, если бы Эль пришла одна, то фаны сразу из этого шумиху подняли бы. И это было как бы доказательство что ЭльБар вар, Эльчин, чтобы не выглядеть разлучницей пока шифруется Юнусом! Он друг, просто друг! ЭльБар вар.

а кто это седа дадаева
Амин, девушка, которая тоже имеет доступ к тур.источникам.

Ето ,не ме разочароваха сестрьонките hahaha,появи се нова девушка с точна информация PeaceТи да видиш,ЕлБар вар hahaha

Тя тая Седа си има група в контакта Историята на ЕлБар и се е провъзгласил за Шерлок Холмс  Mr. Green Цялата й информация е много достоверна и всичко си има елбарско обяснение  Laughing Направо Волкан с пола  Stop Mr. Green

# 17
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ирче  Hug Heart Eyes тенкю за темата  bouquet
Да се запиша, докат не сте изписали и тази  Mr. Green че с тия купонджии  hahaha hahaha до ситринта бая време  Peace.
Охх само мазньо ми е трън в очите като го мерна из клипчетата  Crossing Arms. Но пък Боре като е сам я как се раздава на макс  Peace. Само тая баба до Елка да си грабва Китодарчо под ръчичка и да ходят да спят, че само разяалят интериора  Naughty Joy

# 18
Ще се опитам да съм кратка.Според мен, всичко зависи от Елчин, за да има Елбар вар.Баръш много ясно показа тази вечер, че изпитва нещо към нея.Постоянно я наблюдава, Кюса я няма, но не съм сигурна дали Елчин изпитва нещо към него или просто се прикрива и няма смелост да покаже интерес към Баръш.Баръш тази вечер направи показно на феновете и Елчин.Не доведе Кюса.Така показа на Елчин, че само да му даде знак и е готов да се раздели с Кюса, ако въобще още са заедно.Според мен, той е очаквал Елчин да е сама, така ще му даде знак, но тя не го направи.А сега за показното към феновете.Показа, че не е истински, когато го снимат папараците с Кюса и че всичко е един фалш.Показа кой е истинския Баръш.Ако обичаше поне малко и искаше да натрие носа на Елчин, щеще да дойде с Кака си.Сигурно в момента Кюса гледа клипчета в Инстаграм и бърше сълзи и сополи.Баръш ясно показа къде, всъщност, е истинското място на Кака му.Че тя е нищо за него....
Но Елчин не го иска, за съжаление, май е така. Sad Някой ден ще се престраши и ще има Елбар вар!  Simple Smile

# 19
Момичета ,с тоя купон работата ще отече Peace Laughing,супер ми е с вас,ама малесеф трябва да ставам рано утре.За това ви пожелавам лека и спокойна нощ. Hug Heart EyesУтре сутрин ще чета как е завършил купона в Истамбул hahaha Hug

# 20
# 21
Ще се опитам да съм кратка.Според мен, всичко зависи от Елчин, за да има Елбар вар.Баръш много ясно показа тази вечер, че изпитва нещо към нея.Постоянно я наблюдава, Кюса я няма, но не съм сигурна дали Елчин изпитва нещо към него или просто се прикрива и няма смелост да покаже интерес към Баръш.Баръш тази вечер направи показно на феновете и Елчин.Не доведе Кюса.Така показа на Елчин, че само да му даде знак и е готов да се раздели с Кюса, ако въобще още са заедно.Според мен, той е очаквал Елчин да е сама, така ще му даде знак, но тя не го направи.А сега за показното към феновете.Показа, че не е истински, когато го снимат папараците с Кюса и че всичко е един фалш.Показа кой е истинския Баръш.Ако обичаше поне малко и искаше да натрие носа на Елчин, щеще да дойде с Кака си.Сигурно в момента Кюса гледа клипчета в Инстаграм и бърше сълзи и сополи.Баръш ясно показа къде, всъщност, е истинското място на Кака му.Че тя е нищо за него....
Но Елчин не го иска, за съжаление, май е така. Sad Някой ден ще се престраши и ще има Елбар вар!  Simple Smile

Аз уж ще си лягам ,ама да си кажа-на 100000000% съм съгласна с теб мила Peace

# 22
  • Perla
Ирка, благодаря за темата bouquet

Диде, много мислих и реших да пренеса поста ти тука, защото споделям това, което си написала. Пак ще кажа, че като видях онези коментари, които феновете снощи бяха пуснали под клипа на Кита, очаквах нещо подобно, но не чак това. Но ме учудва фактът, че Елка дойде не само с чиркина си, ами и с оная копойка. Тя защо им е? Сигурно се води хроникьор на дългата им връзка ли?Та имам си някои въпроси в главата, но ще чакам отговорите.

Хич не я упреквайте Елка. Тя през цялото време си държа Кита в сянка, с нищо не провокира феновете и не навреди на сериала. Защо е с него тази вечер - дали защото и е приятно , или за да даде отговор на цялата помия, която се изля върху нея в последно време, предстои да видим. Защото сериала свърши, феновете и журналята ще мирясат, но тя ще продължи да живее и работи с тези хора. Как мислите, колко ще я уважават, ако остане съмнение, че докато има връзка с един, върти на сета любов с друг  Mr. Green
Баръш може да си позволи да показва публично връзката си с Гупа - да празнува във Виена, да я целува на рождения си ден, да я води на семейни събития и в същото време да подминава твърденията, че е влюбен в партньорката си и има връзка с нея  Tired Но Елка е жена, при това актриса, при това в Турция, за нея нещата стоят по различен начин  ooooh!
Харесва ли ни или не, това е ситуацията в момента и изобщо няма място за емоции като "няма да и простя на Елка"  Wink Какво да и прощаваме - че живее живота си така, както иска  Rolling Eyes По-добре да им благодарим - на нея и на Боре - за красивата приказка, с която ни радваха толкова време.

# 23
# 24
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
hahaha hahaha hahaha феновете не закъсняха   Mr. Green Mr. Green обезглавиха Кито  Naughty Joy

# 25
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 26
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Много смешно.Появяваш се от време на време и то винаги с нещо иронично и не по темата.Моля те, не ме карай да ставам хаплива.Човек не смее да си изкаже мнението....

# 27
  • Perla
https://twitter.com/sipahi_e/status/822189288922185728

Изглежда пазачите са си тръгнали Mr. Green Mr. Green

# 28
  • near Sofia, Bulgaria
Точно и аз прочетох поста на Диди от предната тема и също съм съгласна с нея  Peace
И в мнението на dimipova има резон - Баръш определено отправи нужните сигнали към феновете и ако Елка си остане с Кита, него няма кой да го обвини  Rolling Eyes Обаче на мен ми се струва, както и Диди отбеляза, че поведението на Елка е по-скоро свързано с имиджа й и тепърва като се уталожат нещата можем да чакаме развръзка по въпроса вар или йок  Thinking
Доре, за тази белокосата и аз не мога да се начудя каква й е официалната роля тази вечер, иначе с присъствието си даже е по-съмнителна, щом на Елка не й стига само Кита  като пазач...  Whistling Wink

# 29
За Елка си мисля,че  не иска да рискува. Кита винаги е бил до нея ,тя няма от кого да го пази-едва ли някой примира да ѝ го отнеме  Mr. Green. докато ако е с Баръш там нещата няма да са същите. Всеки ден се пише как на някой от техния бранш му се разпаднал брака или са се разделили и т.н. Има и друг вариант ,в следващото му дизи ако с екранната му партньорка си паснат още повече и феновете започант със същия натиск да намесват  във връзката им както е сега с Кюса. Според мен това я спира дори и да го харесва .....А връзката на Борко и Кюса там засега нищо не е сигурно на 100% ,но е факт че след 1 година той най-накрая я е запознал със семейството си и я заведе нея и майкаѝ на сватабата на брат си  

Общи условия

Активация на акаунт